Toch Sinterklaasshow in Zwolle

Zwolle – Nadat afgelopen woensdag Coole Piet Diego met zijn Sinterklaasshow verstek moest laten gaan in de IJsselhallen is er voor de mensen die er heen zouden gaan toch een prima alternatief! Aanstaande zondag de 21e november staat SintShowPaleis namelijk weer met een splinternieuwe Sinterklaasshow in het theater van Regardz Event Center de Buitensocieiteit.

Om 16.00 uur start in de theaterzaal namelijk een anderhalf uur durende Sinterklaasshow die voor jong en oud volop vermaak zal bieden. SintShowPaleis staat al jaren bekend om haar interactieve en spontane Sinterklaas show. Naast de Sint en zijn pieten is ook dit jaar de zwarte pieten live band Op Stoom weer te gast om een en ander van een muzikaal tintje te voorzien. Behalve de nodige spanning en sensatie word er dus ook volop meegezongen met Op Stoom en kunnen er kinderen bij de Sint komen. Na de show is er ook volop de gelegenheid om met Sinterklaas op de foto te gaan.

Voor de prijs hoeft u het niet te laten want voor 7,50 bent u al voorzien van een kaartje voor deze leuke show waarin geen enkel kind met lege handen naar huis gaat. Kaartjes zijn verkrijgbaar via www.sintshowpaleis.nl  of aan de kassa van het Regardz theater. SintShowPaleis geeft in het weekend van 26,27, en 28 november shows in het theater in Raalte, en op 1 december in Steenwijk. Van de opbrengst word een schenking gedaan aan het goede doel.

Artikel delen:

Reageer