Supporters FC Zwolle met negen bussen naar Deventer

Zwolle – Op zondag 21 november speelt FC Zwolle om 12.30 uur in Deventer de zeer belangrijke uitwedstrijd tegen GAE. Zoals gebruikelijk gelden er scherpe regels bij deze wedstrijd, welke hieronder duidelijk worden weergegeven.

Maandagavond 15 november tussen 19.00 en 21.00 uur vindt de kaartverkoop plaats voor leden van de supportersclub en uitkaarthouders. Woensdagavond 17 november tussen 19.00 en 21.00 uur is de kaartverkoop voor de andere supporters. Uitkaarthouders kunnen hun plek via e-mail tot zondag 14 november reserveren. Het is alleen mogelijk om een kaart voor iemand anders te kopen wanneer degene die het kaartje koopt de seizoenkaart of clubkaart, het supportersclubpasje (op maandag) en een kopie van een geldig identiteitsbewijs van de betreffende persoon bij zich heeft.

Betaling
Direct bij inschrijving

Kosten
€ 15,- uitkaarthouders
€ 20,- leden van de SC
€ 25,- niet leden SC

Voorwaarden
Supporters die gebruik willen maken van de verplichte buscombi dienen een seizoenkaart of een clubkaart van FC Zwolle te hebben. Daarnaast dient legitimatie getoond te worden bij inschrijving en vertrek.

Overdraagbaarheid
Kaarten zijn strikt persoonlijk. Bij het instappen van de bus wordt er gecontroleerd of je naam op de lijst van de betreffende bus staat genoteerd. Legitimatie kan gevraagd worden.

Aantal kaarten
Er zijn 400 kaarten beschikbaar, verdeeld over negen bussen.

Aanwezigheid
30 minuten voor vertrek van de bus. Er kan in twee colonnes worden gereden. Iedereen dient gelijktijdig aanwezig te zijn op het stadion.

Drankgebruik
Blikjes en flessen mogen niet meegenomen worden. Supporters die onder invloed zijn van alcohol en/of drugs kan de toegang van de bus ontzegd worden.

Fouilleren
Er zal in Zwolle gefouilleerd worden door de stewards en veiligheidsmedewerkers van FC Zwolle.

Stewards
Er zullen maximaal drie stewards en één beveiliger/agent aanwezig zijn op de bus. Aanwijzingen van hen zullen te allen tijde opgevolgd moeten worden.

Sfeerartikelen
Er mogen vlaggen op een glasvezelbuis worden meegenomen (max. 1 meter lang) en kleine spandoeken zijn toegestaan. Er mogen maximaal twee trommels worden meegenomen.

Let op!!
Het is niet mogelijk om op het moment van inschrijving lid te worden van de Supportersclub (om voorrang te krijgen). Alle benodigde documenten dienen reeds in bezit te zijn. Supporters kunnen in dit geval uiterlijk tot en met vrijdagavond 12 november 2010 (Fortuna THUIS) lid worden van de Supportersclub. Momenteel telt de Supportersclub ruim 800 leden ( waarvan 72 uitkaarthouders), de kans is groot dat het merendeel (zo niet alle kaarten) verkocht gaat worden onder de leden van de Supportersclub. Wordt dus lid van de Supportersclub FC Zwolle.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer