Kinderen genieten van SintShowPaleis

Zwolle – De Sinterklaasshow van het SintShowPaleis was ook dit jaar weer in de stad. In het theater van Regardz Meeting Center de Nieuwe Buitensociëteit werd het zondagmiddag weer een groot kinderfeest met een verhaal dat zich afspeelt op Pakjesboot 11 met muziek, snoep, theater en natuurlijk Sinterklaas.

ssp_2-1.jpg

De live pietenband Op Stoom begeleidde ook dit jaar de shows weer muzikaal en zorgden dat de Sint en zijn pieten een warm welkom kregen in Zwolle. De onderhoudende anderhalf uur durende show had alles in zich; humor, muziek, interactie, spanning en sensatie. Pakjesboot 11 raakt vast in het riet, de hoofdpiet wordt verliefd op zeemeermin Delphi en Sinterklaas wordt ontvoerd door brutale viissers… Een belevenis voor de Zwolse kids! Niemand ging met lege handen naar huis en was er ook volop gelegenheid om met de Sint of één van zijn pieten op de foto te gaan. Ook dit jaar gaat tweederde van de opbrengst van het SintShowPaleis naar een goed doel. De Stichting kiest altijd een doel dat met de zorg of welzijn van kinderen te maken heeft. Dit jaar Stichting De Luchtballon, dat kinderen met astma in staat stelt te genieten van de natuur. In het verleden zijn onder andere KiKa, Villa Pardoes, Stichting Opkikker, en het Lantaarntje al van een cheque voorzien.

ssp_6-1.jpg

ssp_9-1.jpg

ssp_5-1.jpg

ssp_3-1.jpg

ssp_1-1.jpg

ssp_4-1.jpg

ssp_7-1.jpg

ssp_8-1.jpg

ssp_10-1.jpg

ssp_11-1.jpg

ssp_13-1.jpg

ssp_14-1.jpg

ssp_15-1.jpg

ssp_12-1.jpg

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Prima show en uitstekend verzorgd, zeker een aanrader om een keer naar toe te gaan.
    Mensen heel veel succes in het Hoftheater in Raalte op vrijdag, zaterdag en zondag a.s want daar zie ik jullie nl nog een keer, zo mooi vind ik het.
    Voor jullie allemaal TOP TOP TOP want ik heb gehoord dat dit feest allemaal door vrijwilligers wordt gedaan.


    Maak melding

Reageer