Eerste Boekenbeurs van Zwolle

Zwolle – De Centrale Boekhandel organiseert al meer dan 27 jaar boekenbeurzen. Elke maand is het Boekenfestijn te vinden in een andere stad in Nederland of België. Van 25 tot en met 28 november vormt de IJsselhallen in Zwolle voor het eerst het decor voor het Boekenfestijn. Speciaal voor de boekenliefhebbers is de hal donderdag, vrijdag en zaterdag open van 10.00 uur tot 21.00 uur en op zondag 10.00 uur tot 18.00 uur. Alle tijd dus om rustig rond te wandelen op deze beurs met een miljoen nieuwe boeken, kortingen tot 90% en gratis toegang.

Alle boeken op het Boekenfestijn zijn nieuw en scherp geprijsd. De grootste afdeling is Romans en Literatuur. Deze worden in het Nederlands en Engels aangeboden. Er is ook een grote variëteit in kinder-, studie- en kookboeken, boeken over reizen, kunst, geschiedenis, computers, film en muziek aangevuld met multimedia- en hobby-artikelen. Het assortiment bestaat tevens uit een groot aantal Sinterklaas- en Kerstartikelen, zoals boeken, spelletjes, stickers, decoratiemateriaal en kleine cadeautjes voor maar 2 tot 3 euro.


Goedkope boeken

De scherpe prijs staat voorop. De Centrale Boekhandel koopt restvoorraden op, importeert boeken rechtstreeks uit binnen- en buitenland en koopt de voorlaatste druk of licht beschadigde boeken in. De lichtbeschadigde boeken kunnen een krasje of deukje hebben, maar zijn nog nooit door iemand gelezen. Samen met vele jaren inkoopervaring levert dit aantrekkelijke lage prijzen op. Kortingen kunnen oplopen tot 90%. Topliteratuur is te koop vanaf  € 4,95 en een kook-, reis- of kinderboek kost vaak maar 2 tot 3 euro. Voor ieder budget is er wat te vinden. 

Mis het niet!

Vijftien keer per jaar staat het Boekenfestijn in een stad in Nederland of België en elk Boekenfestijn trekt duizenden bezoekers. De IJsselhallen in Zwolle wordt van donderdag 25 tot en met zondag 28 november omgetoverd tot een grote boekenmarkt. De toegang is alle dagen gratis. Voor meer informatie over het Boekenfestijn kunt u kijken op onze vernieuwde website: www.boekenfestijn.com.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer