Open dag Gereformeerde Hogeschool op 13 november

Zwolle – De Gereformeerde Hogeschool organiseert zaterdag 13 november 2010 een open dag. Heb jij interesse in een studie waarin werken met mensen centraal staat? Kom dan naar de open dag en maak kennis met de verschillende opleidingen!  

Op de Gereformeerde Hogeschool kun je de volgende studies volgen: Pabo, Universitaire Pabo, HBO-V, SPH, MWD, GPW en Godsdienstleraar. Bij al deze studies staat het werken met mensen, vanuit je christen-zijn, centraal. De GH is een hogeschool die kan rekenen op veel waardering van studenten. De GH scoort bijvoorbeeld  jaarlijks hoog in de Keuzegids Hoger Onderwijs en in de lijst met beste studies in Elsevier. Studenten waarderen de GH vooral om de persoonlijke betrokkenheid tussen studenten en docenten, de christelijke identiteit en de hoge kwaliteit van de opleidingen.  

Open dag
Wil jij meer weten van de opleidingen van de GH? Kom dan naar de open dag op zaterdag 13 november 2010. De open dag wordt gehouden van 10.00 tot 14.00 uur in het gebouw van de GH aan de Grasdorpstraat 2 te Zwolle. Kijk voor meer info op www.gh.nl.  

Studiebeurs Zwolle
Kun je deze dag niet? Kom dan woensdag 10 of donderdag 11 november naar de stand van de GH op Studiebeurs Zwolle, www.studiebeurszwolle.nl. Gereformeerde Hogeschool: als je gelooft in je werk!

Artikel delen:

Reageer