Workshop ‘Talenten en wensen’ voor vrijwilligers

Zwolle – Voor (potentiële) vrijwilligers die willen ontdekken waar hun talenten en wensen op het gebied van vrijwilligerswerk liggen, organiseert vrijwilligerscentrale Zwolle de workshop ‘Talenten en wensen’. 

Wat doe jij het liefst? Wat wil jij betekenen voor een ander? En hoe kun je dat bereiken? Vind het antwoord op deze vragen tijdens de interactieve workshop ‘Talenten en wensen’ op dinsdagochtend 7 december. De ochtend is als een persoonlijke ontdekkingsreis waarin de deelnemers stilstaan bij hun kwaliteiten en inspiratie. Ook wordt per persoon nagegaan in welke omgeving diegene zich het beste thuis voelt. Na de workshop – die wordt geleid door Gertrude Zweerts, coach voor leven en loopbaan van Leren Kiezen Sturen – weten de individuele deelnemers welk vrijwilligerswerk bij hen past en welke mogelijkheden er zijn. De ochtend wordt georganiseerd door de Vrijwilligerscentrale Zwolle in samenwerking met SportService Zwolle en vindt plaats op dinsdag 7 december van 9.00 tot 12.00 uur aan de Assendorperstraat 46.

Dankzij subsidie van de gemeente Zwolle zijn er geen kosten verbonden aan deelname. Aanmelden kan tot 1 december via Vrijwilligerscentrale Zwolle, 038-4225200 of info@vrijwilligerswerkzwolle.nl o.v.v. ‘Workshop Talenten en wensen’. Kijk voor meer workshops, trainingen en cursussen op www.vrijwilligerswerkzwolle.nl.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. kan wel zo zijn, maar vrijwilligerswerk heb je in verschillende vormen. Ik denk dat dit ter ondersteuning kan zijn om een goede keuze te maken om later teleurstelling te voorkomen.
    Je kan bv heel idealistisch iets willen, maar dat het in de praktijk te “zwaar” voor je is. Ik denk dat zo’n workshop je inzicht kan geven.


    Maak melding

Reageer