Man valt uit raam van hotel aan Rodetorenplein

Zwolle – Een 58-jarige man uit Schipluiden is in de nacht van zaterdag 13 op zondag 14 november ernstig gewond geraakt nadat hij uit een raam was gevallen van een hotel aan het Rodetorenplein. Dit heeft de politie zondag bekendgemaakt.

De man is ter plaatse gereanimeerd en per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zijn toestand is kritiek. De politie gaat ervan uit dat de man uit het raam is gevallen en onderzoekt of alcohol een rol speelde. Bij de hulpverlening werd een traumahelikopter ingezet.

Artikel delen:
Reacties 8
 1. Er is een traumahelicopter opgeroepen, maar die is nooit in Zwolle geweest. Traumateam is per ambulance ter plaatse gekomen en de man is met de ambulance afgevoerd.

  Het ‘schijnt’ trouwens dat de man ondertussen overleden is.


  Maak melding

 2. L.S.

  De heer is uit het raam gestapt. Er waren geen aanwijzingen dat meneer dit opzettelijk en bij volle bewustzijn deed.

  Hij is vanochtend gelukkig bij kennis geweest, en dus niet overleden.
  vooralsnog een waarschijnlijk een heel tragisch ongeluk.

  met vriendelijke groet

  Hendrik
  Hanzehotel  Maak melding

 3. zo is er toch ook een jongen uit het raam gestapt terwijl hij aan het slaapwandelen was van het zomer?

  Sterkte voor deze man en zijn familie!


  Maak melding

 4. hallo allemaal

  dit verhaal gaat over mijn lieve buurman we hebben tehoren gekregen dat hij wakker is maar niet meer weet wat er gebeurt is er breekt nu voor de familie een onzekere tijd aan wat zal hij aan de val over gehouden hebben hij heeft zijn hoofd zwaar verwond. hij herkend zijn vrouw en zoon gelukkig wel. hij is niet ik herhaal niet overleden.


  Maak melding

 5. Helaas was ik getuige van de val. Er is nog steeds geen politie bericht verschenen dat het een ongeluk was… Vaak houdt dit in dat er een andere reden is van het ongeluk wat niet gepubliceerd wordt. Vraag me wel af hoe het gaat met deze meneer…


  Maak melding

Reageer