Algemeen Log 198

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 250 reacties van een vervolg ( Algemeen Log 199 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang!

Artikel delen:
Reacties 263
 1. Joppuh.

  Dick heeft op dit moment even geen zin meer ,wat ik wel begrijp,maar wel ontzettend jammer vindt,hij was op zijn eigen wijze een toegevoegde waarde aan dit forum.


  Maak melding

 2. Wij van de felicitatiedienst feliciteren;

  Drama met zijn 12de Goudenplak 馃榾 馃榾 馃榾

  Eregalerij:

  met 2: blauwtje, -p- en Dame

  met 3: JanD, Verdieping, marieke de tweede en Plantje

  met 6: Gezellig, Appie,Wim en bernard

  met 8: ingrid. ja-tja, Eva en Natascha

  met 9: Koko hattem

  met 10: Tim

  met 12: drama

  met 15: Derk

  met 17: Joppuh

  met 19: Assend枚rper

  :D:D:D


  Maak melding

 3. Nou mijn hartje zat me in de strot!
  Denk dat ding stort ff te pletter enzo…:o
  Wat is dit voor flauwekul zo laat nog toeren boven Zwollywood?
  Is er wat loos en gaande of…horen we hier niets meer over…


  Maak melding

 4. 84’Ajax Amsterdam [0 – 4] Real Madrid
  GEEL: 33’S. Ramos
  GEEL: 35’E. Enoh
  36′[0 – 1]K. Benzema
  44′[0 – 2]A. Arbeloa
  GEEL: 61’D.d. Zeeuw C. Ronaldo
  70′[0 – 3]C. Ronaldo
  81′[0 – 4]C. Ronaldo (pen.)
  GEEL: 84’R. Albiol  Maak melding

 5. Idd behoorlijke vliegtuigherrie – past meer bij schiphol 馃檨
  Russische toepeljev met defecte hoogtemeter?
  Als er iemand meer info heeft…


  Maak melding

 6. Teletekst:

  In het Utrechtse dorp Westbroek is een ‘droge’ oefening van de vrijwillige brandweer bij toeval uitgedraaid op een echte brand. In een boerderij waren op verschillende plaatsen knetterkasten gezet, die door hun knetterende geluiden brandhaarden moeten voorstellen.

  De brandweerlieden zouden de nephaarden moeten lokaliseren. Maar toen ze voor de oefening kwamen aanrijden, zagen ze echte vlammen uit het dak komen. Pas na uren hadden ze de brand onder controle.

  Volgens de brandweer is er sprake van een bizar toeval: de kasten kunnen niet in brand vliegen. Onderzocht wordt wat de brand dan wel heeft veroorzaakt.  Maak melding

 7. WTF doet er een straaljager op dit tijdstip boven onze stad????

  Ja, ben heel benieuwd. Kon de t.v. niet meer verstaan, dacht dat er vliegtuig naar beneden kwam. Was het wel een straaljager? Geluid leek meer op dat van een verkeersvliegtuig.


  Maak melding

 8. Momenteel militaire oefeningen met van die grote proppeschieters op de Veluwe, incl. nachtelijke verplaatsingen. Ik denk dat die F16? even kwam kijken hoe wakker de lua was.


  Maak melding

 9. @Biele, ik vond m’n dienstplicht al lang genoeg, en vooral niet vrijwillig. En lua is daarna blijven hangen doordat ik met een medecursist regelmatig van Zwolle naar Meppel reed met de auto: richting de Lichtmis zag hij dan al 2 stipjes ergens boven Meppel: F16. Hij was beroeps geweest bij de Lua in Wezep.


  Maak melding

 10. Feyenoord wordt gered John van Beukering traint mee.Been kent hem nog van zijn NEC tijd,stond toen er naast omdat hij te dik was.Hij scoort wel.


  Maak melding

 11. Klonk niet als een F16/straalvliegtuig, maar eentje met props. Bovendien duurde het veel te lang (vloog dus te langzaam) voor een straalvliegtuig.
  Is overigens niet de eerste keer – tijdje geleden ook en dat was in de nacht (werd er wakker van).


  Maak melding

 12. Been kent hem nog van zijn NEC tijd,stond toen er naast omdat hij te dik was.

  Dat kon Jhonnie van de Burger King wel eens enorm motiveren om Been te laten zien dat ie wel opgewicht zou kunnen blijven?

  Ik zie er niet wat in maar ik hoop dat het de doelpuntenmaker is die Feijenoord nodig heeft.


  Maak melding

 13. @Admin; TIP; Waterlek bij Mercurehotel… Westenholte en IJsselmuiden (en nog meer regio’s) nu met weinig tot geen waterdruk. Kan een paar uur duren.


