Subsidie voor Omroep ZOO

Zwolle – De Zwolse Omroep Organisatie ontvangt € 31.217,- subsidie voor investeringen in apparatuur en studio en andere opstartkosten. In juni 2010 ontving de omroep al een voorschot op deze subsidie van € 36.000,- voor de eerste aanloopkosten.

ZOO is inmiddels al begonnen met een weekendprogrammering. Zodra de organisatie helemaal op orde is, wordt de programmering verder uitgebreid. De omroep heeft een geactualiseerd beleidsplan gemaakt en een reële meerjarenbegroting opgezet. Ook wordt er samenwerking gezocht met diverse instellingen en het onderwijs. ZOO heeft de inventaris van Omroep Zwolle overgenomen. Deze apparatuur is inmiddels afgeschreven, maar kan nog een paar jaar mee. In de begroting is een post opgenomen om de apparatuur over ongeveer drie jaar te kunnen vervangen. Voor de Zwolse Omroep Organisatie werd besloten de structurele subsidie vanaf 2011 mee te laten lopen in de reguliere procedure.

Artikel delen:
Reacties 13
 1. NEE, dat meen je niet!!? Ze zenden dan radio uit in het weekend waarvan de kwaliteit bedenkelijk is, maar de website en de Kabelkrant is ver beneden niveau. SCHANDE dat er nog meer geld bij komt!


  Maak melding

 2. Geluidskwaliteit valt of staat met de zwakste schakel in de keten. De studio-apparatuur kan echt nog vele jaren mee, zeker met een beetje routine-onderhoud. Ik hoop dat ze het geld in ieder geval gaan besteden aan een goede ongecomprimeerde digitale audioverbinding naar de zender toe. De huidige analoge, die ook nog eens via een derde partij loopt, is momenteel de bottleneck, waardoor het geluid helaas bijzonder slecht is. 🙁
  Succes ZOO!


  Maak melding

 3. De vrijwilligers van ZOO leveren sinds het voorjaar (!!) een wanprestatie en krijgen al 67.000 euro.
  De vrijwilligers van Weblog Zwolle leveren zeer actueel nieuws, en krijgen daarvoor helemaal niets!!

  Wat klopt hier niet?


  Maak melding

 4. Zijn er al mensen die geluisterd hebben? Ik heb al een paar pogingen gedaan maar hoor iedere keer nonstop muziek, of een slechte imitatie van 3FM.  Maak melding

 5. weinig toekomst op deze manier met ook nog een instabiel bestuur de eersten zijn alweer weg en niet de minste bestuurders heb ik begrepen, zal wel niet voor niets wezen lijkt me zoo dit wordt niets zoo


  Maak melding

 6. Weggegooid geld en goed bedoelde onzin, stoppen dus met deze zender en wel nu. Anders krijgen we over een paar jaar tranentrekkende verhalen dat het weer niet is gelukt en dat er onder aan de streep weer een giga-schuld over is gebleven.


  Maak melding

 7. Bericht door Derk, op 16 november 2010 om 19:32
  Ik wist niet dat dat nog analoog ging, Ik hoop ook dat ze het goed besteden.

  Vast wel. Vergeet niet, dat (voor wat mijn indruk was) het binnen de organisatie beslist niet aan de inzet ligt. Wat ik ook al eerder vermeld heb, is dat er medewerkers tussen zitten welke zich met 200% inzetten, vrijwillig, uit goede wil. Het zal vast allemaal goed komen, alleen heeft het meer tijd nodig.


  Maak melding

Reageer