Bertolf speelt thuiswedstrijd in Hedon

Zwolle – Met 3FM Megahit Another Day maakte Nederland kennis met de Zwolse songwriter Bertolf. Opvolger For Live bereikte de nummer 2 positie binnen de Megatop 50 en het gelijknamige album ontvangt lovende recensies in de media. Met een spectaculaire performance op Lowlands 2009 tot gevolg. Inmiddels is het tweede album Snakes & Ladders uit en bewijst Bertolf met liedjes als Cut Me Loose en Two In A Million terecht tot de top van Nederland te horen. Zaterdag 27 november speelt Bertolf in het kader van een clubtour een thuiswedstrijd in het Zwolse poppodium Hedon. Support is er van Ed Struijlaart en DJ Ton zorgt voor een weergaloze afterparty met een nieuwe editie van het alternatieve danceconcept Sabotage.

De karakteristieke songwriter Bertolf doet het goed onder muziekminnend Nederland. De voormalige gitarist van Ilse de Lange heeft inmiddels als solo-artiest al een bijzondere reputatie weten op te bouwen; naast het optreden op Noorderslag stond hij o.a. in het voorprogramma van James Morrison en Amy MacDonald. Bovendien werd zijn single Another Day direct gekroond tot 3FM Megahit. Nu is de Zwollenaar terug met een sterke opvolger van debuutalbum For Live, getiteld Snakes and Ladders. De recensies van OOR en Revolver zijn lovend over het nieuwe werk, en dat is niet zo gek want het album staat vol diepgaande melodieuze popsongs. Vanavond speelt Bertolf een thuiswedstrijd als onderdeel van de Snakes and Ladders-clubtour! 

Ed Struijlaart Na 6 jaar lang als drijvende kracht achter de band Stud Muffins te hebben fungeert, o.a. door Amerika en Italië te hebben getourd en te hebben opgetreden op Lowlands, is het nu tijd voor de solo carrière van Ed Struijlaart. Op het moment richt Struijlaart zich volledig op het schrijven van zijn eerste solo plaat waarbij zijn muziek duidelijk invloeden toont van o.a. John Mayer, Gavin DeGraw en Jimi Hendrix. Kortom, fris klinkende popmuziek met blues/soul/rock invloeden.

Afterparty: Sabotage
Sabotage is de alternatieve dansavond van Hedon, waarbij iedereen uit zijn dak kan gaan en waar alle muziek stijlen aanbod komen. Van de nieuwste alternatieve hits tot de beste dubstep/ drum ’n bass en alles wat daar tussen zit. Denk daarbij aan Kings Of Leon, Rage Against The Machine, Dj Fresh, Dr.Dre, 50 cent Prodigy, Pendulum, B. Complex, etc. etc. De avond zal verzorgd worden door Dj Ton bekend van o.a. Lowlands en de Zwarte Cross. Bezoekers van het optreden van Bertolf mogen gratis binnen blijven voor een afterparty met DJ Ton.

Bertolf
Support: Ed Struijlaart  
Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                    : Zaterdag 27 november
Open                          : 20:00 uur
Aanvang                     : 21:00 uur
Entree                         : € 10,00 (excl. € 1,- servicekosten) 

Sabotage met DJ Ton 
Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                    : Zaterdag 27 november
Open                          : 23:00 uur
Aanvang                     : 23:00 uur
Entree                         : € 5,00 (excl. € 1,- servicekosten) 

Let op: bezoekers van het optreden van Bertolf mogen gratis binnen blijven voor een afterparty met DJ Ton.

Kaarten voor Bertolf en Sabotage zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, Plato en VVV te Zwolle en op de avond zelf aan de kassa van Hedon.

Artikel delen:

Reageer