Hotel Lumen in april 2011 open

Zwolle – Hotel lumen, met als exploitant Chagall Hotels & Restaurants, wordt in april 2011 geopend. Het nieuwe hotel in het stadioncomplex aan de Ceintuurbaan in Zwolle krijgt een viersterren status.

hotel_lumen.jpg
De betreffende overeenkomst met de ontwikkelaar van het stadion, Stadion Ontwikkeling Zwolle (een samenwerking tussen IPMMC Vastgoed en Wyckerveste) werd in sptember 2010 getekend. Het nieuwe viersterrenhotel krijgt de naam Hotel Lumen. Naar verwachting wordt het hotel in de maand april van 2011 geopend. Hotel Lumen krijgt 125 ‘state of the art’ hotelkamers en suites, geschikt voor zowel de zakelijke reiziger, als voor de toerist die meer van Zwolle en omgeving wil zien.

‘Het is voor ons een prachtige kans om aan de rand van de Randstad in deze dynamische omgeving een hotel van deze omvang en allure te kunnen openen’, aldus Lindeboom.

Hotel Lumen gaat straks nauw samenwerken met de naastgelegen Brasserie Equipe en het Equipe vergader- en evenementencentrum. Volgens Chagall is de combinatie van 3.500 vierkante meter vergaderaccommodatie, een brasserie met tweehonderd zitplaatsen en 125 luxe hotelkamers een ware aanwinst voor Zwolle.

Verder gaat het hotel dienen als leerwerkplek voor mbo-studenten van Landstede. Met deze onderwijsinstelling wil Hotel Lumen intensief samenwerken. Bij de inrichting van het hotel wordt rekening gehouden met leerwerkplekken voor studenten.

Chagall Hotels & Restaurants bestaat momenteel uit drie hotels; Greenpark Hotel in Leidschendam, Grand Winston Hotel in Rijswijk en Hotel Corona in Den Haag. De tweekoppige directie bestaat uit Chris Lindeboom en Patrick Bruins.

Bron: Misset

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Aan de rand van de Randstad????? Lijkt me net zo iets als 8-onder-1-kap (rijtjeswoning), een levendige omgeving (overlast) of uniek uitzicht (op een blinde muur).


    Maak melding

Reageer