Verkeersmaatregelen wedstrijd FC Zwolle – FC Twente

Zwolle – Bij de wedstrijd FC Zwolle – FC Twente die dinsdag 9 november gespeeld wordt, zijn naar verwachting 10.000 bezoekers aanwezig. Daarom worden verkeersmaatregelen genomen om de toestroom van het verkeer en het parkeren in goede banen te leiden.

Behalve de parkeerplaatsen bij het stadion (voor bezoekers met speciale toegangsbewijzen) is er ook parkeermogelijkheid op het Rechterland, Molenland, Hogeland en het parkeerterrein bij Landstede. Daarnaast gelden van 18.30 tot 24.00 uur de volgende verkeersroutes: Het Rechterland wordt een parkeerterrein, daarom wordt de Boerendanserdijk (tussen de Ceintuurbaan en het Rechterland) eenrichtingsverkeer. Het verkeer kan via Ceintuurbaan – Boerendanserdijk naar Rechterland. Verkeer komend vanaf Oude Meppelerweg – Kranenburgweg kan via Rechterland – Molenland – Hogeland naar Rechterland (neus van de auto richting Kranenburgweg).

Na afloop van wedstrijd worden de automobilisten verzocht om via de Ceintuurbaan naar het zuiden te reizen. Voor het noorden en midden van het land via Kranenburg en Ommen. Verkeer met bestemming Berkum kan via de Erasmuslaan of Campherbeeklaan naar Kranenburgweg rijden of via Kuyerhuislaan.

Buslijn 3 van Syntus rijdt vanaf 18.30 uur niet via Boerendanserdijk maar via Kranenburgweg. Daardoor vervallen enkele bushaltes.De routes worden aangegeven met lichtkransen en borden. Ter plekke zijn verkeersregelaars en politie aanwezig.

Artikel delen:
Reacties 6

Reageer