RIBW opent activiteitencentrum aan Ruusbroecstraat

Zwolle – Op dinsdag 23 november wordt het activiteitencentrum van de RIBW IJssel-Vecht aan de Ruusbroecstraat 205 feestelijk geopend, waarna er open huis is voor belangstellenden. Aanvang: 16.00 uur.

Jarenlang was het activiteitencentrum van de RIBW IJssel-Vecht in Zwolle gehuisvest in een karakteristiek pand aan de Bagijnesingel. Onlangs heeft de verhuizing naar de Ruusbroecstraat 205 plaatsgevonden. Zowel deelnemers als team zijn blij met deze nieuwe locatie. Enerzijds ligt deze vlak bij het centrum, maar toch in een rustige, groene omgeving. Het pand biedt meer ruimte dan de Bagijnesingel en alle activiteiten vinden plaats op de begane grond. Kortom: een hele verbetering.

De RIBW IJssel-Vecht biedt in de regio Noord-West Overijssel begeleiding aan mensen met een psychische beperking. De RIBW IJssel-Vecht heeft vestigingen in Hardenberg, Ommen, Steenwijkerland, Lemelerveld, Raalte, Deventer, Kampen en Zwolle. Hier wordt door zo’n 350 medewerkers aan ruim 1600 cliënten begeleiding geboden op het gebied van wonen, werken en welzijn. Kijk voor meer informatie op: www.ribwijsselvecht.nl.

Artikel delen:

Reageer