Achtste editie CaféSmart Zwolle

Zwolle – Op zondagavond organiseerde de HESZ (Horeca Evenementen Stichting Zwolle) CaféSmart in de Zwolse binnenstad. In tien cafés stond het levenslied of de smartlap centraal door middel van optredens van diverse artiesten.

smart_2-1.jpg
De Meisjes van Plezier bouwen een feestje bij Koperen Kees… 

Het was alweer de achtste editie van dit evenement wat de HESZ jaarlijks organiseert. Verschillende artiesten brachten het levenslied ten gehore brengen bij de deelnemende cafés. CaféSmart viel samen met een koopzondag in de binnenstad. Het muziekevenement hoopte daardoor meer bezoekers naar de café’s te krijgen, maar dit uitte zich zondagmiddag nog niet direct in het aantal bezoekers. Nieuwkomer bij de deelnemende café’s dit jaar was Koperen Kees. Alhoewel het theatercafé aan de rand van de grachtengordel gesitueerd is, en daardoor misschien wat minder in beeld is bij degenen die een kroegentocht in het centrum houden, was het er aangenaam vertoeven. En als je dan ook nog de Meisjes van Plezier in de zaak hebt komt alles goed. Een foute bingo, een heuse wals of polonaise… Feest!

smart_4-1.jpg

smart_1-1.jpg

smart_5-1.jpg

smart_6-1.jpg

smart_3-1.jpg

Grand Café Public / Max & Maria

Café de Gezelligheid / ATT – show

De Twee Heeren / zanger Jan – Willem

Café `t Kroegje / Ans Tuin & Glenn

Stapp`s Inn / 16.00 Lytse Hille 18.00 Georg Lötze

Café Bosch / Men in Music

`t Swolsch Café / Raymond Smit

Koperen Kees / Meisjes van Plezier

Café de Kleine / 16.00 Georg Lötze 18.00 Lytse Hille

de Buurman / Johannes Wolters

Artikel delen:
Reacties 7
 1. 10 cafés, geen “Gewoon Manon” of ‘Dominique’, ” ‘Arm” of “Henri van V.” ‘Brandi’ of die gewezen medewerker van de FC…zouden ze allemaal nu al té duur zijn 😮


  Maak melding

 2. Lijkt me enorm gezellig, maar ik ben geen kenner maar waarom slaat de stemming vaak na middernacht om en lezen we zoveel over agressiviteit?


  Maak melding

 3. @ Observer, ben 2 jaar terug ook geweest en het is als je van een middagje meezingen houd erg gezellig.
  En helaas lijkt het s’avonds in het weekend niet anders te kunnen. Ben altijd blij als die van mij weer eens zonder kleerscheuren zijn thuis gekomen.


  Maak melding

 4. Bedankt Harry voor de supergave foto’s en het leuke bericht op de site!!!
  We hebben het super gehad!!! En @Arno van de Koperen Kees; Bedankt voor de lekkerste bal ooit!!! En de gezelligheid!!! Graag tot de volgende keer!!! X Judith


  Maak melding

Reageer