Wijkplatform Dieze-West en Westenholte

Zwolle – Wijkwethouder Nelleke Vedelaar nodigt bewoners van Dieze-West uit voor het wijkplatform Dieze-West op dinsdag 9 november 2010. De bijeenkomst vindt plaats in Wijkcentrum Rembrandtien, Rembrandtlaan 10 en begint om 20.00 uur. Tijdens het wijkplatform wordt er een overzicht van activiteiten en ontwikkelingen in de buurt gepresenteerd met een terugblik op de wijkschouw en er wordt een presentatie gegeven over het ontwikkelingskader voor de toekomstplannen van de wijk onder de titel gedroomd Diezerpoort.

Wijkwethouder Filip van As nodigt bewoners van Westenholte uit voor het wijkplatform Westenholte op woensdag 10 november. De bijeenkomst vindt plaats in Het Anker, Meester Koolenweg 10 en begint om 19.45 uur. Voorafgaand is om 19.00 uur een informatiemarkt.

Het wijkplatform wordt voorgezeten door de heer Vincent Maas. Tijdens het wijkplatform kunt u kennismaken met de nieuwe wijkwethouder Filip van As. Koos Bakker (wijkvereniging WVF) geeft een toelichting op de stand van zaken over de notitie “Oud worden in Westenholte”. Tevens zal wethouder Erik Dannenberg u meer vertellen over de dijkverlegging Westenholte. Tijdens de informatiemarkt kunnen bewoners informatie krijgen over lopende projecten als Driezorg, het Autismehuis, de dijkverlegging en overige nieuwbouwlocaties in de Stinspoort (Noordschil). Ook wordt u in de gelegenheid gesteld om informeel in gesprek te gaan met de aanwezige raadsleden over de dijkverlegging Westenholte. Na afloop van het wijkplatform is de informatiemarkt nog tot 22.00 uur geopend.

Wijkplatform
De gemeente Zwolle organiseert een aantal keren per jaar in elke wijk voor de bewoners het wijkplatform. Bewoners die geïnformeerd willen worden over de ontwikkeling in hun wijk, wensen of ideeën hebben, knelpunten willen aandragen en over oplossingen willen meepraten, zijn welkom bij het wijkplatform. Van elke bijeenkomst wordt een verslag gemaakt. Het verslag is te vinden op www.zwolle.nl/zwolsewijken, onder de gewenste wijk. De data van de verschillende wijkplatforms en de agenda’s zijn hier ook te vinden.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. [en er wordt een presentatie gegeven over het ontwikkelingskader voor de toekomstplannen van de wijk onder de titel gedroomd Diezerpoort.

    Ik woon er zelf maar ik ben mij niet bewust dat ik en mijn medewijkbewoners toekomstplannen voor de wijk hebben ontwikkeld.
    Gezien onze ligging dicht tegen de oprukkende binnenstad aan ben ik bij voorbaat al waaakzaam als de gemeente weer plannetjes met de wijk heeft.


    Maak melding

Reageer