Politie IJsselland zoekt doorrijder van aanrijding op A28

Zwolle – Op de Rijksweg A28 vond maandagochtend 8 november omstreeks 08.00 uur een aanrijding plaats. Daarbij liep een 26-jarige vrouw uit Zwolle nekletsel op.

De vrouw kwam vanuit de richting Amersfoort en reed ter hoogte van de afslag Dalfsen/Ommen, toen zij werd ingehaald door een donkerkleurige auto. Bij deze manoeuvre botste de bestuurder van de donkere auto tegen de achterkant van de auto van het slachtoffer, een blauwe Volkswagen Golf. Hierdoor begon de auto te tollen. De vrouw verloor de macht over het stuur en botste tegen de vangrail. Daarbij raakte de auto total-loss. De veroorzaker van het ongeval is, nadat hij even op de vluchtstrook is gestopt om zijn eigen schade te bekijken, zonder zichzelf kenbaar te maken doorgereden. De politie is op zoek naar getuigen van dit ongeval.


Hebt u iets gezien van deze aanrijding of beschikt u anderszins over relevante informatie, dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie van Zwolle-Noord via telefoonnummer 0900-8844. Anoniem melden kan via 0800-7000.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Kort voor de kont weer hier. Een getuige is nodig om het verhaal te verifieren van het slachtoffer.

  Is de bestuurster daadwerkelijk van de achterkant geraakt of schrok zij van de inhalende auto, gaf een ruk aan het stuur en kwam in de berm terecht?

  Een camera kan kapot zijn, een camera kan niet gericht zijn op plaats van het ongeval, een camera geeft niet alle frames door waardoor er vragen zijn n.a.v. ongeval.

  Daarom een getuige.  Maak melding

 2. Ik heb de auto zien staan op de plek waar hij ‘geborgen’ werd. Dat is absoluut in het vizier van camera’s, maar er zullen wel juridisch weer problemen zijn om deze beelden te gebruiken.

  Als ik het zo inschat is deze Golf (Variant) echt wel van achteren aangereden, dat was direct mijn aanname toen ik er langs reed. Ik vond het toen al vreemd dat ik geen andere auto zag, maar dacht dat die misschien al afgevoerd was. Die auto moet in ieder geval flinke schade hebben, zoveel is duidelijk.


  Maak melding

Reageer