Shoppen in Zwolle

Zwolle – In de feestmaand December zijn veel winkels extra vaak ’s avonds geopend. Zwolle Marketing heeft in samenwerking met de Nederlandse Spoorwegen een leuke kortingsactie bedacht om mensen van buiten Zwolle op een goedkope manier naar Zwolle te laten reizen!

Geïnteresseerden kunnen vanaf 28 november via www.ervaarhetov.nl een kaartje kopen op de lijnen Kampen-Zwolle en Emmen-Zwolle en zij kopen dan 2 kaartjes voor de prijs van 1! De actieweken zijn van maandag tot vrijdag vanaf 16.00 uur en op zaterdag en zondag de hele dag en de actie loopt van 28 november 2010 t/m 23 december 2010.

De data voor de extra koopavonden rondom de feestdagen zijn bekend!

Voor Sint Nicolaas:

dinsdag 30 november

woensdag 1 december

donderdag 2 december (regulier)

vrijdag 3 december

 

Voor de Kerst:

maandag 20 december

dinsdag 21 december

woensdag 22 december

donderdag 23 december (regulier)

 

Aangezien de bovenstaande data een richtlijn zijn, kan het zijn dat niet iedereen open is. 

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Doen ze zo hard hun best om de OV chipkaart toegankelijker te maken etc, hebben ze het hier nog even over treinkaartjes…. lol 😀


  Maak melding

 2. Nu nog ff zien dat die winkels ook nog wat nuttigs verkopen: kon afgelopen zondag niet één schoenenwinkel vinden die iets met breedtematen doet.
  Vanwege de hoge m2-prijzen worden er eigenlijk alleen nog maar “hardlopers” verkocht dwz een schoen voor de meute (is mij zelfs door 2 winkels zo verteld 🙁 ).
  En geef toch toe: als je ook nog op zondagen wil winkelen moet je toch echt op wat grotere voet leven 🙂


  Maak melding

 3. Haha voor schoenen met breedtematen moet je niet in de stad zijn maar in de Assendorperstraat (kinderen en volwassenen) of op de Diezerkade (alleen volwassenen).
  Of ben ik nu heel kort door de bocht.


  Maak melding

 4. @ingeK, nee zeker niet kort door de bocht – ziet er naar uit dat ik op die plaatsen moet zoeken of in Hattem of Dedemsvaart 🙁 (terwijl het niet eens zo’n bijzondere maat is, alleen een tikkie breder)
  @zusenzo – lol – gaat om gewone schoenen 🙂


  Maak melding

Reageer