Alain Clark speelt Hedon plat

Zwolle – Donderdagavond trad de populaire zanger Alain Clark op in een uitverkocht Hedon te Zwolle. Met zijn 11-koppige band speelde Clark muziekstijlen als soul, funk en pop. Die mix bleek ook in Zwolle prima samen door een deur te kunnen. Prachtige muziek, opzwepend, swingend. Mooie dynamiek tussen de nummers: snel en ingetogen. De Nederlandse soulzanger zette het poppodium op z’n kop.

img_3957.jpg

Drie jaar geleden zette ‘singer-soulwriter’ Alain Clark zijn eerste voorzichtige stappen op het Engelstalige pad met het album Live it Out. Een gelukkige carrièremove, want zijn toegankelijke Engelstalige liedjes vielen bij zo’n groot publiek in de smaak dat er van dit album maar liefst 160.000 exemplaren werden verkocht en daarmee driemaal platina verdiende en kon de single Father and Friend in meerdere Europese landen op airplay rekenen. Met opvolger Colorblind, welke eerder dit jaar verscheen, wil Alain vooral een positief geluid laten horen. Met Love Is Everywhere heeft de sympathieke Neder-soulman een zeer groovy en aanstekelijke hitsingle te pakken, wat maar één ding kan betekenen: Alain heeft weer een parel in handen!

img_3879.jpg

img_3927.jpg

img_4073.jpg

img_4050.jpg

img_4089.jpg

img_3983.jpg

img_3918.jpg

Artikel delen:
Reacties 3
  1. @ edje, viel het concert tegen? Of vond je dat nummer die hij met zijn vader maakte niet tof bijvoorbeeld? Vind zijn muziek wel mooi, benieuwd wat anderen van het concert vonden. Gezellige foto’s!

    Onze verslaggever is wel duidelijk

    Met zijn 11-koppige band speelde Clark muziekstijlen als soul, funk en pop. Die mix bleek ook in Zwolle prima samen door een deur te kunnen. Prachtige muziek, opzwepend, swingend. Mooie dynamiek tussen de nummers: snel en ingetogen. De Nederlandse soulzanger zette het poppodium op z’n kop.    Maak melding

Reageer