Reserveer voor de Nieuwjaarsbijeenkomst van Zwolle

Zwolle – Kansen voor iedereen, het culturele leven, de economie en het bestrijden van armoede: we werken goed samen in Zwolle. Maar kijken we elkaar alleen in de ogen als het goed gaat? Dat gaan we ontdekken, want we beleven nu andere tijden. Bijna iedereen heeft minder financiële ruimte en ook de gemeente moet met minder geld het beste voor de stad blijven doen. Een belangrijk doel daarbij is dat we onze stad in balans houden voor toekomstige generaties. En alleen samen kom je tot de slimme oplossingen die nodig zijn voor een stad waar iedereen mee mag doen. Daarover gaat het tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst. "Ik zie je!"

De gemeente Zwolle ontvangt u graag op maandag 3 januari 2011 om 19.30 uur in Theater De Spiegel aan het Spinhuisplein 14 in Zwolle. Na een bijzondere nieuwjaarstoespraak om 20.00 uur kunt u in de Rabozaal genieten van bigband JazzArt Orchestra, met gastoptredens van de Zwolse artiesten Esther Groenenberg en Bertolf. Daarna wordt de avond voortgezet in alle foyers van De Spiegel. Om 23.00 uur is de bijeenkomst afgelopen. Voor de bijeenkomst heeft u een (gratis) plaatsbewijs nodig, te reserveren vanaf donderdag 25 november om 09.00 uur. Op de website van www.zwolle.nl verschijnt vanaf die datum meer informatie over de wijze van bestellen. U kunt één of twee kaarten reserveren.

Wilt u gebruik maken van een rolstoelplaats, neem dan telefonisch contact op met het Bespreekbureau van Odeon De Spiegel theaters (tel. 038-4 288 288).

Let op: kaarten kunnen tot en met donderdag 9 december afgehaald worden bij het Bespreekbureau. Gereserveerde kaarten worden niet via de post verstuurd.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer