Aanhoudingen voor bedreiging en mishandeling

Zwolle – Een 40-jarige man uit Zwolle is dinsdagavond 2 november, in het gebied van politieteam Zwolle-Noord, aangehouden en ingesloten voor bedreiging met geweld van zijn (tiener)zoon. Tegen hem wordt i.v.m. recidive een procedure in het kader van huiselijk geweld ingezet. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

 

Een 20-jarige man uit Oldebroek is woensdagmorgenvroeg 3 november aangehouden voor mishandeling. Bij eens schermutseling in een horecagelegenheid aan de Jufferenwal sloeg hij een flesje weg, dat vervolgens letsel veroorzaakte aan het gezicht van een 20-jarige Zwollenaar. In afwachting van zijn verhoor werd de Oldebroeker ingesloten. Tegen hem wordt een onderzoek ingesteld en proces-verbaal opgemaakt.


Na vervelend en recalcitrant gedrag bij een bekeuringsituatie is dinsdagmorgen 2 november op het Zijltje een 20-jarige Amsterdammer aangehouden. Toen duidelijk werd dat hij mee moest naar het politiebureau verzette hij zich. Met behulp van andere politiemensen werd hij ingerekend. Na zijn verhoor werd hij in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:

Reageer