Algemeen Log 193

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 250 reacties van een vervolg ( Algemeen Log 194 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang!

Artikel delen:
Reacties 249
 1. Enige weken geleden maakte iemand een opmerking over de eerste 20 posts ná het openen van een nieuw algemeen log. Die posts gingen allemaal over de gemiste kans, en uiteraard de felicitaties aan de “winnaar”.
  Ik ben er eens op gaan letten, niet dat het een meerwaarde heeft, gewoon een klein onderzoekje. En inderdaad, menigeen deelt in de vreugde van de behaalde eerste plaats.
  Grappig is ook dat ter hoogte van post 235, ietsje meer of minder, men blijkbaar de spanning ervaart van een nieuw te openen log.

  Leuk h?, gaat nergens over, echter vind het enorm grappig om het te volgen en zo af en toe die triomf te ervaren als eerste te hebben gereageerd.


  Maak melding

 2. Mis wat in de agenda,

  Zaterdag 6 en zondag 7 november wordt de ??Rivierenwandeltocht?? in Zwolle georganiseerd. Daarbij heeft u de mogelijkheid om 5, 10, 15 of 25 km te wandelen.
  Voor Zwolle was het water in vroegere tijden zeer belangrijk vanwege de economie. In de oude Hanzestad werd vroeger, vanwege de vele waterwegen, veel handel gedreven en dat was een enorme economische impuls voor de stad Zwolle. De rivieren hebben nu, behalve economische doeleinden, nu ook recreatieve waarde. Vooral in de zomer veel genieten, maar het hele jaar door is de natuur zeer verrassend. Hopelijk ervaart u dat ook tijdens dit wandelevenement.


  Maak melding

 3. Afgelastingen: WVF-B2 thuis 😀 Er fietst er hier net 1 van A1 weg. Die zullen wel doorgaan en het 1e. Zou misschien gaan kijken, want ook het 4e (vroegere 3Mteam) moest thuis….nu alle tijd en ruimte: vrouwlief gaat naar IKEA 8)


  Maak melding

 4. Natas: bedankt voor het aanbod, maar het is goedgekomen: as dinsdag zit ik met Grieco en beide zoontjes te kijken naar de pot die ckus doorgaat 😀 FC in de winning moot ;)….Volendam nog 0-0???


  Maak melding

 5. rauwe paling met een uitje. Maar haring hoef ik ook niet. Wel gerookte paling, maar die is momenteel zo duur. Niet normaal meer.
  Dan maar een lekkerbekkie, of wat kibbeling.


  Maak melding

 6. Skerp Ingrid, ik bedacht het te laat: Dorp van de haringkakers dan? Of het dorp van de afgestofte mutserige C-artiesten? Waar breurties en moeder van ene Jan ook zomaar mogen meeliften….Of het dorp van de Band Zonder Naam…maar mét zanger die maar niet tussen Carola en Annie kan kiezen. Arnold & Gerry Muhren, alsmede Wim Jonk zijn wel topperTs van het dorp….maar waren dan ook bliksemsnel bij de plaatselijken weg.


  Maak melding

 7. @ Ingrid: Water in de mond!

  Haring (genoeg) ui
  (Eigen) gerookte paling
  Kibbeling met ravigote saus
  En een Lekkerbekkie zonder graat

  Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm


  Maak melding

 8. Joppuh, vroeg ik me ook af

  Bericht door Natascha, op 5 november 2010 om 14:11
  Geen schoonfamilie betrokken bij het ongeluk neem ik aan Joppuh?

  Helemaal nixxx bekends?  Maak melding

 9. Sh*t ik zag het Teletekst was erg laat….Kramer (ook al zo’n naam) Toen ome Frank nog speelde, zongen hele stadions:

  “Kramer is een h*moseksueel”….tja sorry mensen; niveaurijker kan ik ut niet maken :'(


  Maak melding

 10. Dame: skerp….maar Twente gaat het van ’t weekend slecht doen. Zie zomaar een stunt uit de hemel komen vallen.

  Hoewel in datzelfde stadion en met mijn (1 van mijn spaarzame) aanwezigheid. WHC met dubbele cijfers naar Wezep terug werd gestuurd door Ajax…Ajax kun je met Twente vergelijken maar ONZE FC is natuurlijk veel sterker (en in de winning moot) dan WHC.

  Vind je het overigens leuk om te scheidsrechteren?


  Maak melding

 11. Twente speelt morgen tegen Excelsior. Komen die niet ook uit Rotterdam?;D
  Zoonlief is er dinsdag ook bij. Hij is net zoals jij voor de Zwolse FC. Maar helaas helaas, hij is ook een nogal fanatieke PSV-fan en je kent de uitslag toen die tegen mijn kluppie speelde.:D
  Nee, ik speel liever mee dan te moeten scheidsrechteren.>:(


  Maak melding

 12. @ Dame, sterker nog: Exelsior is dé trots van Rotterdam op het moment.
  (Sorry Joppuh, en Ajax word um ook niet, zolang Martin Jol,
  Daily Blind blijft negeren, zolang er geen h*ernalist naar vraagt en Martin niet eens met die jongen van De Jong begint….. Niet ff een gespekkie van een uurtje of 1,5 met Cruyff plegen. Ze kunnen em toch de mond gunnen! Zolang die jongen van De Mol er niet ff wat dollars in pompt en gladde Sjek alleen maar blijft meeslijmen….)

  hmmmm Dame; de herinnering nav je PSV-fan tekst negeer ik ff.

  Haha, eens over scheidsrechteren. Heb al moeite met grensrechteren en het zo geconsentreerd, goed en onpartijdig mogelijk te doen. Als ik wel partijdig ben, ben ik dat voor de tegenstander. Wil absoluut niet voor thuisvlaggerT worden uitgescholden.
  Ach en hier…..hoe mijlen ver staat het hier soms van het échte leven af.
  Is zoonlief toevallig ook een puber? Of had je dat al eens geschreven :o>:(>:(


  Maak melding

 13. Cheque van gelder is echt popi irritant! Dick!
  En nee, geen familie betrokken bij het ongeluk in Cuba. Kom trouwens net terug uit Groningen, een geweldig concert in de Oosterpoort bezocht van joe Bonamassa! Ff Googlen allemaal voor de niet-kenners. welterusten allen voor nu.


  Maak melding

 14. Bericht door dick, op 5 november 2010 om 21:03
  Natas: bedankt voor het aanbod, maar het is goedgekomen: as dinsdag zit ik met Grieco en beide zoontjes te kijken naar de pot die ckus doorgaat

  Altijd goed, Dick;)

  Goedemorgen mensen!!

  Ik begin een beetje spanning te krijgen voor de wedstrijd, wat een geweldige ambiance zal dat gaan worden:D Maar vanmiddag eerst naar het Circustheather bij Mary Poppins op bezoek!

  Fijn weekend mensen!:D


  Maak melding

 15. Oh Dame

  Bericht door Dame, op 5 november 2010 om 23:11
  Ik heb er twee. Een jonge puber en een oudere puber. Die van 12 gaat dinsdag.

  Onze jongsten zijn nog net 14 en breurtie is nog net 16.


  Maak melding

 16. Een gekheid(ansteek’n)log?

  Een vrouwenlog(enkel door mannen met (veel) vrouwelijke genen te bezoeken?

  Een pittig en pikant log (kan over eten, drinken en het leven gaan)?


  Maak melding

 17. Eens: Bericht door Joppuh, op 6 november 2010 om 01:04
  Cheque van gelder is echt popi irritant! Dick!

  Met zijn overdreven Ajax-geheul. Dat willen die spelers toch ook niet van “Sjek vlieg em er eens in”. Bij AT5 lopen wel heel wat betere gespreksleiderTs. Jan Mulder en zijn zoon ben ik ook hartstikke zat.

  Thomas Egberts vind ik goed, hij mag van mij wel voor Heracles zijn.
  En Toine van Peperstraten! Hoorde woensdag dat zijn dame er vandoor was. Nou Toine vindt zo een nieuwe. Wat denkt die muts wel
  >:(>:(>:(


  Maak melding

 18. Skofterig…gek dat we er daar niet zo goed op staan.

  Britse soldaten mishandelden Iraakse burgers
  Schokkende video’s tonen mensonterende praktijken
  In de periode van maart 2003 tot december 2008 hebben Britse militairen in Brits-gecontroleerde gebieden in Irak burgers mishandeld. Nog voor de invasie in Irak zijn Irakezen door Britse militairen mishandeld, blijkt nu uit verschillende video’s. Volgens het Britse ministerie van Defensie zijn de beschuldigingen ‘onbewezen’. De video’s spreken echter voor zich.

  Zo’n 222 Iraakse burgers zeggen slachtoffer te zijn geweest van ‘systematisch misbruik’ door Britse soldaten. De soldaten zouden gebruik gemaakt hebben van foltering en vernederende behandelingen bij het ondervragen van Iraakse burgers. Zo zouden de Britten gevangenen voedsel en water hebben ontnomen om ze aan het praten te krijgen.

  Het Britse ministerie van Defensie heeft een speciaal onderzoeksteam ingesteld, de IHAT. Dit team moet onderzoeken of het om systematisch misbruik ging of om slechts een aantal ‘rotte appels’. Volgens Phil Shiner, advocaat namens de Irakezen, is het onzin om te suggereren dat het slechts om een paar rotte appels gaat. “Dat is absoluut niet het geval. Er zijn zeer ernstige beschuldigingen die in verband staan met zeer verontrustende systematische misbruikt.”

  The Guardian: Secret British military video of interrogation techniques in Iraq

  The independent: Iraqi civilians claim abuse by British soldiers

  .

  Beetje politieagentje willen spelen met in het achterhoofd roem en de goede resultaten uitventen….maar wat als ze achterblijven? Ook in al die andere oorlogen: Ned-indië/voorm.Joegoslavië/Afganistan (begint er ook op te lijken), Viëtnam? Etc. etc. Zegt de kleinzoon van een opa die nog (even: zoveel mag bekend zijn) bij de Grebbeberg heeft gevochten.

  Zo ga je in elk geval niet om met de mensen die je gevangen nam.
  Machteloosheid van de ondervragers vermoed ik.


  Maak melding

 19. Am.Voetbal:

  Of ruststand of klein 1/2 uur gespeeld…of afgelast:

  ACV 1 – 0 Berkum

  FC Horst AFGELAST WVF

  Be Quick ??28 0 – 0 FC Zutphen

  VV Hellendoorn AFGELAST Zwolsche Boys

  Hardenberg ’85 0 – 1 CSV ??28

  VSW 0 – 1 ’s Heerenbroek

  SV Zalk 0 – 0 Edon

  Storica AFGELAST Wijthmen

  HTC 0 – 1 ZAC KOM OP KWAK!

  SVI 1 – 0 Vroomshoopse Boys

  =================================ZONDAG=====

  Dieze West ZO 07 NOV ZVV ’56

  Lemelerveld ZO 07 NOV SV Zwolle  Maak melding

 20. Smit en Hendriks in dezelfde 51e minuut ROOD. Nou vooruit dan maar, omdat het (VARA 85)feest is:

  Marco over ROOD

  Wichert gingen 4 en A1 wel door? Had misschien nog ff willen kijken. Maar ’t is er niet van gekomen. A1 moest tegen De Karre’s Wezep.


  Maak melding

 21. Eerst 1000 m Vrouwen
  * uitzending begint net, maar de UITSLAG is al bekend…nos.nl:

  Op de tweede dag van de NK afstanden in Heerenveen heeft Marrit Leenstra de nationale titel op de 1.000 meter veroverd. De 21-jarige Friezin uit de Hofmeier-formatie, vrijdag al goed voor brons op de halve afstand, kwam tot een tijd van 1.16,84.

  Margot Boer, vrijdag winnares van de 500 meter, werd tweede in 1.17,26 en Laurine van Riessen veroverde met 1.17,28 brons. Titelverdedigster Annette Gerritsen ontbrak wegens een hamstringblessure.

  “Ik heb er nu weer alle vertrouwen in”, glunderde Leenstra, die een tegenvallend seizoen achter de rug heeft.

  Voor Boer was het de vierde medaille op de NK afstanden. In 2008 en 2009 won ze brons op de 1.500 meter. Naast de topdrie mogen Natasja Bruintjes en Ireen W?st, de nummer vier en vijf, rekenen op een wereldbekerticket op de kilometer.

  * Zusje van Sven Kramer doet ook mee.
  =========================================
  Dan 1000 m Mannen
  =========================================
  3000m Vrouwen (Groenewold als coach)

  3 beschermde mensen vandaag die zich bij de 1e 8 moeten rijden om naar WB te mogen.


  Maak melding

 22. Oh wichert, dan zullen ze nog wel geen site voor elkaar hebben. Had vanmorgen mevr. Mosterman nog aan de telefoon.

  😮 Vergeten de groet’n over te brengen. Doen ze het een beetje goed? Ga ik ook luisteren op 105 toch?


  Maak melding

 23. Geen stunt gebroeders Mulder op 1.000

  Gepubliceerd op zaterdag 6 november 2010 om 16:15 (SportiefZwolle)

  De APPM-schaatsers Ronald en Michel Mulder zijn er bij de NK afstanden niet in geslaagd om op de 1.000 meter voor een verrassing te zorgen. Michel ondervond vermoedelijk nog te veel hinder van zijn val op de 500 meter en kwam met 1.10,28 niet verder dan plek elf. En de kersverse Nederlands kampioen op de 500 meter eindigde met 1.09,99 als zevende.

