Het weer: koude wind

Zwolle – Maandag raakt het vanuit het zuiden overal weer bewolkt en in het hele land kan een spat regen vallen. Er staat een koude en stevige zuidoostenwind: landinwaarts windkracht 4 en langs de kust windkracht 5. Vooral in het noordoosten wordt het koud met maxima rond 5 of 6 graden. In de rest van het land wordt het 7 of 8 graden.

07-11-2010_weerfoto__friesewal_.jpg
Friese Wal

Ook dinsdag is het overwegend bewolkt en valt er hier en daar een druppel regen. De wind is weer meer oostelijk en de middagtemperatuur ligt rond 7 graden. In Zeeland wordt het dankzij de Zeeuwse wateren nog 9 graden. In Groningen wordt het maar 6 graden. Ook woensdag is het vrij koud en licht wisselvallig. Vanaf donderdag draait de wind naar het westen tot zuidwesten en voert dan weer wat warmere lucht aan. Door de aanwezigheid van allerlei depressies wordt het meer wisselvallig en staat er soms ook weer veel wind. Dus volgende weekend weer zacht herfstweer!

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Ton ten Hove net op rtv oost: In Twenthe kan een spat regen vallen maar in de rest van de provincie blijft het droog. Wel een koude oostenwind.
    Nou ja hier achterhuis is het 3.1 graad. We wagen het er maar op.


    Maak melding

Reageer