Zwolle – Sociale innovatie is topsport. De visie op werken verandert. Omdat een nieuwe, jonge generatie de arbeidsmarkt betreedt met andere idealen. Omdat werk en privé op een prettige manier gecombineerd moet worden. Omdat de werkplek verandert, er minder papier geprint moet worden en omdat de laptop ons kantoor wordt. Kortom: hoe spelen organisaties in op de arbeidsmarkt van morgen?
Over dit onderwerp wordt op 16 november gediscussieerd tijdens een nieuwe editie van Peper & Zout: smaakmakende gesprekken. Het programma vindt plaats in het restaurant van Regardz Event Center Nieuwe Buitensocieteit, Stationsplein 1. Aan tafel zitten lector Sociale Innovatie en Duurzaamheid van de Chr. Hogeschool Ede Jack Crielaard, Directeur en eigenaar van Zwols ICT bedrijf Compello Erwin Giesbers en compensation & benefits manager bij Abott Ellis Minnesma.
Aanvang 20.00 uur en de toegang is gratis.
Samenwerking
Peper & Zout: smaakmakende gesprekken is een gezamenlijk initiatief van de Stentor, de lectoren van Windesheim en VUconnected, dat in de maand november vier programma’s aanbiedt in het kader van sociaal ondernemen.
Over Peper & Zout
Mooi en relevant thema. Helaas kan ik er niet bij zijn. Gaan we op dit blog ook een verslag teruglezen?