Reünie café Traffic

Zwolle – Het is alweer lang geleden. De klok is weer een uur terug, uitglijden over bladeren, winter en kerst voor de deur. Gezellige sferen in de Zwolse binnenstad. Tijd voor een nostalgisch feestje! Op korte termijn hebben een aantal oud-bezoekers van café Traffic in overleg met eigenaar Zoran van de Casteleyn (in die oude vertrouwde Kamperstraat) op 18 december een Traffic reünie georganiseerd. De reünie begint die avond om 22.00 uur.

Het idee is ontstaan vanuit het ouwe team van Traffic om oud-bezoekers nog één keer een geweldige avond te bezorgen. Lekkere drankjes maken, mooie klassieke Traffic nummers draaien en suprise-acts. Doel is om elkaar allemaal weer ens te zien en te spreken; beetje ouwehoeren, lekker drinken, feesten en natuurlijk enorm swingen op de fijne nostalgische tunes van de dj’s Bas en Jos.

Om een goed beeld te kijgen van de mogelijkheden die avond wil de organisatie je vragen om kenbaar te maken of je komt, en zo ja, welke mensen je meeneemt (aanhang etc).

Tevens:
– Is er een groep aangemaakt op zaggel.nl, een uitestekende omgeving voor het reunieten van de ouwe kliek. Het is namelijk een sociaal zakelijk netwerk met gebruiksvriendelijke opties. Volg voor de laatste en actuele nieuwtjes op twitter! @trafficunited. Gezellig!
 

Mocht je nu denken: wat lachen ik ben erbij, maar dan heb ik ook ng wel een idee voor iets leuks; laat het ons weten! De organisatie wil er een TOPavond van maken.

Redenen om te komen:

– iedereen weet waar de Kamperstraat is
– voor 5 euro entree krijg je heel veel; het wordt dus nuttig besteed (entree uiteindeleijk aan de deur voldoen)
– fusion of dance is toch alleeen maar leuk bij de Wythemerplas
– free sambuca at the door
– lekkernijen van masterchef Zoran
– suprise acts
– gezellig weerzien en babbelen
– lekker veilig binnen; want ‘die Lange’ stiet an de deurruh!!

Stuur deze mail aub door naar alle oud trafficgangers! die niet in mijn vriendenlijst staan of wel maakt niet uit!! Iedereen moet het weten!

Groeten en tot 18 december!

Artikel delen:
Reacties 5

Reageer