Aanhoudingen voor mishandelingen

Zwolle – In de vroege ochtend van zondag 7 november werd aan de Dijkstraat een 30-jarige Zwollenaar aangehouden voor mishandeling.

 

politie_logo_4.jpg

 

De man had eerder die nacht bij een uitgaansgelegenheid aan de Burg. Drijbersingel een 20-jarige plaatsgenoot zonder enige aanleiding in het gezicht geslagen. Het slachtoffer moest zich voor een wond bij het oog in het ziekenhuis laten behandelen. De 30-jarige Zwollenaar is voor nader onderzoek ingesloten. Tegen hem zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Zaterdagochtend 6 november werd in zijn woning in Holterbroek een 31-jarige Zwollenaar aangehouden voor mishandeling. De man had eerder die dag zijn 26-jarige vriendin in het gezicht geslagen. De man werd voor nader onderzoek ingesloten. Tegen hem zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Zaterdagavond 6 november werd in een woning in Zwolle-Oost een 19-jarige Arnhemmer aangehouden voor mishandeling. De man had eerder die avond zijn 17-jarige vriendin uit Zwolle geslagen en bij haar thuis een deur vernield. De man is voor nader onderzoek ingesloten. Tegen hem zal proces-verbaal worden opgemaakt.

Op de Melkmarkt werd in de vroege ochtend van zondag 7 november een 18-jarige Zwollenaar aangehouden voor mishandeling. De man had even daarvoor een 21-jarige man uit Wezep zonder enige aanleiding in het gezicht geslagen. Daarbij liep het slachtoffer letsel aan zijn oog op. De 18-jarige Zwollenaar is voor nader onderzoek ingesloten. Hij kan proces-verbaal tegemoet zien.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer