Het weer: half bewolkt

Zwolle – Dinsdag start de dag op veel plaatsen met nevel en mist. In de loop van de ochtend lost de mist op en breekt de zon door. In de middag is er een mix van wolken en zon. De temperatuur komt uit rond 9 graden en er staat een zwakke wind uit zuidelijke richtingen.

15-11-2010_weerfoto__beeld_veerallee_.jpg
Beeld aan Veerallee

Dinsdagavond koelt het vrij snel af en in de nacht naar woensdag ligt het kwik rond het vriespunt. De kans op mist is minder groot dan komende nacht, want de naar oost draaiende wind neemt in de nacht wat toe in kracht. Woensdag wordt een droge dag met veel wolken en slechts af en toe zon. Er staat een meest matige oostenwind en het wordt slechts een graad of 7.

Donderdag blijft het bewolkt en is er ook kans op wat lichte regen. De middagtemperatuur ligt rond 8 graden. Tot en met het weekend blijft het licht wisselvallig. De maxima liggen rond 8 graden en de minima rond 3 graden. Dat is normaal voor de tijd van het jaar.

Begin volgende week is er een goede kans op iets kouder weer met in de nachten lichte vorst en wellicht ook natte sneeuw.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer