Naam voor groot cultureel evenement gezocht

Zwolle – Het eerste weekend van juni 2011 bruist Zwolle van de culturele evenementen. Zo zullen Waterval Internationaal Vertelfestival, Culinair Zomerfestival, Gedichten aan de Melkmarkt, Straattheaterfestival en de Boekenmarkt gebundeld worden in één groot cultureel evenement, welke het weekend van 3 t/m 5 juni 2011 plaatsvindt in de binnenstad van Zwolle.

Om dit festival nog meer te laten bruisen, is de organisatie op zoek naar een passende en pakkende naam voor dit nieuwe evenement. Heeft u een leuk idee voor een naam voor dit festival? Stuur deze dan voor vrijdag 12 november 2010 naar kantoor4@zwollemarketing.nl en maak kans op een theaterbon t.w.v. 25 euro!

Artikel delen:
Reacties 19
 1. Eline er zijn in die zelfde maand ook nog meer evenementen ,nu kunnen ze elkaar misschien versterken. Bleusfestival ,Klinkerfesiva
  l Bovendien is er in die maand in alle wijken van alles te Stratenvoetbaltoernooien,stratenvolleybaltoernooien,Spoolderfeest en noem maar op.Dijkfeesten.


  Maak melding

 2. Ikke, Dat zou mooi zijn en Eline een boekenmarkt en b.v gedichten aan de melkmarkt en dat vertel festival vullen elkaar toch mooi aan??
  Het straattheater trekt volgens mij weer andere mensen,dat zou dan weer samen met Culinairzomerfestival samen kunnen .Ja ik denk ook maar zo een beetje mee hoor.  Maak melding

 3. Waarom een naam verzinnen? Gaan die kleine festivals zich samenvoegen om straks uit de subsidiepot te kunnen graaien? Laten wij het dan ‘Blauw’ gaan noemen want daar betalen wij ons scheel aan.En nu niet gaan zeuren dat cultuur moet want daar zakt MIJ zo langzamerhand de broek van af.
  Egbert  Maak melding

 4. Egbert als je broek afzakt hou je wel je (kerst)ballen heel he . We kunnen je creaties nog niet missen met Karnaval.Trouwens hoeveel subsidie krijg jij voor je prachtige verzameling kerstballen en wanneer kunnen de mensen er weer van genieten het liefst in een museum.


  Maak melding

 5. Beste Egbert,

  Voor jouw informatie: op één na krijgen geen van die festivals subsidie. Het is allemaal liefdewerk van vrijwilligers. Met de hulp van sponsors uit de stad en donaties van mensen die cultuur wél een goed hart toedragen. En plezier hebben in bruisende festivals.
  Informeer je dus even voor je zo’n narrige reactie schrijft. En verzin eens een wat leukere naam….  Maak melding

 6. ik ga er ff over denken
  (Nee, dus niet “Zwart als theater” of dat soort nare dingen(cabaret 🙂 ))
  @Wichert, inderdaad zit daar wel wat in….het moet UNIEK zijn en (cfm SP) goed te Googlen en potentie hebben om als merk(naam) door het leven te kunnen. Een krachtige korte, alles verklarende naam

  Brainstorm modus aan:

  De versterkte stad(..),
  Woodhenge(naar de hele oude woodhenge in Zwolle),
  Zwoodhenge(…),
  Stapelstad (naar stad met stapelrecht + gestapelde feesten),
  Sterke Stad(…),
  Sterk Zwolle(…),
  United Festival,
  Unifal (samentrekking),
  EllowZ
  AllowS
  ZWEF (ZWols evenementen festijn)
  ZOET (Zwolse onderlinge evenementen tentoonstelling)
  …klik modus uit

  tja, een keuze, iemand ?  Maak melding

Reageer