Start 7 Days of Inspiration in Zwolle

Zwolle – Dankzij een aantal enthousiaste Zwollenaren sluit ook onze stad aan bij de landelijke ontwikkeling 7 Days of Inspiration, ook wel 7di. "We gaan in zeven dagen tijd Zwolle opwaarderen door de meest waardevolle initiatieven te richten, de krachtigste netwerken te verbinden en de meest inspirerende verhalen te delen". De week is van 28 februari tot 6 maart 2011. En u kunt dan, maar ook in de aanloop naar die week, meedenken en -doen! 

 

Op woensdag 10 november a.s. vindt de Kick-Off, de officiële aftrap, plaats in de Belgische Keizer. Martijn Aslander – één van de landelijke initiatiefnemers en schrijver van het boek ‘Easycratie’ – zal hierbij aanwezig zijn. De zaal gaat om 19.30 uur open en om 20.00 uur wordt met het programma gestart. U bent van harte welkom!


Voor meer informatie gaat u naar de website http://7daysofinspiration.com, bezoekt u onze Group op LinkedIn (#7di038) of volgt u ons op Twitter: http://twitter.com/7di038

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Goedemorgen allen ;

    Hoezo “de meest waardevolle initiatieven te richten, de krachtigste netwerken te verbinden en de meest inspirerende verhalen te delen”

    er is toch al WeblogZwolle!:D:D:D


    Maak melding

Reageer