Circus Solero presenteert Internationaal Kerstcircus

Zwolle – Na jaren komt er weer eens een echt Kerstcircus naar Zwolle. Natuurlijk niet in een hal maar in een echte, grote en heerlijk verwarmde circustent. Circus Solero presenteert namelijk van 17 december t/m 2 januari het Internationaal Kerstcircus Zwolle.

afbeelding2001220-20kopie.jpg

De grote circustent zal worden opgebouwd op de parkeerplaats van de Ijsselhallen en zal een fantastische aanblik bieden. Het tentencomplex is natuurlijk geheel in kerstsfeer aangekleed. Het Internationaal kerstcircus Zwolle biedt een flitsend, hoogstaand programma zonder het nostalgische aspect uit het oog te verliezen. In het programma komen veel dieren voorbij, zoals Siberische tijgers, kamelen, honden, paarden, pony’s en ezels, welke op humane wijze worden gepresenteerdoor o.a. Gordon Renz en Sacha Prehn.

Verder kunt u natuurlijk vele internationale artiesten bewonderen. Zo zijn er clowns, acrobaten, trapezewerkers en jongleurs die hun kunsten soms op huiveringwekkende manier tonen. Een ruim twee uur durend topprogramma in kerstsfeer, dat is wat het Internationaal Kerstcircus Zwolle u biedt. De kaartverkoop start 10 december aan de circuskassa. Verdere info kunt u binnenkort vinden op www.circus-solero.nl  

Artikel delen:
Reacties 5
 1. hoi hoi

  Heel erg leuk natuurlijk …
  Maar kan iemand mij vertellen wat de intree prijzen zijn ?
  Vandaag kregen we met de post een reductie kaart…
  maar nergens stond de officiele prijs of website op het kaartje ..
  Uiteindelijk hebben we via google de site gevonden ..
  Maar zoals jullie kunnen raden … GEEN ENTREE PRIJZEN ..

  Wie wil me mailen 🙂

  Vr Gr Willeke  Maak melding

 2. Aan Mr.Azijn :
  Er komen inderdaad (gelukkig) veel goed verzorgde dieren voorbij. Waarom vindt u dat jammer? Vertel eens…..heeft u gewerkt in het circus? komt u wekelijks achter de schermen? Reist u met een circus mee zodat u daardoor een opinie heeft? of volgt u gewoon de meute die nietszeggende kreten slaakt omrent het dierencircus? Nee Meneertje, niet iets gaan rondbazuinen als je er geen verstand van hebt.


  Maak melding

Reageer