Open Dag van Windesheim op 12 en 13 november a.s.

Zwolle – Een succesvolle carrière begint bij de open dag van Windesheim. Je kunt nu alle kanten nog op, maar kiezen is niet altijd gemakkelijk. Eén ding is zeker: een goede opleiding is hét begin van een succesvolle carrière. Een goede reden dus voor een bezoek aan de open dag van Windesheim.

windesheim_logo.gif

Wie wil weten wat Windesheim biedt aan voltijd hbo-opleidingen of meer wil weten over het Windesheim Honours College, is van harte welkom op de open dag op vrijdag 12 november van 13.00-17.00 uur en zaterdag 13 november van 10.00-14.00 uur. Er is van alles te doen en te ontdekken. Een voorlichtingsronde of workshop bijwonen, vragen stellen aan docenten en studenten, je oriënteren op de informatiemarkt en sfeer proeven. Ook belangrijk, want als student breng je heel wat tijd op de Campus door. Op de informatiemarkt in het hoofdgebouw kun je van alles te weten komen over opleidingen, maar ook over huisvesting, studentenverenigingen, studiebegeleiding, decanaat en nog veel meer. Ook een rondleiding behoort tot de mogelijkheden evenals het maken van een studiekeuzetest. Naast het uitgebreide aanbod van hbo voltijdopleidingen, kun je ook meer te weten te komen over het Windesheim Honours College: een unieke, internationale, brede Bacheloropleiding van Windesheim University of Applied Sciences. Studenten worden opgeleid tot allround projectmanager of consultant voor internationale profit en non-profit organisaties.

Meld je aan
Meld je aan voor de open dag op vrijdag of zaterdag en stel je eigen persoonlijke programma samen. Aanmelden kan via www.windesheim.nl. Na aanmelding ontvang je per e-mail een persoonlijk programma. Dit is meteen je entreebewijs voor de open dag waarvoor je je hebt aangemeld. Wil je je ouders meenemen? Ook zij zijn van harte welkom. Zij hoeven zich niet aan te melden.

Meer informatie
Op de website www.windesheim.nl kun je meer informatie vinden over alle opleidingen en nog veel meer Windesheimzaken. Ook het Windesheim Informatiecentrum staat klaar om vragen te beantwoorden: tel. 0900 – 8899 (lokaal tarief), e-mail: info@windesheim.nl

Gratis met de bus
Het aantal parkeerplaatsen op de Campus is beperkt. Voor bezoekers die met het openbaar vervoer komen, rijden er op de open dag gratis Windesheimbussen tussen het NS-station (uitgang Zuid) en de hogeschool.

Artikel delen:

Reageer