Ronald McDonald Huis blij met mooie donatie

Zwolle – Berk Accountants en Belastingadviseurs uit Zwolle hebben de afgelopen maanden een flinke verbouwing achter de rug. Berk is klaar voor de toekomst, de dienstverlening en de uitstraling zijn nu helemaal in harmonie. Partner Ronald Hoeksel is van mening dat het ook belangrijk is dat een maatschappelijk goed doel deelt in deze harmonie, dat sluit perfect aan op het maatschappelijk ondernemen van het bedrijf. Zij geven het Ronald McDonald Huis een cheque van € 7.500.

Zij hebben gekozen voor het Ronald McDonald Huis Zwolle, omdat zij een grote sympathie hebben voor het doel en activiteiten van het Huis, dat gerund wordt door 70 vrijwilligers. Het Ronald McDonald Huis biedt een logeerhuis voor ouders, broertjes en zusjes, waarvan het zieke kind behandeld wordt in het naastgelegen ziekenhuis, de Isala klinieken. “Onze bijdrage is meer dan een vanzelfsprekendheid. Wij hebben kinderen die gezond en zorgeloos leven. Eens te meer beseffen wij hoe het is als dit niet het geval is. Graag dragen wij daarom via ons bedrijf uit Zwolle een steentje bij aan het Ronald McDonald Huis”, aldus Ronald Hoeksel.

Het bestuur is zeer verheugd met deze bijzondere bijdrage, wat besteed gaat worden aan het onderhoud van het gebouw. Dat is immers een wezenlijke kostenpost. Het bestuur hoopt dan ook dat meerdere bedrijven het voorbeeld zullen volgen.

Artikel delen:

Reageer