FC Twente zonder De Jong en Janssen tegen FC Zwolle

Zwolle – FC Twente kan dinsdag in het bekerduel bij FC Zwolle geen beroep doen op aanvaller Luuk de Jong. Hij is ziek. Dat meldt de landskampioen maandag op de website. Ook Theo Janssen en Dwight Tiendalli zijn nog niet van de partij. Janssen is al een tijdje geblesseerd aan de kuit.

De wedstrijd in Zwolle is al enige tijd uitverkocht. ”Daardoor kan er een hete sfeer ontstaan”, aldus Preud’homme. Tiendalli kampt met een spierblessure. Rasmus Bengtsson keert weer terug in de selectie. Twente treft in Zwolle de koploper van de eerste divisie. Trainer Michel Preud’homme is onder de indruk van die ploeg. ”Ik heb ze bekeken en Zwolle heeft een goed team dat altijd wil voetballen”, weet de trainer. ”Ik denk dat ze dat ook tegen ons gaan doen.”

De bekerwedstrijd FC Zwolle – FC Twente belooft een fantastische avond te worden. De Zwolse André Hazes Henri van Velzen verzorgt een spetterend optreden, voor iedere bezoeker ligt er een prachtige sjaal op de stoel en als het weer het toelaat zal er bovendien een spectaculaire sfeeractie te zien zijn.

De wedstrijd FC Zwolle – FC Twente is uitverkocht en belooft een prachtige avond te worden voor de stad, de regio en onze club FC Zwolle. Zorg dat je in verband met de drukte op tijd bent en moedig onze mooie club positief aan!

Het is niet toegestaan om fakkels mee te nemen in het stadion. De club ontvangt een geldboete en je krijgt een stadionverbod, wanneer je je niet aan deze regels houdt.

Artikel delen:
Reacties 40
 1. Mooi dat die met die plakplaatjes en die mindere van de 2-ling er niet bij zijn. Reken er toch maar op dat er bij deze kampioenskandidaat (und herbstmeister) 2 voortreffelijke spelers achter staan.

  Voorspelling:
  2-1 Na Verlenging


  Maak melding

 2. eerst 0-1 door janko
  dan corner Zwolle, botteghin met z’n hoofd 1-1
  gelijkwaardige wedstrijd
  en dan hopen op penalties want wij hebben diederik 😀


  Maak melding

 3. Grappig Natas, zal je oma wel gelijk hebben….=ouder dus wijzer 😉

  Zie ze te weinig om echt te oordelen. Vond het echter wel grappig het zo neer te zetten 8)


  Maak melding

 4. Pfff… heb zin in morgen… Tja, wel lastig… zoals de meesten wel weten ben ik Twente-fan… maar mijn roots liggen in Zwolle… dus dat de beste morgen moge winnen… Ik weet al wel: als Zwolle wint gaat mijn Zwolle-shirt woensdag aan naar het werk 😀


  Maak melding

 5. @ Ren, kopieër het adres in je werkbalk,scroll naar beneden, en dan zie de wedstrijd staan, meestal zijn de TVU1 wedstrijden te zien. Vanaf 20.40 uur kun je hem dan aanklikken en kijken.


  Maak melding

 6. @ Dick, hoor ze hier altijd over muntjes, ik denk dus inderdaad dat er weinig, of misschien wel niets te verkrijgen is zonder muntjes.


  Maak melding

 7. Bericht door Ren, op 8 november 2010 om 20:15
  Zend TV Twente nog wat uit, van hun “paradepaardje” ?

  Natuurlijk Ren, maar de camera’s staan alleen op het doel van FC Zwolle gericht…;) Radio Oost verslaat de wedstrijd live.

  Verdediger Eric Botteghin keert dinsdagavond voor het bekerduel met landskampioen FC Twente weer terug in de basis bij FC Zwolle. Middenvelder Frank Olijve, die de laatste weken goed speelde, begint op de bank.

  Hierdoor schuift aanvoeder Albert van der Haar weer door naar het middenveld. Danny Schreurs, die vrijdag nog geblesseerd uitviel in het duel met FC Eindhoven, kan gewoon spelen.

  Het duel tussen de koplopers van de Jupiler League en de Eredivisie is uitverkocht. En dat is voor het eerst bij een thuiswedstrijd van FC Zwolle. Fans van FC Zwolle probeerden maandag toch nog kaarten te krijgen en dus was het een drukke dag voor de receptioniste van FC Zwolle.

  Wij spraken op de afsluitende training van FC Zwolle met trainer Art Langeler, Said Bakkati en Sjoerd Ars over de bekerwedstrijd die dinsdag vanaf 20.45 uur te volgen is via Radio Oost.

  Staan ook allerlei filmpjes bij. Een van de receptioniste die steeds ‘nee’ moet verkopen op de vraag of er nog kaartjes zijn, ook aan een man met jas met capuchon met bontrand. Maar die hoort vast bij een ander topic.;)


  Maak melding

 8. Ingezonden:

  Oproep aan alle FC Zwolle Supporters,

  Morgen gaat een memorabele dag worden, daar zijn wij van overtuigt, zelfs als we niet in de koker zitten donderdag avond. Toch schreeuwt mijn hele lichaam dat we wel in die koker zitten. Wat zou dat gaaf zijn voor ons allemaal, het 100 jarig bestaan vieren met z??n beker toernooi en wie weet afsluiten met het kampioenschap.

