Zwollenaar Henk Mulder vermist

Zwolle – Sinds de nacht van maandag 8 op dinsdag 9 november wordt de 43-jarige H.J. (Henk) Mulder uit Zwolle-Zuid vermist. De familie maakt zich ernstig zorgen om zijn welzijn en wil graag weten waar hij op dit moment is. De man is maandagmiddag om 16.00 uur aan het werk gegaan in Dalfsen. Hij is daar rond middernacht weer vertrokken. Na zijn werk is hij echter niet thuisgekomen. De man, die al enige tijd depressief is, rijdt in een goudkleurige Peugeot 407 met kenteken 16-RV-VN.

101109_hj_mulder.jpg

Het signalement van de man luidt als volgt:

 • circa 1.80 meter lang
 • blank
 • kalend, grijs haar
 • donkerblauwe halflange jas
 • zwart T-shirt met opschrift in de kleur blauw (Trefkoele)
 • spijkerbroek

Mocht u de man of zijn auto na maandagavond 8 november nog ergens hebben gezien, dan wordt u dringend verzocht contact op te nemen met de politie in Zwolle via telefoonnummer 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. ze zullen zich wel grote zorgen maken, normaal wordt zo’n vermissing bij een volwassen persoon niet binnen een dag openbaar gemaakt volgens mij…….veel sterkte en hopelijk loopt het goed af…


  Maak melding

 2. De man uit Zwolle die sinds vorige week maandag werd vermist, is gevonden. Zijn stoffelijk overschot werd gevonden in Duitsland.

  Het lichaam van de 43-jarige Henk Mulder werd op een parkeerplaats in Meppen teruggevonden. Volgens de politie is er geen sprake van een misdrijf. De Zwollenaar kwam maandagnacht na zijn werk niet meer thuis. Hij was al enige tijd depressief.  Maak melding

 3. Bah, wat een vreselijk nieuws voor de familie. Maar hiermee is wel een eind gekomen aan een onzekere periode.
  Familie en vrienden heel veel sterkte.


  Maak melding

Reageer