  Simon Kuipers schreef voor de tweede keer in zijn loopbaan de 1.000 meter op zijn naam. De sprinter van TVM realiseerde een tijd van 1.08,87. Daarmee was hij twaalf honderdsten van een seconde sneller dan Stefan Groothuis, afgelopen twee jaar de sterkste. Jan Bos finishte als derde in 1.09,66, voor Hein Otterspeer, die met 1,09,83 een nieuw persoonlijk record noteerde. Mark Tuitert en Jacques de Koning werden gediskwalificeerd. Beide sprinters overschreden op het rechte stuk met hun schaats de middenlijn. Dat mag sinds dit seizoen niet meer van de internationale schaatsunie ISU.  Maak melding

 24. BeeldBuisBode:

  EénVandaag (N1, 17:59)
  – Conservatoria houden hun hart vast
  – De week van…wetenschapper Dave Blank

  Nieuwsuur (N2, 22:00)
  – De grens van levensvatbaarheid
  – Kunstenaars lossen het zelf op

  Sportjournaal in Nieuwsuur
  – Schaatsen: NK Afstanden in Heerenveen, 2e dag
  – Volleybal: WK voor vrouwen in Japan, 2e ronde
  – Roeien: WK finales

  Studio sport: Eredivisie (N2, 22:35)
  – Samenvattingen van de wedstrijden – FC Twente – Excelsior, FC Groningen – NAC, SC Heerenveen – Heracles, De Graafschap – NEC

  FEEST: VARA 85 (N1, 18:45)

  Het zal u niet zijn ontgaan: de VARA bestaat 85 jaar. Vanavond pakt de omroep uit met vier speciale programma’s.
  Kassa trapt af met een speciale uitzending.
  Na het achteruurjournaal maakt Paul de Leeuw een van de 85 kanditaten blij.
  Daarna keert Het Lagerhuis nog één keer terug en ((Hoewel ik Paul en zéker ook Felix (meer als radioman) erg goed vind…..wil ik dit zien….desnoods (muziek op 3) ook maar terugkijken.))
  zal
  Najib Amhali tot in de kleine uurtjes doorgaan met cabaret

  FILM: Kiss Kiss Bang Bang (Veronica, 20:00)
  Even intelligente als hilarische actiekomedie met het aan elkaar gewaagde duo Val Kilmer en Robert Downey Jr. Laatstgenoemde speelt een kleine crimineel die zich voordoet als acteur die in de leer moet bij een privédetective (Kilmer). Samen komen ze in aanraking met een weinig succesvolle actrice, met alle problemen van dien

  MUZIEK: Nacht van de popmuziek (N3, 22:55)
  Dat de Nacht van de popmuziek samenvalt met het jubileumfeest van de VARA is puur toeval en maakt de avond alleen maar leuker. Drie uur lang de concerthoogtepunten uit de popgeschiedenis, voorzien van commentaar en anekdotes door popgeweten Leo Blokhuis
  [/b]

  Gezellige avond mensen!!!


  Maak melding

 25. MVH verzorgt vanavond idd vast ook een avondvullend en deftig programma 😀 Net als 100% NL (nu aan hier) en alle uitgaansgelegenheden in NL. Incl eet-, drinkgelegenheden en plaatsten waar je andere 1e levensbehoeften kun bevredigen….Daarom mensen: Geniet ervan ’t is zo weer voorbij….


  Maak melding

 26. 😉 Dank je Koko…Heb jij de radio ook aan? Heb em ff op 100% NL. Maar hij valt me zowaar 100% mee. Moet ik wel snel typen, vrees dat de volgende plaat bagger is.


  Maak melding

 27. @ Dick, ja vond het een leuke serie om te zien. Had ik eigenlijk niet verwacht. Zeker ook door de humor die er vanuit het thuisfront van Den Uyl in zat, wist niet eens dat ie 7 kinderen had.:o


  Maak melding

 28. Van RTV Oost:

  Ondernemers van de Sassenstraat in Zwolle hebben kritiek op de wijzigingen die de vandaag heropende straat heeft ondergaan.

  Parkeerplaatsen zijn weggehaald en het is verboden geworden via de Sassenpoort het centrum in te rijden. Winkelend publiek blijft er door weg, volgens ondernemersvereniging Citycentrum. Om de aandacht te trekken is er vandaag een publiciteitsactie gehouden. Er was muziek en er stonden kraampjes. Wethouder Van As van Openbare Ruimte knipte een lintje door. Of de herstructurering van de straat goed is geweest, durft wethouder Van As niet te zeggen. De ondernemers en de gemeente Zwolle blijven met elkaar in gesprek, over hoe meer mensen naar de winkels getrokken kunnen worden.  Maak melding

 29. Re?nie kraamverzorgsters. Van RTV Oost:

  Zes vroegere kraamvrouwen zijn vanmorgen in de Isalaklinieken rondgeleid op de kraamafdeling en de afdeling neonatologie.

  Ze hadden graag hun oude werkplek bezocht aan de Rheinvis Feithlaan, maar die is gesloten. De vrouwen van boven de zeventig houden nog jaarlijks een re?nie, waarbij herinneringen worden opgehaald.  Maak melding

 30. Oei wat een naar bericht. Van RTV Oost:

  Bij een aanrijding in Uden is gisteravond een supporter van FC Zwolle ernstig gewond geraakt.

  De man was na de wedstrijd van FC Zwolle tegen Eindhoven met drie andere supporters vermoedelijk op weg naar huis toen de auto op de snelweg A50 bij Uden Noord door nog onbekende oorzaak van de weg schoof. De auto kwam tegen een ANWB-bord tot stilstand. De man zat bekneld en is door de brandweer uit het wrak bevrijd. Hij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. Drie van de vier inzittenden komen uit Zwolle. Over de identiteit van de vierde man kan de politie nog niks zeggen.  Maak melding

 31. Lees op zwolle.org over de persoon die er uit gezaagd moest worden.

  Jah gelukkig is het meegevallen alleen matriele schade..
  1e onderzoek bleek geen breuken, maar moest wel de nacht in het ziekenhuis blijven ter opservatie??  Maak melding

 32. @ Derk, had je inderdaad al een poosj niets van je gelezen. Weer aan het KM “vreten”geweest. Centjes weer verdiend. Waar ging de reis dit x naar toe.


  Maak melding

 33. Inderdaad zonder kleerscheuren terug gekomen. Raare was ik kon in het buitenland hier wel lezen maar niet reageren? Zal eens bij XS4all informeren.


  Maak melding

 34. Rare was ik kon in het buitenland hier wel lezen maar niet reageren?

  Misschien gevolg van eerste beleidsmaatregel van het nieuwe kabinet?;)


  Maak melding

 35. de 1/3 stationwagon hier nog in elkaar gezet moet worden

  Dat zal wel niks worden met dat badderen, vrees ik… Naar welke Ikea is ze geweest? Wordt tijd dat de Zwolse vestiging er komt.


  Maak melding

 36. Oei een man en vrouw die samen een Ikea kastje in elkaar gaan zetten zonder woorden te krijgen Dat is een sterk huwelijk.

  @Dame zou maar zo kunnen hoor, zometeen komen die posten er weer met ausweiss bitte brrrrrrrrrr


  Maak melding

 37. Maastricht blijven hangen, ik zie het ff voor me Derk onderaan de ST Pietersberg;)
  Maar je zal wel in de buurt van Markt zijn geweest ben ik bang van


  Maak melding

 38. Tja lezen is voor sommige een kunst, maar dat wisten we al. lezen is wat anders als interpreteren. Maar goed over. Bel je even Vriend 😉


  Maak melding

 39. Dat recept wil die maar niet kwijt doen Dame, kan er al wel met de vriendenpas van Kokogakballen 20% korting krijgen. 😉

  @ Koko ja het was inderdaad rondom het plein :D:D:D


  Maak melding

 40. Voor Koko en Derk (vrij naar Toon Hermans)

  Je hebt iemand nodig,
  stil en oprecht,
  die als het er op aankomt
  je geeft het gakballenrecept
  pas als je iemand hebt die
  je een lekkere gakbal opdient,
  dan pas kan je zeggen
  Ik heb een vriend!


  Maak melding

 41. Bericht door Dame, op 6 november 2010 om 19:43
  Voor Koko en Derk (vrij naar Toon Hermans)

  Je hebt iemand nodig,
  stil en oprecht,
  die als het er op aankomt
  je geeft het gakballenrecept
  pas als je iemand hebt die
  je een lekkere gakbal opdient,
  dan pas kan je zeggen
  Ik heb een vriend!

