Hedon start nieuwjaar met dansfeest

Zwolle – Hedon luidt 2011 knallend in met een Nieuwjaars editie van University Of Dance (UOD). Na een stijf uitverkochte eerste editie van UOD met Sunnery James & Ryan Marciano wordt de lijn van muzikaal succes doorgetrokken naar 2011, waar je vanaf 01.00 uur tot en met diep in de nacht kan dansen op muziek van de beste DJ’s. De niet te versmaden line-up bestaat deze keer uit The Flexican, Bassjackers, Sef, Mark LaRocca en Brugman&Breden. University of Dance is een initiatief van Hedon & Studentertaiment, waarbij Dirk Deluxe het concept levert. De voorverkoop voor het oud & nieuw feest in Hedon is inmiddels gestart.

Nationaal geliefd om zijn draaitechnieken en door Chuckie benoemt als beste Eclectische DJ, The Flexican heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een headliner in zijn eigen muzikale segment. The Flexican staat er om bekend alle muzikale genres (van Hiphop tot House) te kunnen verbinden tot een dansbare sound, waarop je niet kan stil staan. Zijn mix kwaliteiten zijn uniek, waardoor succes slechts een kwestie van tijd was. De nationale vraag naar hem heeft hem doen besluiten om een one men show te doen, genaamd “Yours Truly”, waar hij verschillende podia aan doet, ik noem een 013 (uitverkocht!). Het succes gaat echter verder als DJ/producer van de formatie Flinke Namen, waar hij verantwoordelijk is voor producties als “Wolken” en “Als Zij Langs Loopt”.

Uiteraard laten we The Flexican niet alleen naar Zwolle komen en hebben we Sef (tevens Flinke Namen) ook uitgenodigd als MC.

Als houseliefhebber moet je inmiddels Bassjackers kennen, want de producties met o.a. Sidney Samson, The Flexican en PartySquad maken de heren nationaal en internaal naam in dance charts! Internationaal gaan de heren hard met veel buitenlandse optredens en nationaal wordt er geen festival overgeslagen.

Mark LaRocca is tevens toegevoegd aan de line-up, want als Zwols talent was hij een smaakmaker op de eerste editie van UOD. DJ duo Brugman & Breden sluiten de avond in stijl af, zoals het hoort met veel liefde dansbare beats brengen, alles voor de liefhebbers! De hele avond wordt visueel aan elkaar gemixt door VJ Leuchtspur.

Kortom 2011 trap je leerzaam af bij University of Dance. Get your tickets fast!


EARLY BIRD

Koop je tickets voor 20 december en krijg € 5,00 early bird korting. Je betaalt dan € 20,00. Daarna kost een kaartje € 25,00

UNIVERSITY OF DANCE

Line-up: THE FLEXICAN & MC SEF / BASSJACKERS / MARK LAROCCA / BRUGMAN & BREDEN  

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                    : Vrijdag 31 december (oud & nieuw)
Open                          : 01:00 -06:00 uur

Entree                         : € 25,00 (€20,00 Early Bird t/m 20 december)     


Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, Plato en VVV te Zwolle en, mits niet uitverkocht, op de avond aan de kassa van Hedon.

Artikel delen:

Reageer