  Maak melding

 14. Stadswandeling

  Het is 13:28 uur en ik zit in Dino’s.
  PGK is net weggegaan en er wordt geprobeerd de computer
  weer aan de gang te krijgen.
  Ik heb uitgegeven aan 2x thee (een mangothee voor PGK en
  een zoethoutthee voor mezelf) een bedrag van twee euro
  en verder heb ik voor vijf euro sneeuwwitje gekocht.
  Het is inmiddels 13:31 uur en ik ben nog steeds in Dino’s.

  Wanneer u het vervolg van deze dag wilt weten,
  maak dan honderd euro over naar P.E. de Visser
  te Zwolle.

  SNS Bank 86.61.96.862


  Maak melding

 15. Komende vrijdag wordt er (al) om 18:45 afgetrapt in het FC Zwolle stadion tussen FC Zwolle en FC Volendam. Dit is natuurlijk de topper om de koppositie van de Jupiler league. De nummer 1 tegen de nummer 2. Dit beloofd een waar spektakel te worden in een hopelijk vol stadion. De Supportersclub FC Zwolle heeft in goed overleg met alle betrokken parijen besloten het Jupiler supporterscaf茅 voorafgaand aan deze wedstrijd ook open te stellen voor de supporters van FC Volendam. Al vele jaren is er goed en vriendschappelijk contact tussen de beide clubs, vandaar dat de Volendammers van harte welkom zijn bij FC Zwolle. De Supportersclub FC Zwolle en Volendam zijn er van overtuigd dat ook bij wedstrijden, waarbij het belang op het veld extreem groot is, naast het veld supporters gezamenlijk moeten kunnen optrekken, een biertje kunnen drinken en dat alles zonder dat er ongeregeldheden uit voortvloeien.  Maak melding

 16. @ Tim, denk niet dat je dat gaat lukken bij de vijand in het vak. Wil je echt gaan. Of ga je achter (of zeg je nu voor) de laptop zitten kijken.


  Maak melding

 17. Nee geen zenuwen hier, geen tijd voor haha door het vroege tijdstip ben ik vandaag net een vliegtuig 馃槈

  Ga je er vanavond wel heen Wichert? Het schijnt weer erg druk te worden en vreselijk koud, denk dat ik maar dubbele kleding aan ga doen haha


  Maak melding

 18. Natascha helaas met dit weer kan ik absoluut niet zolang buiten zijn,dan zou ik teveel last krijgen.Gelukkig zend Eredevisie-live het uit om 18.45 en die kan ik via mijn schotel ontvangen.Veel plezier


  Maak melding

 19. stadion= bijna uitverkocht

  dus wees er vroeg bij … en veel:D:D:D krijg je het lekker warm

  ga ook maar voor tv hangen 18:45 uur
  biertje bij de hand kacheltje aan kaarsjes:D:D:D


  Maak melding

 20. ga ook maar voor tv hangen 18:45 uur
  biertje bij de hand kacheltje aan kaarsjes

  Dat klinkt heeeeel erg goed en interessant, behalve dat biertje dan ;D


  Maak melding

 21. BRON NU.NL:

  BERLIJN – Automobilisten die door Duitsland rijden, moeten vanaf maandag winterbanden onder bij sneeuw of ijzel.
  De Duitse Bondsraad, vergelijkbaar met de Eerste Kamer, heeft daarmee vrijdag ingestemd. Wie toch met zomerbanden door de sneeuw rijdt, kan 40 euro boete krijgen.
  ————————–
  ’t is maar dat je ’t weet  Maak melding

 22. Laatste kaarten FC Zwolle – FC Volendam
  26-11-2010

  Er zijn nog enkele honderden kaarten beschikbaar voor de wedstrijd FC Zwolle – FC Volendam. Tot 17.00 uur kunnen er kaarten gekocht worden bij de receptie van FC Zwolle, vanaf 17.15 uur zijn de stadionkassa’s geopend. Kom snel, want op = op!


  Maak melding

 23. Vreemd, nog niet op WLZ, wel in Stentor.

  Man op nippertje gered uit stadsgracht
  door Janine Stougie. vrijdag 26 november 2010 | 16:02
  De automobilist kon onder andere dankzij alert reageren van een omstander gered worden. foto Janine Stougie

  ZWOLLE – Hij kon op het nippertje uit z’n auto gered worden. Een man raakte vrijdagmiddag met zijn wagen te water aan het Groot Wezenland, pal voor ziekenhuis De Weezenlanden.

  Waarschijnlijk door een bedieningsfout reed hij met zijn auto vooruit in plaats van achteruit. Door het snelle ingrijpen van omstanders en een politieman kon hij net voor z’n auto tussen wal en schip verdween via het achterruitje uit z’n wagen gevist worden. Hulpdiensten waren massaal aanwezig. De man werd met een brandweerkraan van het dek van de boot, waaronder zijn auto is verdwenen, aan wal getakeld. De klaarstaande ambulance reed hem zo de eerste hulp van het ziekenhuis binnen, op nog geen vijftig meter van het ongeval.

  De hulpdiensten kunnen nog niet zeggen hoe het met de man is, behalve dat hij leeft. De man had geluk dat omstanders zo snel aanwezig waren en ingrepen. Het water en de omgevingstemperatuur zijn momenteel zo laag dat hij binnen een mum van tijd onderkoeld zou zijn geraakt.

  Het verkeer in Zwolle liep helemaal vast, doordat de politie de toegangsweg naar de stadsgracht aan het Groot Wezenland moest afzetten om alle hulpdiensten ruimte te bieden.  Maak melding

 24. Tim ik zag je op de trap bij het casino (denk ik) maar ik stond nog buiten het hek anders was ik je even komen groeten….

  Ingrid, ik kon echt niet eerder dan half 7 pas naar het stadion gaan ivm werk, heb het geweten ook:( stond me potverdeurie een rij


  Maak melding

 25. @ Derk, blijf niet zo lang, de tv belooft te veel moois…van het weekend deel 1 (dan ook de hele zondag) van 3 verjaardagen in 1 (ok 2 delen, dinsdag deel 2) Morgen vroeg op voor uw aller veiligheid: oefening dijkwacht bij het waterschap waar wij misschien wel op termijn mee fuseren, een crematie en een verjaardag. Volgende week maar eens kijken.


  Maak melding

 26. Dick je nhebt dus alweer een druk weekend geniet ervan want voor je het weet zijn die twee dagen weg 馃槈 Toch leuk dat je even wat van je liet horen. Tot laterrrrrrrrr :D:D:D


  Maak melding

 27. Ok, lees het Dick. Mogen morgen 2 wedstrijden bij HTC bekijken.
  De eerste om 10.15 uur en de 2e om 12.30 uur. Zij we tenminste een paar uur onder de pannen:s


  Maak melding

 28. Ah Ingrid goes to The Tuinders: altijd gezellig daar. Tussen die 2 wedstrijdjes een gezellig broodje en een sapje aan de bar. Je komt vast wel met mooie verhalen terug; veel plezier!


  Maak melding

 29. Maar een seizoenskaart voor de rest van het seizoen aanschaffen Tim, kun je ook gratis naar de wedstrijd tegen Cambuur. Die is dan wel weer op zondag.


  Maak melding

 30. @ ingrid: 1e volle week van december ergens. Goed onthouden!

  Er waren 3 potjes afgelast bij of van WVF zag ik.
  Hou het maar goed in de gaten, ze voorspellen 4 graden vorst.


  Maak melding

 31. Bericht door Tim, op 26 november 2010 om 22:27
  Natascha het is gelukt. Stem kwijt, mocht in vak 4/5 zitten, oh wat een feest!! Prachtige wedstrijd

  dan was jij het toch, he wat jammer nou dat ik nog niet binnen het hek was;D

  Volgende x gewoon wat eeder een kaartje kopen 馃槈


  Maak melding

 32. De toekomst van de regionale kranten de Stentor en de Twentsche Courant Tubantia is in gevaar. Dat zegt de raad van commissarissen van uitgeverij Wegener.

  Binnen de uitgeverij heerst grote onzekerheid, chaos en verdeeldheid. Vorige maand stapte de topman van het bedrijf op. Volgens de ondernemingsraad van Wegener staat het bedrijf sindsdien stil. Ook is het bedrijf mogelijk tientallen miljoenen euro’s kwijt vanwege een verliesgevend contract met dagblad De Pers.

  RTV Oost


  Maak melding

 33. voor Dick!

  vrijdag 26 november 2010 door Youp

  Maxiempje, Maxiempje!
  Vandaag is er in Utrecht een CDA-congres, maar de werkelijke CDA??ers zullen er ontbreken. Balkenende is een weekendje naar Parijs, Ernst Hirsch Ballin geeft de voorkeur aan een lezing in een zaaltje in het land en Ab Klink heeft gewoon geen zin in die dikke kop van Hans Hillen. Waar zouden Ab en Hans het over moeten hebben? Over het feit dat Ab jaren oprecht zijn best deed om uit oogpunt van volksgezondheid de horeca rookvrij te krijgen, terwijl Hillen zich door de tabaksindustrie liet betalen om dat tegen te gaan? Sparren noemt Hans het zelf. Via een obscure BV regelde hij dit soort vuige schnabbels. Toch wel leuk om te weten dat er een redelijke kans is dat hij voor zijn mening wordt betaald als hij in het RTL-programma Business Class van Harry Mens zit te kakelen. Aandoenlijk landje zijn we toch. Zal Hillen in Utrecht op het congres aanwezig zijn? Ik vraag dat omdat Hans nog wel eens wat vergeet. Bijvoorbeeld dat hij zich een tijdje goed heeft laten betalen door de tabaksmaffia.