  LOL :D:D:D


  Maak melding

 42. @ Dame, kuipie zal bijna vol zijn. Heb me vanzelfsprekend niet druk gemaakt over hoe en wat….meer wat op een andere plaats gezet enzo. Als je vrouw-dick zou vragen, zou ze zeggen: MINDER wat op een andere plaats zetten enzo 😉

  @ Ingrid, dat boefjesgedrag zit er bij die Wezepers als vroeg in 😮


  Maak melding

 43. Bericht door dick, op 6 november 2010 om 17:14
  Dan hebben we dus (het liefst centraal achterin) ook nog een leider nodig…die ons allen maant om bijvoorbeeld op buitenspel te spelen.

  Die positie is mij als blok beton op het lijf geschreven maar dan mut ik weh de SloaperT veur mie ebb’n stoan.:D


  Maak melding

 44. En wie wordt onze keeper? Vrees dat het wel iemand moet zijn die kan incasseren omdat wij onderling meer met elkaar bezig zijn dan met de bal.:)


  Maak melding

 45. Nog een grensrechter nodig.

  Liever zie ik je in de verdediging of op het middenveld. We hebben de ploeg op het veld namelijk nog lang niet compleet. Assie keeper, Dick op rechtsback, jij linksback, ik ausputzer. Waar zetten we Koko en Derk? En Zwolse, Observer, Stadshagenees, 1stcobra doen misschien ook wel mee. Missen we er nog een paar.


  Maak melding

 46. @Koko van wie had je die verjaardag nou ineens? Ik zit ook te kijken en zie dat ik ook een feesjte heb, Vara 85 jaar zag ik net, toch knap!


  Maak melding

 47. Bericht door Dame, op 6 november 2010 om 22:16
  Dat is een “hell of a job”, vraag maar aan Admin.

  Ben ik me van bewust maar iemand moet het doen he? 😉 Trouwens, tijdens de wedstijden kan ik lekker in de sky box zitten en natuurlijk flink netwerken, natuurlijk niet om er eerst zelf beter van te worden en dan pas de club 😉


  Maak melding

 48. PEdV kunnen we zeer goed gebruiken: hij weet de tegenstander met een onverwachte wending zeker uit hun evenwicht te brengen! dat vergroot de kansen van ons zootje ongeregeld, hoewel met jou als coach…
  Van Sil heb ik nog niet eerder gehoord en over de positie van Jaap heb ik net in het politiek log wat gepost. Er zijn vast nog wel een paar vrijwilligers. En degenen die we vergeten zijn, kunnen zich als tegenstander organiseren.


  Maak melding

 49. OK, ga wel in de verdediging. Hoewel ik meestal wel de aanval als beste verdediging beschouw. Maar ben ook wel een teamspeler. Dus als ik daar nodig ben…………


  Maak melding

 50. Een uit het hart gegrepen YOUPIE!

  Klantenservice (slot)
  —subtitel: Managers—

  Grappig dat na een kleine twee weken hees gekrakeel van een cabaretier de wachttijden bij de helpdesk van TMobile zijn teruggelopen tot de normale tijd van een minuut. De komiek schreeuwde en schreef namens de woedende klanten naar wie tot dan toe absoluut niet geluisterd werd. De directie besloot al na de eerste dreiging van een vrolijke volksopstand op Twitter en youp@nrc.nl zestig mensen extra achter de telefoon te zetten. Waarom nu pas? Waarom niet jaren eerder? Altijd als ik die helpdesk bel hoor ik een mevrouw zeggen: ⤽Uw mening over onze service is voor ons van groot belang. Hiermee kunnen wij u beter van dienst zijn. Het kan zijn dat u hierover teruggebeld wordt. Dit gesprek kan tevens worden opgenomen ter verbetering van de kwaliteit van onze dienstverlening⤝. Dan ga je er toch van uit dat dat ook gebeurt? Dat ze op de hoogte zijn van de complete janboel binnen hun bedrijf?

  Het zijn toch allemaal fors betaalde managers die dagelijks in hele dikke auto??s naar hun statige huizen rijden? Mannen en vrouwen die hun vaak exorbitant hoge salarissen verdedigen door te mekkeren dat ze heel verantwoordelijk werk doen. Maar wat deden ze dan al die jaren waarin hun klanten uren en uren in de wacht hingen om vervolgens iets blonds aan de lijn te krijgen? Iets doms dat niet wist waar het over ging en er sowieso niks aan mocht doen. Dat hadden ze toch in de gaten? Er wordt toch getest binnen die firma??s? Mensen houden toch vingers aan de pols? Nee dus. Er werd in neuzen gegrut of ze zaten op een skippybal tijdens een motivatiecursus op de Veluwe of ze hadden een of ander belangrijk telecomcongres waar ze elkaar onderling weer prijsjes gaven! Bijna elke manager is in deze branche wel eens manager van het jaar geweest. Maar ondertussen krijsten de klanten zich scheel, schreven mails die nooit beantwoord werden en vloekten in hun wanhoop de helpdeskmedewerkers stijf.

  Mensen die er ook niks aan konden doen dat het management te lui en te dom was om hun afdeling goed te organiseren. Ik vind het tot nu toe het meest ontluisterende deel van de hele actie. Dat het nu opeens wel kan. Dan heb je het al die jaren toch gewoon niet gewild? Hadden ze lol in het klantje treiteren of zo? Dus je bent hoofd van de helpdesk, kent de teringzooi en je doet er niks aan. Terwijl dat wel kon. Want dat blijkt nu. Sinds anderhalve week doet alles het redelijk normaal. Helpdeskmedewerkers noemen hun naam, hebben geen kluitjes voor het riet meer klaarliggen. Sterker nog: het meeste riet is gekapt. En dit is niet alleen bij TMobile het geval. Ik hoor nu dat het bij die andere logge bedrijven ook veel beter gaat. Maar waarom kan het nu dan wel? Je bent toch een enorme sneue bak snot als je je wakker laat schudden door een klantenactie? Dat de ogen open zijn wil ik geloven. En dat de oren uitgespoten zijn neem ik ook aan.

  Maar waarom nu pas? Wat deden jullie daarvoor? Waar hadden jullie het over? En met wie? Chique hoofdkantoor, grote vergaderruimtes, belangrijke commissies, dikke rapporten, enorme winstcijfers en ondertussen die puinhoop waar heel Nederland van kotste. Heel Nederland behalve jullie! En nu gaat het door een paar interne stappen zomaar stukken beter? Dat mag ik toch raar vinden? En voor hoe lang gaat het nu goed? Tot de spotlights weer op iets anders gericht zijn? Wordt alles dan weer teruggedraaid? Ben zo benieuwd hoe dat werkt binnen een bedrijf waar de moeilijke Engelse termen door de kantoorruimtes vliegen. Stuk voor stuk hebben de managers onuitspreekbare functies, maar regelen dat iemand fatsoenlijk de telefoon opneemt??.dat kon tot twee weken terug niet. Mijn vraag is simpel: Managers van Nederland, dus niet alleen TMobile: wat doen jullie de hele dag? Waarom die salarissen? Waarom die rare taal? Leg het me eens uit! Ik ben zo benieuwd.  Maak melding

 51. Ja haha, zo ziet je maar dat je met een zootje onngeregeld nog een heel goed team kunt maken. Ontregelen hoef je ons niet te leren en met PEdV erbij weet de tegenstander nooit welke draai de bal gaat maken.:)


  Maak melding

 52. Nee laten we de gakballen maar in het doel van de tegenstander zetten. Keeper afgeleid en bij ons in het team wil iedereen nu die ballen wel eens proeven. Zijn ze gelijk gemotiveerd. Maar waar kunnen we Eva en Natascha zetten dan. En wat is jou plek in het team Dame.


  Maak melding

 53. Dame is de aanvoerder zonder band en dat weten de spelers (onze) en dan laten we dick lopen met de aanvoerdersband in het midden en die relt de tegenpartij helemaal gek, geheid dat we winnen! Ajax PSV en zelfs die uit het oosten moeten gaan oppassen!  Maak melding

 54. @ Derk, op 6 november 2010 om 22:54
  van vorige week? Of daarvoor:

  Klantenservice

  De details zal ik u besparen, maar het gaat om een maandenlang probleem dat onze zoon, een aardige student, met T-Mobile had. Een zaak waarin hij overigens volkomen gelijk had. Dat vond ik niet alleen, maar dat vond ook T-Mobile. Ze konden het probleem alleen niet zomaar oplossen. Waarom niet? Omdat ze het niet konden oplossen. Maar het was toch hun fout? Klopt, maar de helpdeskmevrouw kon hem niet oplossen. Terwijl dat in een handomdraai kon. Inderdaad, maar daarvoor had zij niet de bevoegdheid. Dat moest schriftelijk. Binnen zes weken kreeg onze zoon dan antwoord. Of hij dan iemand anders van T-Mobile kon spreken? Nee! Waarom niet? Omdat dat niet ging! En kon de mevrouw het door T-Mobile veroorzaakte probleem niet aan iemand voorleggen en dat die dan terug zou bellen?

  Nee, T-Mobile belt nooit terug. Kafka in de polder. Mijn vrouw heeft er nog een ochtend aan besteed en werd met dezelfde kluiten hetzelfde riet in gestuurd. Drie mobieltjes heb ik zelf geduldig hangend in de wachtrij leeg gebeld, kreeg hetzelfde begrip van de mevrouw, ook weer het grootste gelijk overigens en de mededeling dat het helaas schriftelijk moest worden afgehandeld. Uiteindelijk gedaan, mijn zoon heeft nog een week in een winkel op zijn beurt mogen wachten om de laatste details te regelen en afgelopen woensdag zou na zes weken zijn nieuwe toestel komen. Hij naar de winkel, uurtje op zijn beurt wachten en toen????toen klopte het weer niet! Weer een fout van T-Mobile. Sorry overigens. Maar de man kon zijn fout niet herstellen.

  Binnen dit Sovjetsysteem was hij niet bij machte om??.. Ik besloot om een hoog iemand bij T-Mobile te bellen, maar dat was dom gedacht. Die krijg je gewoon niet aan de lijn. De receptioniste van het hoofdkantoor heeft op straffe dat ze met een gesaboteerde parachute uit een Belgisch vliegtuig moet springen belooft dat ze geen ontevreden klanten doorverbindt. Ik moest weer een brief schrijven en zou binnen zes weken???? Genoeg, dacht ik en uitte mijn ongenoegen boos op Twitter. Nou is mijn account aldaar geen zeikerig onderonsje met vrienden, maar ik word gevolgd door meer dan veertigduizend mensen, die mijn probleem onmiddellijk herkenden omdat ze zelf ook allemaal in een zo??n soort conflict zijn verwikkeld met Ziggo, Eneco, UPC of een andere onbereikbare T-Mobile.

  Mijn berichtjes werden een vrolijke olievlek en binnen een half uur kreeg ik een aardige meneer van T-Mobile aan de lijn. Wat het probleem was? Maar problemen waren er toch om opgelost te worden? Daarbij had ik volledig gelijk. Alle fouten waren inderdaad gemaakt door T-Mobile. Sorry, sorry, sorry!!!! Had u maar eerder gebeld! Onze zoon kon onmiddellijk naar de winkel gaan om zijn nieuwe toestel op te halen, zijn oude contract werd daar ter plekke verscheurd en hij mocht met kerst twee weken skiën met de familie van de hoogste baas van T-Mobile Nederland. Onze zoon blij, mijn vrouw verbijsterd en ik vooral vrolijk verbolgen. Twee maanden bonkte onze zoon op de machteloze T-Mobilevesting, werd van kastjes naar muren en terug het woud in gestuurd,

  sloeg wanhoopskreten uit tegen medewerkers die hem telkens gelijk gaven, maar helaas niks voor hem konden doen en op het moment dat zijn kwade, beetje bekende vader tegen 40.000 landgenoten twittert dat het geduld op is en hij T-Mobile vrolijk doch beschaafd gaat slopen op het internet, belt het bedrijf in een geur van angstdiarree stotterend dat alles geregeld is. Ondertussen ben ik een soort nationaal meldpunt van de helpdeskterreur geworden en ik proef ook dat het geduld op is. Men is het spuugzat. Klantenservice betekent klantenservice ofwel: service aan klanten! En dat begint niet met een uurtje hangen terwijl je naar zaaddodende muzak moet luisteren. Om over het machteloze vervolg maar te zwijgen. Revolutie? Wat mij betreft wel. Hoe?

  Nog even geen idee, maar voorlopig raad ik iedereen aan om te beginnen met de nuchtere mededeling dat je eigenlijk Youp heet. En nogmaals: niet alleen tegen T-Mobile, maar echt tegen allemaal! We zijn begonnen!

  Of Die mensen van de helpdesks kunnen het ook niet helpen


  Maak melding

 55. Tja Derk, het is vechten tegen de bierkaai. We hebben er allemaal wel eens van doen mee gehad…en die arme mensen aan de telefoon maar onze frustraties aanhoren. Terwijl de managers daarachter gewoon doordoen en skijt hebben aan het hele zooitje. Oh wat laten ze zich nu kennen nu er een bekende Nederlander passeert. Elkaar tegenwerkende prutsers zijn het. Had die ene column trouwens nog niet gelezen; bedankt!  Maak melding

 56. Derk 22:59 Haha, ik zie het zo voor me. Op het politiek log heb ik mijzelf de positie van ausputzer gegeven: beetje lui achterin de bal helemaal naar voren spelen zodat anderen een goal kunnen maken.


  Maak melding

 57. Het gekke is dat ik Dick helemaal niet ken, maar ik zie hem zo voor me op dat voetbalveld. De tegenstanders die smeken of ze met een rode kaart het veld uit kunnen. Dick die dan een discussie begint over de kleur van de kaart. Ja, de Champions League wordt een eitje.
  Natascha en Eva kunnen wel in de aanval, zolang ze Dick maar niet teveel afleiden (dus liefst in burka).:D


  Maak melding

 58. pıǝlǝ?ɾɐ ʸ?ıp sı sɹǝpuɐ sǝɯɐp ǝıooɯ ?ǝɯ uǝıoo? uɐɐ? loʼ ǝuɥ?q ǝp ?ǝıu sɹǝpuɐ?sǝ?ǝ? ǝp ?ɐp uǝ?ɹoz ɹooʼ lǝʍ ɹǝ uǝ?ǝoɯ ǝʍ ǝɯɐp[/code}


  Maak melding

 59. Dank je dame 😉 Heb zelf een hele enkele gele kaart gehad, alleen voor een overtreding. Niet opgelet toen, je moet natuurlijk wel wat doen als de scheids het niet ziet. Je begint mij al aardig te leren kennen….prikkelende vrouwen in het team (of elders) leiden wel héél erg af.


  Maak melding

 60. Gelukkig is leiding ontvangen voor meer mensen weggelegd. 🙂
  Da’s trouwens ok een kunst op zich. Daar heeft onze OR een keer een aardige bijeenkomst over georganiseerd. Geen sloof worden of marionet, maar een goede ‘volger’ worden. Een goede volger spant zich in en zorgt dat hij daarvoor wordt beloond, accepteert gezag maar komt ook op voor zijn rechten en past zich aan maar laat ook zijn invloed gelden (even mijn geheugen opgefrist via google).  Maak melding

 61. Dick: Je begint mij al aardig te leren kennen….prikkelende vrouwen in het team (of elders) leiden wel héél erg af.

  Derk: pıǝlǝ?ɾɐ ʸ?ıp sı sɹǝpuɐ sǝɯɐp ǝıooɯ ?ǝɯ uǝıoo? uɐɐ? loʼ ǝuɥ?q ǝp ?ǝıu sɹǝpuɐ?sǝ?ǝ? ǝp ?ɐp uǝ?ɹoz ɹooʼ lǝʍ ɹǝ uǝ?ǝoɯ ǝʍ ǝɯɐp

  Ik stel voor dat we Dick verbieden zijn oogkleppen af te doen!:D:D:D


  Maak melding

 62. De ontvoerder van een 2 weken oude baby is zaterdagavond omstreeks acht uur aangehouden op station Zwolle. De man, een 37-jarige inwoner van Utrecht, had eerder op de dag het kind weggenomen uit de woning van zijn ex-partner in Deventer.

  “Daarna had hij waarschijnlijk per ongeluk de trein naar Zwolle genomen. De politie was inmiddels op de hoogte gebracht en kon hem daar opwachten”, aldus de woordvoerder van de politie. De politie vermoedt dat de man vader van het kind is, maar kon daarover vanavond nog geen zekerheid verschaffen. Het kind is inmiddels ongedeerd weer teruggekeerd bij de moeder in Deventer.  Maak melding

 63. Wie weet of er bij Be Quick 1 of 2 spelers zijn weggestuurd ?? De verslaggever van ZOO had het steeds over tien tegen elf .Op sportief Zwolle staat dat er twee werden weggestuurd.Wie heeft et er nu geslapen???


  Maak melding

 64. D66 begint weer eens over partijfinanciering
  Politiek | admin | November 6, 2010 at 7:31 pm

  D66 roept het kabinet op een wet in te dienen om de financiën van politieke partijen transparant te maken. Dat deed partijvoorzitter Ingrid van Engelshoven zaterdag op het congres van haar partij in het Haagse congrescentrum World Forum.

  Tijdens die bijeenkomst werd zij herkozen als partijvoorzitter. In haar toespraak nam ze de gelegenheid te baat te spreken over partij-financiering. Daarover werd door het vorige kabinet een wetsvoorstel gemaakt, maar dat werd nooit ingediend. Van Engelshoven hoopt nu op het nieuwe kabinet:

  ,,Politieke partijen moeten zich publiekelijk verantwoorden: door wie ze worden gefinancierd? Nederland is ongeveer het enige EU-land waar niet alle giften aan politieke partijen openbaar gemaakt worden.

  Ik roep de nieuwe minister van Binnenlandse Zaken op met wetgeving te komen om de financiën van politieke partijen transparant te maken. Op dit punt ligt er geen blokkade in het gedoogakkoord en ik kan me toch moeilijk voorstellen dat CDA en VVD ertegen zijn. Het voorstel ligt er al. Dien het in!⤝

  http://www.onzestem.eu/2010/11/06/d66-begint-weer-eens-over-partijfinanciering/


  Maak melding

 65. ZoO slaapt toch zowiezo nog???
  Tenminste… ik heb een blauwe maandag idd gezien dat ze weer gingen berichten, maar als ik de zender nu opzet, is er weer alleen het scherm dat ze nu niet uitzenden…


  Maak melding

 66. Zo nu ga ik eerst weer even een grote schaal Kokogakballen maken, vanmiddag komen er vrienden op bezoek en die lusten dat ook wel.
  Sterker nog die rekenen er gewoon op:D8)


  Maak melding

 67. Jeetje ik had je nog helemaal niet gezien ja-tja, het gaat een mooie dag worden en ook nog Kokogakballen eten hmmmmmmm, als de ballen nog niet klaar zijn eet ik de koektrommel wel leeg! :D:D:D


  Maak melding

 68. Ik zal deze week ook even bezig gaan met de proviand voor a.s. donderdag. 7 uur rijden dat is dan 1x voorgerecht 1x hoofdgerecht 1x nagerecht en wat naborrelen :D:D


  Maak melding

 69. Bericht door Koko Hattem, op 7 november 2010 om 13:29
  Zo de balletjes staan op het vuur, Derk ik bewaar er een paar voor je. Tja dat doe je voor een vriend h?

  Tuurlijk SoulMate! :D:D:D ik kan vandaag hier helaas niet weg vriend, probeerde die kleine nog richting de ballenbak te loodsen maar nee ik moet een brandweerauto van lego met hem gaan maken 😉


  Maak melding

 70. Ik lees nu het log pas een beetje door… een voetbalwedstrijd? Mooie dames die Dick afleiden…Tegenpartij die er daarom goed aan doet om alleen maar mooie vrouwen op de tribune neer te zetten…

  Proest! Daar kan je een leuke aflevering van All Stars (of Old Stars) van maken…


  Maak melding

 71. Er over nadenkende… Het team waar Dick in zit kan dus alleen winnen als Dick wordt afgeleid….
  Die Dick moet dan toch wel retegoed zijn in voetballen, zeg!  Maak melding

 72. De Rijksrecherche vindt dat er meer onderzoek moet worden gedaan naar corruptie onder ambtenaren. Die zijn volgens onderzoeken weinig bij corruptie in Nederland betrokken, maar de recherche vermoedt dat de bekende gevallen, vooral in de bouw, maar het topje van een ijsberg vormen.

  Volgens de Rijksrecherche is het beeld zo eenzijdig, dat het haast niet kán kloppen.

  Uit de onderzoeken blijkt dat het aantal meldingen van omgekochte ambtenaren bij de opsporingsdiensten klein is vergelijkbaar met de omvang van het ambtenarenapparaat en corruptiegevallen komen relatief vaker voor bij rijksambtenaren dan in de gemeenten. De helft speelt zich af in de wereld van bouw en onroerend goed. lees verder hier:
  http://www.onzestem.eu/2010/11/07/hoe-corrupt-is-nederland-eigenlijk/


  Maak melding

 73. Hehe eindelijk 2 sites in de spamfilter….zet in op Chinese toestanden hier. Om over een half jaar op Rusissche toestanden te zitten. En nog VOOR 2012 op Noord-Koreaanse?


  Maak melding

 74. Toch knap dat het na al die jaren nu pas gebeurt, spammen. Alle uit-voorzorg-ingebouwde spamcontrole staat momenteel nog uit. Wanneer het erger wordt, kan ik het met 1 druk op de knop inschakelen. Ik hou het in de gaten.. 😉


  Maak melding

 75. @ Dame, eens met OR-praatje

  Geen sloof worden of marionet, maar een goede ‘volger’ worden. Een goede volger spant zich in en zorgt dat hij daarvoor wordt beloond, accepteert gezag maar komt ook op voor zijn rechten en past zich aan maar laat ook zijn invloed gelden

  Maar asjeblieft toch niet zo’n follower?Het verstand lijkt hier uitgeschakeld :o:o:o

  accepteert gezag maar komt ook op voor zijn rechten en past zich aan maar laat ook zijn invloed gelden

  opkomen voor/aanpassen/invloed laten gelden….zonder aanzien des persooons(functie)


  Maak melding

 76. @ Joop 14:00; ik had het voorspeld he. Nog steeds vraagt NIEMAND naar die jongen van Blind en staat Ajax 3e op 4 punt van Twente. Ook gezien zijn aankoopbeleid en het te weinig laten spelen van De Jong, alsmede het teveel laten spelen van Anita…………..spoed-beoordelingsgesprek…..

  En laat Keye weer wat nuttigs doen in Mokum…..Maak Danny Blind belangrijker…….zoek nog meer echte Ajacieden die wat voor de club WILLEN doen zoals Johan C……wedden dat ze als ze het fatsoenlijk vragen (dat stelt elke gesprekspartner op prijs) met Johan om de tafel kunnen?

  De supporters zullen de pis wel goed lauw hebben…45.000 man in de ArenaA….TOch wel 20.000 man die de hele dag hiermee bezig zijn…..veel verteren in de Arena en Mokum……allemaal nog met de auto komen…….veel betalen voor een kaartje om: zo besodemieterd te worden…….

  Every breath you take Martin…….we’ll watching you! Anders moet ie de Kerst maar niet halen…..een trainert is sowieso een passant. Ff naar het bekerprogramma van Ajax kijken………KOM OP AJAX koppies weer omhoog en de borst naar voren……


  Maak melding

 77. Hmm, meer fitnessmuziek lijkt me. Kon trouwens niet tot einde aanhoren. Ik denk dat elke leidinggevende er recht op heeft dat de ‘volgers’ hem/haar behoeden voor stommiteiten, d.w.z. dat de volgers ook tijdig vanuit hun vakkennis aangeven wanneer de leidinggevende het verkeerde pad is ingeslagen. En natuurlijk, zonder aanziens des persoons, hoewel dat in sommige situaties wel lastig zal zijn.


  Maak melding

 78. @ Dame 17:46 idd fitnessmuziek of andere muziek waarbij blind naar de leider geluisterd MOET worden. Zocht een andere versie, maar deze was ook duidelijk. Heb een VOLLE maand in dienst gezeten Dame, dat was niet echt mijn wereld. Wilde er graag in en wilde naar Libanon…….nooit wat over weergehoord trouwens, maar die jongens en meisjes daar hebben het vast niet tof gehad. Mijn periode in dienst was (hoe water naar de zee-dragerig ook) erg leuk. Maar ik vond het doelloos en belachelijk dat 1 of andere ster en of streep mijn ’s maandags-ochtends vroeg als uit mocht skreeuwen: Weet je wel wat PSU is? Nee dat wist ik oprecht niet….Had ik mijn baret skeef op. Tjonge en de kinderachtige strafjes. Kwam bij de Verbindingstroepen; daar heb ik nog wel wat aan gehad. Maar als ik mijn hele/halvee/kwart werkzame leden met die “befehl ist befehl” leidinggevers groot moest worden…….Hmm beste een goed keus geweest: bij hoge opkomst een zere rug feaken 😉

  Mooi onderwerp trouwens “Leider”(type).


  Maak melding

 79. Koko heb ik via dit log leren kennen en ja hij heeft mij verteld waar hij mee bezig was nl een stichting op te richten die een kwaliteits label aan een camping voor invaliden kan hangen.

  Wat mij betreft mag Koko het doel uitbreiden naar hotels; in Zwolle is er geen hotel waar een rolstoelgebruiker terecht kan dat met Kerst open is. De Zon in Ommen is het meest dichtbij.


  Maak melding

 80. Bericht door dick, op 7 november 2010 om 17:43
  Eva 13:58; voor je messkerpe analyse

  Och Dick, volgens mij is mijn voorstel van gisteravond 23:42 een prima oplossing.


  Maak melding

 81. @ Dame,(nav post-gister) idd waar dan ook….willen sommige vrouwen wel eens te prikkelend aanwezig zijn. Zit zelf helemaal niet met dit gegeven. Kan me best blijven focussen. Het kleur de wereld zoveel mooier en zorgt juist voor een nog positievere drive als……

  Yes, we gaan ETEN….Als heerlijk eten met 2 mannetjes een dame en een dochter (in veler opzichten) van bovengetekende. Eetze allen!


  Maak melding

 82. Bericht door Dame, op 7 november 2010 om 18:00

  Nem even contact op met Koko wie weet weet hij wat dichterbij. Richting die kant van Hattem ofzo  Maak melding

 83. Derk, ik heb twee jaar geleden álle hotels in de buurt afgebeld, ook in Hattem. Leverde nogal hilarisch aanbod op van een kamer op de eerste verdieping zonder lift.
  Eigenlijk leefde ik in de veronderstelling dat elk hotel een voorziening zou hebben voor een rolstoelgebruiker, maar lauw loene. Enkele jaren terug had Mercure 1 kamer, maar die is gesneuveld bij de renovatie. Levert kennelijk niet genoeg op. En Wientjes is gesloten met kerst. In Wapenveld zit wel Groot Stokkert maar dat is dan weer niet voor 1 nacht.
  Maar als Koko een alternatief weet, dan hou ik me van harte aanbevolen.


  Maak melding

 84. willen sommige vrouwen wel eens te prikkelend aanwezig zijn.

  Je formuleert een beetje slordig, Dick. Ik neem aan dat je wilde zeggen “willen sommige mannen wel eens te prikkelbaar aanwezig zijn.”:D


  Maak melding

 85. Daar ben ik toen binnen geweest. Na een na rook stinkende gang te hebben gepasseerd kwamen we in een kamer met een zitbad. De hotelbegeleider dacht dat zo’n bad wel geschikt zou zijn voor een invalide. Waardeloos. Ik werd er treurig van. Heb het nog een keer geprobeerd bij Waanders, Staphorst. We konden de kamer -weliswaar met veel moeite – wel bereiken, maar douchen onder gewone douche leverde grote problemen op met uitstap over rails van douchedeur. Eigenlijk heb ik het al opgegeven en regel het de laatste jaren zonder overnachting. Zag net dat Pillows, dat nieuwe hotel, iets heeft voor mindervaliden. Zal dat nog eens navragen. Bedankt voor het meedenken.
  Beste is gezond te blijven, maar dat hebben we helaas niet altijd zelf in de hand.
  Ik word wel boos over de gebrekkige toegankelijkheid van publieke voorzieningen (bios de Kroon, 1 zaal toegankelijk) en horeca.


  Maak melding

 86. Derk, Ik was toch getriggerd door die link en heb even gebeld met de vraag of ze soms verbouwd hadden. Nee, maar wel kamer voor invaliden, de zogenaamde familiekamer. Met extra veel ruimte in badkamer. Echter, wel een zitbad. Op mijn vraag hoe iemand die in een rolstoel zit in een zitbad moet komen (en belankrijker hoe – nat – eruit) bleef het stil. Grr, wat een sukkels.


  Maak melding

 87. Ziet er geweldig uit. Ik denk dat vele invaliden dolgraag nog eens een keer in bad zouden gaan. Ik vrees echter dat dit soort innovaties met de grote bezuinigingen die dit kabinet op de AWBZ voor ogen heeft, voorlopig toekomstmuziek zal blijven.


  Maak melding

 88. @dame

  Bericht door Dame, op 7 november 2010 om 18:55
  willen sommige vrouwen wel eens te prikkelend aanwezig zijn.

  Je formuleert een beetje slordig, Dick. Ik neem aan dat je wilde zeggen “willen sommige mannen wel eens te prikkelbaar aanwezig zijn.”

  Heb je een context, al heb ik een vermoeden.

  Heb een zwak voor prikkelend-aanwezige dames (lees=uitdagend). Nee, dame ook ik ken mijn grenzen. En prikkelbare mannen bij de voetbal? Genieten en een heerlijke uitdaging ze nog prikkelbaarder te maken :D:D:D

  Ga in december kijken bij een jongen van WVF die is gaan kickboxen. Da’s een heel ander verhaal: geen teamsport en de scheids lijkt mij vrij veel(-alles) te zien, ook kun je verbaal de strijd niet aan. Incasseren en uitdelen; verwacht er veel van. Als je daar prikkelbaar bent, zul je wel niet winnen lijkt me.


  Maak melding

 89. Derk, Koko wilde die toegankelijkheid in de HORECA (of alleen HO) toch ook in een website vertaald hebben? Net als die Kokoballen-site. Ga jij ze beiden nog bouwen of ben je er al ver mee?

  Denk je dat de beide sites er in een nieuw jaar (nieuwe kansen) zijn?


  Maak melding

 90. Tuurlijk, goed of helemaal niet. Maar ik denk dat ik niet zoveel van het gakbaldraadje gebruik zou maken; alleen straks even. Voor die 3dubbele verjaardag 28 en 30/11. Leek me wel gaaf dan een fixe hap van die gakballen te bestellen. Eigen verjaardagen zijn 5 mei en een maand later. Dan zal er toch al wel wat zijn. We houden hier wel van een gehaktbal, maar moeders maakt ze heerlijk en 5 ballen laten bezorgen doe je ook niet zo snel…..of er moet een hele aankleding EN NATUURLIJK Zwolsche mosterd bij zijn…..ben en blijf benieuwd. Ook naar dat “HO(reca) voor iedereen draadje”. Heb daar dus geen belang bij, maar begrijp de behoefte OZO GOED. Suc6 met de voorbereidingen!


  Maak melding

 91. @Dame, ik heb jouw verhaal gelezen over invaliditeit. Heb niet goed begrepen of het jou zelf betreft of dat één van jouw familieleden invalide is. Ik raad je aan om eens contact op te nemen met Koko omdat hij in dezelfde omstandigheden verkeert.

  Beste is gezond te blijven, maar dat hebben we helaas niet altijd zelf in de hand./quote]

  Ik word niet gauw ergens koud of warm van maar dit ontroert me wel. Een goede gezondheid gaat boven alles, maar dat hebben wij inderdaad niet altijd zelf in de hand. Maak je ook niet al te druk om dat gezeik op het Poltieke Log. Ik wil niet hebben dat dat ten koste gaat van jouw humeur en gezondheid.:)  Maak melding

 92. Dick tegen die tijd kun jij ze wel bestellen via de site hoor 😉
  Site is al klaar ticket is binnen Hosting even regelen en wat dingen afstemmen op elkaar.


  Maak melding

 93. Weer een half mislukte kwoot van mij. Komt zeker omdat ik net thuis ben en vanaf ongeveer half twaalf vanochtend bij de Skeele in Kampen en vervolgens in de binnenstad van Zwolle heb gezeten.:D:D:D


  Maak melding

 94. Verborgen Verleden; goed programma is dat toch elke keer. Nu Carry Tefsen….Haar moederskant was net heel helder. Haar vader’s kant heeft een kunstschilder (Hermann Tefsen?) “in het bloed”.


  Maak melding

 95. Landgoed De Horte, waar ligt dat?

  Tussen Wythmen en Dalfsen. Ik was er voor het eerst vandaag. Het parkeerterrein staat elke keer bomvol en dan reden we maar weer door naar Dalfsen (ook geweldig bos, bij landgoed Rechteren). Je kunt 2 routes doen, van 2,5 en 5,5 km. Wij hebben de laatste gedaan, door het bos langs het landgoed. De tuin ervan is toegankelijk. Het huis wordt gebruikt door Landgoed Overijssel.
  Ga de tip van Derk op een mooie zondag ook eens proberen.


  Maak melding

 96. @ Derk

  ticket is binnen Hosting even regelen en wat dingen afstemmen op elkaar.

  klinkt idd….voor de verjaardagen eind deze maand….maar wel kort dag. Nou ja, laat jullie niet haasten: kwaliteit staat vooroo. Kwaliteit van site en van bal.


  Maak melding

 97. Assie, bedankt voor je lieve reactie. Het gaat niet om mijzelf maar om mijn zus. Hoewel het triest is dat er veel onmogelijk is (geworden), is er gelukkig ook veel wel mogelijk. De kunst is om daarvan te blijven genieten, ondanks dat het niet altijd meevalt.
  En dat politieke log houdt ons allen als een grote (kibbelende) familie bij elkaar, niet?  Maak melding

 98. Bedankt Dame,

  Tussen Wythmen en Dalfsen.

  Volgens mij ben ik er dan wel eens langs gekomen, toen mijn maat aan de Beemdweg in Hoonhorst woonde. We sloegen bij Wythem linksaf.

  Dalfsen (ook geweldig bos, bij landgoed Rechteren) EENS! Wij hebben de laatste gedaan, doBen daar vaak geweest, volgens mij geen route gelopen.
  Mooi dat Landgoed Overijssel…..zorgt dat het huis in goede staat blijft en hopelijk lang mag blijven!!

  Wandelroutes: De waterschappen hebben er wel een paar: Gratis!
  Tenminste in de omgeving van Zwolle-Salland bij Waterschap Groot-Salland
  en Vanaf De Reest tot Assen als noordelijke grens: Het Fries-Drentse Woud.
  En in het Westen ‘De Wieden & Weerribben’ tot in het Oosten Hoogeveen-iets verder….Westerbork (ook daar iets verder)
  Bij de VVV vind ik ze soms erg duur….Moet goedkoper kunnen lijkt me?

  Schitterend natuurgebied, (WP GS en R&W) als je nog een half uurtje hebt? 1e deel van Buitenhof vond ik interessanter maar het 2e
  deel ging over natuurbehoud, heb er vandaag al eerder over geschreven.

  Ff via tv of pc terugkijken?


  Maak melding

 99. Bericht door Dame, op 7 november 2010 om 20:51
  Assie, bedankt voor je lieve reactie.

  Graag gedaan Dame, als ik mensen kan helpen dan doe ik dat graag

  En dat politieke log houdt ons allen als een grote (kibbelende) familie bij elkaar, niet?

  Inderdaad dame, moet er vaak ook om lachen. Het lijkt wel een beetje op de verjaardagen bij ons vroeger thuis toen de bierflessen je om de oren vlogen als er over politiek werd gesproken.


  Maak melding

Reageer