Topper FC Zwolle – FC Volendam al om 18.45 uur

Zwolle – De aanvang van de wedstrijd FC Zwolle – FC Volendam is vroeger dan gebruikelijk, namelijk 18.45 uur. Dit in verband met de live uitzending van deze wedstrijd. Het stadion en de stadionkassa’s zijn vrijdag 26 november geopend vanaf 17.15 uur.
FC Zwolle deelt momenteel met FC Volendam met 31 punten uit 13 wedstrijden de koppositie in de Jupiler League maar heeft een veel beter doelsaldo ( + 22 tegen + 13 ) dan de Volendammers. Zondag 21 november om 12.30 uur wordt eerst nog de IJsselderby uit bij de GA Eagles gespeeld.
Artikel delen:
Reacties 10
 1. Das dus jammer! Als seizoenkaarthouder richt je je afspraken zo in dat je vrijdagavond om 20.00 uur de wedstrijd kan zien, gebeurt dit weer. Waardeloos!


  Maak melding

 2. Natascha dit is de invloed die t.v heeft op het betaalde voetbal.Zonder die inkomsten wordt het helemaal een moeilijk verhaal.ik snap jou ergenis wel hoor.


  Maak melding

 3. Ik weet het wichert, zolang het niet te vaak gebeurt is het ook wel oke maar toch vervelend!

  Tegen MVV was ook op tv maar begon 20.45 uur, dat was ook niet wat voor de maandag.


  Maak melding

 4. Ook jammer dat ze nu al vermelden dat het op Tv komt. Scheelt toch weer 2000 toeschouwers die anders het stadion van plan waren te bezoeken voor een wedstrijdje ( opbrengst kaarten + merchandising+ horeca)


  Maak melding

 5. Zo druk bezet ben ik nu ook weer niet maar toevallig (nou ja toevallig) komt die avond de Goedheiligman op mijn sportclub en tja….ik ben mede-organisator van deze sinterklaasavond, dus Sinterklaas gaat dan even voor de voetbal en zo hoort het rond deze tijd misschien ook wel.


  Maak melding

 6. @Supporter:
  Die live-uitzending is op Eredivisie Live, betaalkanaal dus.
  Het is overigens vrij algemeen bekend dat op vrijdag (18.45) en maandag (20.45) een wedstrijd uit de Jupiler League daar live te zien is.


  Maak melding

Reageer