Landelijke actie voor War Child doet ook Zwolle aan

Zwolle – Radio 538 gaat in het nieuwe jaar een grote actie voeren voor War Child met ‘538 voor War Child’. Een week lang trekken de 538 DJ’s met twee trucks door het hele land en roepen iedereen op om uitdagingen aan te gaan in ruil voor donaties, en doet daarbij op dinsdag 29 maart 2011 ook Zwolle aan. Niets is te gek. Alles met maar n doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor oorlogskinderen. De landelijke actie start op 25 maart 2011.

Iedere dag groeien nog miljoenen kinderen op in oorlog. Deze kinderen hebben hulp nodig om hun ervaringen te verwerken. Daarom zetten we alles in om heel Nederland te mobiliseren. Via Radio 538 en RTL roepen we zoveel mogelijk mensen op uitdagingen en stunts aan te gaan. Dat kan van alles zijn. Optredens, wedstrijden, fancy fairs, inzamelingsacties, kortom alles wat kan bijdragen om zoveel mogelijk oorlogskinderen te helpen. Tot nu toe hebben zich al 18 gemeentes aangemeld, waaronder Almere, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Eindhoven, Emmen, Goes, Groningen, Haarlem, Heerenveen, Hoogezand-Sappemeer, Leeuwarden, Lelystad, Roermond en Zwolle.

Weten of de ‘538 voor War Child’ truck ook jouw gemeente aandoet? Check de volledige route: www.538voorwarchild.nl

Samenwerking
Radio 538 zet zich in voor War Child om meer oorlogskinderen te helpen. War Child gebruikt in haar werk onder andere muziek om kinderen samen te brengen, te helpen emoties te uiten en om plezier te maken. Ook Radio 538 kent de kracht van muziek. Zonder muziek geen Radio 538.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Goh waar heb ik dat eerder ge-glazenhuisd?

    en roepen iedereen op om uitdagingen aan te gaan in ruil voor donaties, en doet daarbij op dinsdag 29 maart 2011 ook Zwolle aan. Niets is te gek. Alles met maar n doel: zoveel mogelijk geld ophalen voor oorlogskinderen. De landelijke actie start op 25 maart 2011

    WarChild is natuurlijk wel een extreem goed doel!


    Maak melding

Reageer