Geert Groteschool presenteert kookboek

Zwolle – Vrijdagmiddag presenteert de Geert Groteschool het grote kookboek. Een bekende nederlander zal het eerste exemplaar onthullen. Er zijn in de voorverkoop al meer dan 1500 boeken verkocht en de opbrengst is gaat gebruikt voor de aanschaf van een nieuw schoolplein.

Grote Kookkunsten, dat zijn het!! De school en de kinderen zijn trots op dit superdikke kleurrijke kookboek. Ooit is het idee ontstaan om een kookboekje te maken met allemaal lievelingsrecepten. Dat idee is een beetje uit de hand gelopen. Het kookboek heeft een inhoud van ruim 180 bladzijden! Naast 65 overheerlijke recepten, kom je ook van alles te weten over allergieën, etiquette en nog veel meer. De recepten zijn verdeeld over vijf hoofdstukken: vlees, vis, pasta, bakken, toetjes en traktaties. Allemaal dingen die kinderen heerlijk vinden. En dat de recepten niet alleen lekker smaken, maar ook heel goed zelf te maken zijn, weten de kinderen zeker. De kinderen van de Geert Groteschool hebben een hele dag mogen kokkerellen in Librije’s Atelier in Zwolle. De resultaten kun je zien op de foto’s in het kookboek.

Met veel plezier en enthousiasme hebben de kinderen aan dit boek gewerkt. En soms was het ook best een beetje spannend. Met de opbrengst van dit boek gaat de school en de kinderen het schoolplein opnieuw inrichten. "Een kookboek voor en door kinderen" met 65 lievelingsrecepten van kinderen van de Geert Groteschool in Zwolle.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer