Man gewond na kopstoot in café

Zwolle – Een 30-jarige man uit Zwolle is vrijdag 5 november rond 02.10 uur aangehouden op de Jufferenwal voor mishandeling.

De man had in een horecagelegenheid ruzie gehad met een andere man. Toen een 23-jarige man uit Zwolle tussen beiden kwam om de zaak te sussen gaf de 30-jarige man de jongere man plotseling een kopstoot. De 23-jarige man liep daarbij een bloedneus op. De verdachte kon bij de horecagelegenheid worden aangehouden. Hij is voor nader onderzoek ingesloten.

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Vind dat ie mazzel heeft

  De 23-jarige man liep daarbij een bloedneus op.

  met alleen een bloedneus.

  Waarde Observeerder; dit is absoluut van alle tijden. Zidane deed 4 jaar geleden in de WK-finale nog een hele bijzondere variant na. En vrogger…..laat maar. Het is triest genoeg als je zo in elkaar zit. Het probleem is de mensen die agressief worden van drank of drugs. Hoewel dat een vette minderheid is. Blijft het erg lastig ze altijd maar thuis te houden, ook voor vrienden en vriendinnen.


  Maak melding

 2. @Dick, ik denk dat je gelijk hebt, en ja het slachtoffer heeft mazzel gehad, hij had ook een paar tanden kwijt kunnen zijn.
  Zou zo’n dader er nou geen geen hersenschudding aan over kunnen houden, ach wat zeg ik nou, dan moet je wel hersens hebben he?:):)


  Maak melding

Reageer