Wim Bosch nieuwe bestuurder Travers

Zwolle – De Raad van Toezicht van Travers heeft Wim Bosch benoemd tot nieuwe bestuurder van de organisatie. Hij volgt hiermee Gideon Alewijnse op. Bosch treedt op 1 december in dienst bij Travers.

Wim Bosch (1957) volgde de opleidingen Lichamelijke opvoeding, Onderwijskunde en post-HBO Bedrijfskunde. Na zijn studie was Bosch werkzaam als respectievelijk docent en (adjunct)directeur in het agrarisch onderwijs. Van 1993 tot 2004 was hij eerst senior consultant en vervolgens directeur primair Onderwijs bij CPS, een onderwijsadviesbureau. Aansluitend was hij operationeel directeur en vanaf 2009 directievoorzitter van de Stichting PTC+, een bedrijf dat praktijktrainingen verzorgt voor het agrarisch onderwijs en bedrijfsleven.

Travers zet zich in voor de kwaliteit en de groei van de leefwereld van haar cliënten, in het welzijnswerk en in de kinderopvang en peuterspeelzalen. De kinderopvang, buitenschoolse opvang en peuterspeelzalen vallen onder de naam Doomijn en de activiteiten op het gebied van welzijn worden verricht vanuit Travers Welzijn. Doomijn en Travers Welzijn zijn onder de vlag van Travers met elkaar verbonden door hun gezamenlijke missie: bron van groei.

Artikel delen:

Reageer