Lisa Lois alsnog in Hedon

Zwolle – Donderdag 2 december betreedt pop- en soulzangeres Lisa Lois alsnog het Zwolse poppodium Hedon voor een optreden. De zangeres stond al eerder dit jaar op het programma, maar moest toen helaas afzeggen wegens ziekte. Inmiddels heeft Lois aangegeven weer te kunnen optreden en zin te hebben in de show in Zwolle.

5-5-10-289.jpg
Archieffoto: Lisa Lois aanwezig tijdens het Bevrijdingsfestival Overijssel in Zwolle…

De zangeres scoorde na het winnen van de talentenjacht X-factor grote hits met onder andere de Leonard Cohen-klassieker Hallelujah en No Good For Me. Support is er van de Zwolse zanger Aïrto. Er zijn nog kaarten te koop via VVV en Plato te Zwolle en online op www.hedon-zwolle.nl. Smoke is de titel van het langverwachte debuutalbum van X-factor winnares Lisa Lois. Het album is geproduceerd door TMS, een jong en veelbelovend productietrio uit Londen, dat eerder werkte met Lily Allen, Seal en Danni Minogue. Zij zijn mede verantwoordelijk voor de warme, soulvolle sound van Smoke. Lisa Lois: "Op Smoke hoor je vooral invloeden uit soul en funk, twee muziekstijlen waar ik gek op ben. Kortom, dit is echt mijn ding."

De tien liedjes op Smoke zijn geschreven door een keur aan componisten, waaronder de talentvolle Pixie Lott, Phil Tornalley (Natalie Imbruglia, Bryan Adams), Paul Herman (Dido), Martin Sutton (Celine Dion) en David Sneddon (Van Velzen). Lisa’s voorliefde voor pop, soul en blues is op het album terug te horen in de vorm van aanstekelijke blazers, nadrukkelijke -door haar zelf ingezongen – koortjes en een warm, internationaal geluid.

LISA LOÏS (Check This)

support: AÏRTO
  

Locatie                       : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                    : Donderdag 2 december
Open                         : 19:30 uur
Aanvang                     : 20:00 uur
Entree                        : € 5,00
Minimum Leeftijd         : 14+ 

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, Plato en VVV te Zwolle en op de avond aan de kassa van Hedon. Check This is het terugkerende Hedon concept waarbij je voor weinig geld mooie namen kan verwachten. Dankzij dit initiatief kunnen jongeren kennismaken met de activiteiten van poppodium Hedon. Check This wordt mede mogelijk gemaakt dankzij subsidies van de provincie Overijssel en de gemeente Zwolle.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer