Frans Wientjes ontvangt nieuwe Zwolse Whisky

Zwolle – Dinsdagavond vond bij Bilderberg Grand Hotel Wientjes de officiële presentatie van nieuwe Zwolse Whisky plaats. Het was alweer de vierde op rij sinds de Zwollenaren Eric Bartels en Hans Offringa besloten om er een traditie van te maken.

16-11-2010_echte_zwolse_whisky_wientjes_6.jpg

Zwolle en Whisky passen goed bij elkaar. Niet alleen omdat het toevallig de woonplaats van de beide whiskykenners is, maar omdat er gewoon heel veel op whiskygebied gebeurd. Bartels is uitgegroeid tot een echte whiskyspeciaalzaak en Bilderberg Grand Hotel Wientjes organiseert in nauwe samenwerking met de beide mannen sinds 2008 thematische whisky masterclasses. Fles nummer 1 werd overhandigd aan speciale gast Frans Wientjes, die in het verleden veel voor Zwolle heeft betekend. Hij is geen onbekende in de horecawereld.

16-11-2010_echte_zwolse_whisky_wientjes_frans_wientjes_met_de_eerste_fles_2.jpg

16-11-2010_echte_zwolse_whisky_wientjes_5.jpg

16-11-2010_echte_zwolse_whisky_wientjes_3.jpg

16-11-2010_echte_zwolse_whisky_wientjes_ontwerp_van_laurien_stam_7.jpg

16-11-2010_echte_zwolse_whisky_wientjes_hans_offringa_overhandigd_eerste_fles_aan_frans_wientjes_1.jpg

16-11-2010_echte_zwolse_whisky_wientjes_4.jpg

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

4 gedachten over “Frans Wientjes ontvangt nieuwe Zwolse Whisky”

  1. Het gaat om de herkomst van het product dat in de fles zit, waar op het label staat is niet belangrijk. Aangezien het “Scotch” whisky betreft, schrijf je het zonder e. Omgekeerd geldt overigens niet: whisky die niet uit Schotland komt, kan heel goed whisky heten, zoals onze eigen trots Fryske Hynder whisky uit Bolsward. Ierse whiskey is met een e en sommige Amerikaanse en Canadese whiskeys.

Reacties zijn gesloten.