Ondernemers IJsseldelta maken kennis met Deltion

Zwolle – Het Deltion College heeft de ambitie zich op de kaart te zetten als een toonaangevend ROC van Nederland op het gebied van Ondernemerschap. Steeds meer Deltionstudenten worden al tijdens hun studie ondernemer. Omdat ze een goed idee hebben, of omdat ze weten dat ze ergens heel goed in zijn. Studenten en medewerkers worden zoveel mogelijk gestimuleerd om te ondernemen, of om op zijn minst een ondernemende houding te ontwikkelen.

Dat vindt plaats tijdens de Tour de Deltion! dat woensdag 17 november begint op het Sweelinckplein. De gastheer Jan-Ernst van Driel, directeur Training & Advies, zal vertellen over de samenwerking van Deltion met partners om zo de studenten echte werkervaring te bieden. Daarna nemen de tourguides het gezelschap mee en maken ze kennis met onder andere Jong ondernemen, Voor jezelf beginnen, Een leven lang leren, Op je gezondheid en In-company trainingen, met on the road hapjes en sapjes, allemaal gemaakt, gepresenteerd en geserveerd door studenten van het Deltion College.

Internationaal & ondernemend binnen DeltionDeltion bereidt studenten voor op een toenemende dynamiek op arbeidsmarkt. Een arbeidsmarkt die steeds internationaler wordt en steeds meer eigen initiatief en ondernemingszin vraagt. Werkgevers zullen daarom steeds hogere eisen aan (internationale) kennis en ervaring van hun medewerkers.

Bij Deltion vinden ze het belangrijk dat studenten zich hier goed op voorbereiden. Het ROC heeft daarom programma’s opgestart die studenten en medewerkers uitdagen ondernemend te zijn en over de grenzen te gaan.

Artikel delen:

Reageer