  Het is de 1e keer dat ons stadion is uitverkocht is voor een wedstrijd van onze FC. Als het aan de Supportersclub ligt zal dit zeker niet de laatste keer zijn dit seizoen en de komende seizoenen. Dit is pas het begin. Er is FC Zwolle veel aan gelegen dat deze wedstrijd uitermate goed en sfeervol verloopt. FC Zwolle heeft dan ook alles binnen haar macht gedaan dit te bewerkstelligen. Er zullen vele extra vrijwilligers en stewards ingezet worden deze avond om alles in goed banen te leiden. Misschien oogt het soms wat overdreven, heb respect voor deze mensen ze staan er ook voor jou en mij. FC Zwolle wil niets aan het toeval overlaten maar vooral is de sfeer het alle belangrijkste. Zo heeft de BVO een unieke sjaal ontworpen welke aangeboden wordt aan alle supporters.

  Het is de bedoeling dat deze sjaals morgen overdag door vrijwilligers op de stoelen worden gelegd als het weer dit toelaat. Echter lezen we op internet dat mensen bang zijn dat sommige supporters niet alleen hun eigen sjaal mee zullen nemen. Hier is natuurlijk een gemakkelijke oplossing voor te bedenken door deze sjaals uit te delen bij de opgangen van het stadion. Echter heeft zowel FC Zwolle, FCZ tifosi als de Supportersclub al hun vrijwilligers nodig voor hun eigen activiteiten. Bij deze wil ik welwillende supporters oproepen om zich vrijwillig aan te melden om morgen de sjaals uit te delen bij de ingang van de tribune en dan met name de ME tribune zodat iedereen er 1 krijgt. Als we 2 ploegen van 4 tot 6 man/vrouw hebben, dan helpt de 1e ploeg van 19:15 tot 20:00 en de 2e ploeg van 20:00 tot 20:40. Je bent dan maximaal 45 minuten aan het helpen ten gunste van iedereen.

  Mensen die willen helpen graag zsm aanmelden via voorzitter@supclubfcz.nl graag voor morgen 10:00 zodat we alles kunnen regelen. Alvast bedankt voor je hulp.

  En ja ik besef me dat het laat dag is, wij lezen ook vandaag pas deze (terechte) opmerkingen van de supporters.

  Tot slot wil ik iedereen oproepen om zodra je vrij bent te laten zien dat je FC Zwolle supporter bent. Kleur de stad en het stadion blauw-wit (groen-wit). Kom vroeg naar het stadion zodat de sfeer ook om het stadion er al vroeg goed in zit.

  Het Jupiler Supporterscafé zal morgen vanaf 18:30 geopend zijn voor leden van de supportersclub. Leden die vrienden, kennissen of familie hebben meegenomen naar deze wedstrijd kunnen deze mensen voor ??2,- een dagpas laten kopen. Supporters die nog geen lid zijn kunnen dat morgen natuurlijk nog steeds worden. Ook met het oog op de volgende uitwedstrijd naar deventer. Leden hebben namelijk naast toegang tot het Supporterscafé ook voorrang op de kaartverkoop van de uitwedstrijden. Vorig seizoen waren maar 25 kaarten over voor niet leden.

  Op naar een geweldige dag en hopelijk een lange nacht.

  Forza FC Zwolle

  Namens de Supportersclub FC Zwolle

  Johan Zomerdijk  Maak melding

 9. TVU zend het idd uit, maar meerdere ‘stream zenders’

  20:40 LIVE FC Zwolle – FC Twente op TVU 1 en NVS 2 en NVS 4 (streams van Eredivisie live)

  dus ook te zien op Sopcast!

  Goed te doen!


  Maak melding

 10. Natascha je hebt het over die stomme tukkers .Ik denk dat er geen tukker meer in het veld staat die bij Twente voetballen.Er zullen er wel velen langshet veld te vinden zijn.


  Maak melding

 11. Allen,

  Er zijn (begrijpelijk) te weinig mensen die zich aangemeld hebben om te helpen met uitdelen, in overleg met FC Zwolle zullen vandaag overdag de sjaals al neergelegd worden.

  NEEM DUS ALLEEN JE EIGEN SJAAL MEE……

  Zie je iemand er meerdere pakken, zeg hier gerust iets van.

  Mensen die zich wel hebben aangemeld, heel hartelijk dank hier voor..


  Maak melding

 12. Er zijn (begrijpelijk) te weinig mensen die zich aangemeld hebben

  Ik vind dat niet zo begrijpelijk Johan, ze klagen steen en been op .org dat ze bang zijn geen sjaal te kunnen bemachtigen en als er dan gehoor aan wordt gegeven door ze te willen uitdelen geven ze niet thuis, niet mijn mentaliteit, bah!


  Maak melding

Reageer