Poprock-avond in Popfront

Zwolle – Het is pop-rock wat de klok slaat op vrijdag 12 november in Popfront. Op het podium staan de bands Roamers Code en Naked Feet. Twee bands met een duidelijke, eigen sound en een grote portie talent. 

Roamers Code (Midden-Nederland) is opgericht door zanger Xander Gallois. Sinds 2005 is hij bezig geweest met het werven van de juiste bandleden. Deze zoektocht heeft geleid tot een gemotiveerde en muzikale band. Sinds het uitbrengen van de “Chase For Delight" demo zet Roamers Code vanaf 2009 diverse Nederlandse podia op hun kop. De uiteenlopende persoonlijkheden binnen de band zorgen voor een scala aan muziekstijlen die niet op twee handen te tellen zijn. Van relaxte popnummers tot aan opzwepende rockmuziek.


Naked Feet is een bandje uit Slagharen. Het bandje is één jaar jong en de gemiddelde leeftijd is 19. Hoewel ze nog geen jaren ervaring hebben, weten ze toch al redelijk goed welke kant ze op willen met hun akoestische muziek. De muziek is te omschrijven als akoestische pop met hier en daar een randje rock; muziek waar je naar kunt luisteren op je blote voeten en de zon in je gezicht. Naked Feet heeft tijdens Bevrijdingsfestival 2010 gespeeld op het Popfront-podium. 

Het optreden van Roamers Code en Naked Feet op 12 november begint rond 21.30 uur. De deuren van het Popfront-café zijn geopend vanaf 19.30 uur. De toegang is, zoals altijd, gratis. Popfront is gevestigd aan de Burgemeester Drijbersingel 5 in Zwolle.

Artikel delen:

Reageer