Sinterklaas in Stadshagen

Zwolle – Sint en Pieten hebben er zin in! De Sint en zijn Pieten zien er naar uit om alle kinderen van Stadshagen weer te zien! De werkgroep Kinderactiviteiten van Stadshagen Totaal is daarom al maanden druk bezig met de voorbereidingen voor het hoge bezoek. De komende weken krijgen de kinderen genoeg kans om de Sint en zijn helpers te zien en spreken!

sinterklaas_stadshagen_2009_8905_470.jpg
Archief foto

De goede man en zijn gevolg komen aan op 27 november om 13.30 uur. Deze keer niet aan de Buismankade, maar in de haven van de Milligerplas (Waterlelie). Vanaf 14.00 uur vertrekt de Sint op zijn paard en samen met zijn Pieten voor een tocht door Stadshagen (zie route onder "Lees verder"). De feestelijke tocht wordt begeleid door muziekvereniging Kunst na Arbeid. Rond 15.00 uur wordt de stoet verwacht bij het winkelcentrum van Stadshagen.

Route (onder voorbehoud van eventuele wijzigingen!)
Start haven Milligerplas, re Waterlelie, li sterrenkroos, li Fonteinkruid, re Werkerlaan, li Mastenbroekerallee, re Klokkengieterlaan, li Glazenmakerstraat, re Herautstraat,re Pottenbakkerstraat, li Turfdragerstraat, re Uurwerkerstraat, li Klokkengieterpad, re Twistvlietpad, li Binnendijkstraat, re Frankhuizerallee, re Belvederelaan, re Wade.

27 november – Sinterklaasfestijn
Vanaf 15.30u start het Sinterklaasfestijn in het Cultuurhuis, voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar. Ze kunnen genieten van een theatervoorstelling en natuurlijk wil de Sint dit ook niet missen. Zullen zijn Pieten de tent weer op zijn kop zetten of kan Sinterklaas ze een beetje in toom houden?

Toegangskaarten
Wil je op 27 november bij het Sinterklaasfeest in het Cultuurhuis zijn? Vanaf zaterdag 20 november kunnen kinderen en ouders een kaartje kopen in het Cultuurhuis, maar ook op de dag zelf worden kaartjes verkocht bij de ingang van de zaal. Per gezin krijgt één ouder (gratis) toegang tot het festijn, anders is er niet genoeg ruimte voor alle kinderen. Kaartjes kosten € 2,00 per kind. VOL = VOL!

4 december- Pietenontbijt
Gezellig aan tafel met de Pieten. Op 4 december is namelijk het jaarlijkse Pietenontbijt. De Pieten lusten aardig wat, ze ontbijten wel drie keer, om 10.00u, 11.00u en 12.00u. Ze moeten natuurlijk ook goed eten, want al dat geklim op de daken en het gesleep met zakken vol cadeaus kost veel energie! Kom gezellig aan tafel en eet mee met de Pieten. Het vindt plaats in het Cultuurhuis.

Toegangskaarten
Ga snel naar Albert Heijn en schrijf je in voor het ontbijt op 10.00 uur, 11.00uur of 12.00 uur. € 1,00 per kind.

Artikel delen:
Reacties 7

Reageer