Verwarde vrouw blijft noodnummers bellen

Zwolle – Een 64-jarige vrouw uit Zwolle is zaterdagochtend 6 november aangehouden, omdat zij zonder noodzaak tientallen keren naar het alarmnummer 112 en het algemene politienummer 0900-8844 had gebeld.

Eerder die nacht was er al een ambulance bij de vrouw geweest, maar het ambulancepersoneel constateerde geen bijzonderheden bij de vrouw. Omdat ze bleef bellen, ging later die nacht politie bij de vrouw langs. Zij spraken haar aan op haar gedrag en namen een viertal telefoons in beslag. Dat mocht echter niet baten, want de vrouw bleef bellen. Daarop werd ze aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten. Tegen de vrouw zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Ben altijd benieuwd wat er met,een blijkbaar om hulp roepend persoon gebeurd. Weer naar huis, met psychatrische hulp. Opname? Want dat er iets moet gebeuren lijkt me duidelijk.


    Maak melding

  2. Ik las op teletekst oost dat deze dame zatermiddag weer naar huis is gestuurd. Dan vraag ik me toch af wanneer dit weer mis gaat. Zou er dan wel hulp zijn ingeschakeld, en mag mevrouw zelf beslissen of ze hiet wat mee wil. Wanneer is het zo dat e.e.a verplicht opgelegd gaat worden, of wachten we tot er iets ergs gebeurd.


    Maak melding

Reageer