Eerste Zwolse Dameszitting een feit

Zwolle – De Zwolse Dameszitting, de tegenhanger van de Sassendonkse Heerenzitting, is vrijdagavond van start gegaan. De afgelopen weken bleek de animo voor het evenement bijzonder groot. Het maximum aantal van 120 dames was deze avond, in twee groepen van 60 vrouwen, in de binnenstad van Zwolle te vinden voor een gevarieerd programma.

Was het aanvankelijk nog onzeker of er in Zwolle genoeg belangstelling zou zijn voor een Dameszitting, inmiddels is alle twijfel uit de lucht. Organisatoren Nanja Schorel en Britt Jurgens: ‘We zijn overweldigd door de reacties. Dames én sponsors stonden in de rij om deel uit te maken van de zitting.’ Tijdens de allereerste editie van de Zwolse Dameszitting troffen de dames elkaar in eetcafé de Casteleyn voor een aperitief, om vervolgens bij Las Rosas het hoofdgerecht te nuttigen en elkaar beter te leren kennen. Mizu vormde het decor voor de afterparty. Tussen de drie locaties werd een rode loper van maar liefst driehonderd meter neergelegd waarover de dames konden paraderen. Dat leverde een bijzonder tafereel op deze vrijdagavond.

Modeshow

Het programma van de avond was uitgebreid met een spetterende modeshow die tijdens de afterparty plaatsvond. Van exclusieve kleding tot de hipste accessoires, modieuze kapsels en mooie brillen. Ook werd er door Peter Vader Producties een workshop verzorgd. Non-verbale communicatie, het leggen van contact met elkaar en humor vormden hierbij de rode loper.

Artikel delen:
Reacties 9
  1. @ Ingrid, vrouw-dick gaat altijd 2 dagen carnaval vieren, maar is was van alles dat naar poeha-riekt en heur vriendinnen ook….Blijf

    dameszitting

    Een creatief woord vinden.


    Maak melding

Reageer