Vrouw beroofd bij pinapparaat aan Werkerlaan

Zwolle – Op maandag 22 november 2010 rond 17.00 uur is een 35-jarige vrouw uit Zwolle beroofd bij een pinautomaat aan de Werkerlaan in Zwolle. De vrouw werd nabij de pinautomaat van de Rabobank (schuin tegenover het Gezondheidshuis) plotseling van achteren vastgepakt. De man die haar vastpakte bedreigde haar en zei haar niet om te kijken.

De man dwong haar vervolgens om geld te pinnen en dit af te geven. De man ging er daarna vandoor. Omdat de man achter de vrouw bleef staan kon zij hem niet goed zien. Ze kan alleen aangeven dat het een donkergetinte man betreft. De politie is op zoek naar getuigen van de beroving. Personen die maandag rond 17.00 uur op de Werkerlaan ter hoogte van het winkelcentrum iets hebben gezien dat te maken kan hebben met de beroving wordt verzocht contact op te nemen met de recherche in Zwolle via telefoonnummer 0900-8844. Anonieme meldingen kunnen gedaan worden bij Bel M 0800-7000.

Artikel delen:
Reacties 5
  1. Tjongejonge! Om 17.00 uur ’s middags! Dan is er daar toch volk zat!

    Mijn vriendin gaat liever niet op de fiets van Zwolle Zuid naar Stadshagen, omdat ze vaak vroeg moet beginnen met werken en het dan wellicht te donker en gevaarlijk is…. Maar dit verwacht je toch niet?!? Het onfatsoen!


    Maak melding

Reageer