Aanhouding voor belediging en openbare dronkenschap

Zwolle – Een 18-jarige jongen uit Wezep werd in de vroege ochtend van zondag 7 november aangehouden voor belediging. De jongen was erg vervelend aanwezig bij een opstootje op de Melkmarkt, waarop hij gevorderd werd de binnenstad te verlaten. Bij het weglopen riep de jongen beledigende teksten in de richting van de politie. Daarop werd hij aangehouden. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

 

Op de Wolweverstraat werd in de nacht van zaterdag 6 op zondag 7 november een 32-jarige man uit Zwolle aangehouden voor openbare dronkenschap. Bij de politie was melding gemaakt van een dronken persoon die voor overlast zou zorgen. Ter plaatse werd de 32-jarige Zwollenaar aangetroffen. Omdat hij weigerde te vertrekken, werd hij aangehouden en ter ontnuchterting ingesloten. De man is later op de ochtend met een proces-verbaal heengezonden.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. opstootje? ik heb heel wat anders gehoord van meerdere mensen! een vriend van die 18 jarige jongen is daar zwaar mishandeld doe daar maar eens wat aan!!!!!


    Maak melding

  2. De VVV moet maar eesn nachtelijke stadswandelingen organiseren, dan valt er tenminste nog wat te beleven, acteurs genoeg lijkt me zo ;););)


    Maak melding

Reageer