Jubileumconcert Muziekvereniging “Excelsior”

Zwolle – Muziekvereniging “Excelsior” Westenholte viert·dit jaar haar 90-jarig jubileum. In het kader van dit jubileum zijn inmiddels diverse activiteiten georganiseerd, zoals het Oranjeconcert op 31 januari, Brass in Zwolle op 4 en 5 juni en een buitenconcert afgesloten met vuurwerk in Westenholte op zaterdag 26 juni. Ter afsluiting van haar jubileumactiviteiten organiseert “Excelsior” op zaterdag 27 november een Jubileumconcert in de WRZV-hallen in Zwolle.

Vanaf 19.30 uur wordt het publiek getrakteerd op een avond waarop in beeld en geluid wordt teruggekeken op 90 jaar “Excelsior”. Tijdens deze, muzikaal met zorg samengestelde, avond brengen het A-orkest, het B-orkest en de drumband kwalitatieve en goed in het gehoor liggende muziek, aangevuld met verrassende extra’s. De entreeprijs voor de concertavond bedraagt 8 euro voor volwassenen en 4 euro voor kinderen tot en met 12 jaar. Speciaal aan dit Jubileumconcert is de uitnodiging die aan·oud-leden van “Excelsior” is·gericht. "Excelsior" stelt·het bijzonder op prijs haar oud-leden·tijdens het Jubileumconcert te mogen begroeten en de mogelijkheid te bieden·na afloop van het concert onder het genot van een drankje herinneringen op te halen.

Voor zover mogelijk·hebben de oud-leden hiervoor een uitnodiging ontvangen. Mocht de uitnodiging u niet hebben bereikt en u wilt·wel van de gelegenheid nog even na te praten na het Jubileumconcert gebruik maken, kunt u dit kenbaar maken via·uitvoering@excelsior-westenholte.nl of telefonisch via 038-4222117.

Artikel delen:

Reageer