Top 3 Zakenvloer Social Media Award bekend

Zwolle – Op 18 november, tijdens de eerste editie van Zakenvloer, wordt de winnaar van de Zakenvloer Social Media Award bekend gemaakt door gedeputeerde Carry Abbenhues (Economie, Toerisme en Arbeidsmarkt provincie Overijssel).

Ondernemers die het afgelopen jaar optimaal gebruik hebben gemaakt van sociale media als Twitter en LinkedIn konden zich hiervoor aanmelden. De jury heeft uit alle aanmeldingen haar top 3 bekend gemaakt: Xanders Bazaar wijnbar & keuken, Proeflokaal De Stomme van Campen en communicatieadviesbureau Zeg eens E! Nu is het de keuze aan het publiek, die via www.zakenvloer.nl kan stemmen op hun favoriet. Wie gaat er naar huis met de felbegeerde titel, een Apple iPad en een promotionele webclip van BOB TV? Met het uitreiken van de prijs wil Zakenvloer het belang van het strategisch inzetten van ‘nieuwe (sociale) media’ stimuleren en de angst om deze media in te zetten verkleinen.

“Opvallend is dat veel inzendingen afkomstig zijn uit het kleinbedrijf”, vertelt Annet van Limburg van de organisatie. “Uiteindelijk zitten bij de laatste drie zelfs twee horecabedrijven.” De jury, bestaande uit mensen uit het communicatie- en marketingvak, heeft bij de beoordeling gelet op creativiteit, vindbaarheid, aantoonbaar resultaat en een goede balans tussen sociale media en persoonlijk contact. “Ideeën als een Twitter diner en een Twitter quiz zijn dan vernieuwend en scoren hoge ogen. De drie zijn aan elkaar gewaagd, wij zijn erg benieuwd wie dit jaar gaat winnen."

Meer informatie, aanmelden als vloerhouder of bezoeker? Kijk op www.zakenvloer.nl of neem contact op met Zakenvloer via info@zakenvloer.nl

Artikel delen:

Reageer