  Hoe zal Hillen aan zo??n baantje zijn gekomen? Via Elco Brinkman? Een van de zevenhonderd bijbaantjes van Elco is commissaris bij longkankerproducent Philip Morris. En het zou best kunnen dat er aan Elco gevraagd is of hij nog wat politici wist die tegen betaling positief wilden praten over het rookgenot in de kroeg. Ik vrees dat Elco lachend gezegd heeft dat hij van het CDA is en dat ze binnen die partij allemaal wel willen. Het werd Hillen. Hans wilde in ruil voor wat poen best zeggen dat het aantal van 600.000 meerookdoden per jaar meevalt. En hij wilde zich ook wel hardop afvragen of de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) het echt goed onderzocht heeft. En bij het aantal van 165.000 onschuldige kinderen die sterven door het meeroken met de volwassenen heeft hij vast ook nog een paar vragen. De vragen zijn waarschijnlijk gedicteerd door de pr-manager van de tabakslobby. Zal Hillen dit verteld hebben bij Harry of heeft hij zijn objectieve mening alleen in Den Haag gebruikt? Heeft hij als senator voor of tegen het rookverbod gestemd? Wordt Harry Mens door de tabaksindustrie betaald omdat hij de rokers een podium geeft. Podium? Podium? Die oubollige fauteuil bij die smakeloze open haard.

  Het wordt vandaag een raar congres in Utrecht. Vorige keer in het rumoerige Arnhem kreeg Maxime nog het voordeel van de twijfel, maar ik denk dat veel leden inmiddels meewarig hun christelijke bolletjes schudden. Natuurlijk zal Maxime net als Rutte op katholieke toon zeggen dat alles een interne aangelegenheid van de PVV is, maar ondertussen gloeit het schaamrood van zijn kruin tot diep in zijn sokken. Op welk moment hij zijn ogen ook sluit, steeds ziet hij het lieve gezicht van Hannie van Leeuwen, die verdrietig fluistert: 猡窶axiempje, Maxiempje, wat heb je toch gedaan?猡 Hij krijgt haar niet uit zijn hoofd. Dag en nacht reist Hannie met Maxime mee en steeds herhaalt ze deze ene regel.

  En Maxime maar hopen dat er niet een rechtlijnige gereformeerde opstaat en vraagt of de minister van Defensie Hans Hillen ook wel eens wilde sparren met de wapenindustrie. Zou toch zomaar kunnen? En hoe het met de andere leden zit? Zijn er nog andere Kamerleden of senatoren die bijvoorbeeld betaald worden door de telefoongiganten en dat ze daarom niks willen doen aan de helpdeskterreur en de maffiose tarieven? Durft Maxime zijn handen nog in het vuur te steken voor zijn partijgenoten? Of zijn ze net zo onbetrouwbaar als hijzelf? Mag Jack Biskop zijn vergelijking van de PVV met het Duitse nationaal-socialisme nog een keer maken of blijft deze mening voorlopig in de Haagse fractiekamer?

  Zal Verhagen stamelen? Stotteren? Gaan we tranen zien? Zweetdruppels? Als ze maar wel bidden in het begin! Dat vind ik altijd zo heerlijk. Maar ja, dan moet Maxime zijn ogen sluiten en dan? Dan ziet hij toch weer Hannie.  Maak melding

 34. JAN D.

  ONWIJS BEDANKT VOOR DE GRASTIS KAARTJES VOOR DE WEDSTRIJD VAN ZWOLLE GISTEREN
  HEB GENOTEN,HOOP JIJ OOK
  MISSCHIEN EEN KEER AFSPREKEN IN DE PIERIK OM EEN BIERTJE TE DOEN

  GROETJES DOEKSEN


  Maak melding

 35. sinterklaas reed net bij me door de straat 8)
  dus hij is ook hier in holtenbroek weer aangekomen 馃榾

  maar hij zat niet eens op zijn schimmel 馃槷
  maar zat in zo’n koets 馃槷

  die arme man zal het wel lekker koud hebben 馃槈


  Maak melding

 36. @ Joppuh…Elke letter van Youp is weer raak :D:D:D Hansie, dikkop, Hillen en Ab over de tabaksindustrie.

  Uitstekend over Maxime…ogen dicht bijvoorbeeld:

  En deze hilarische maar ozo droeve zin

  En Maxime maar hopen dat er niet een rechtlijnige gereformeerde opstaat en vraagt of de minister van Defensie Hans Hillen ook wel eens wilde sparren met de wapenindustrie.  Maak melding

 37. WVF & Berkum: pluimen van de week…

  Lelystad ’67 0 – 3 Berkum
  FC Horst 0 – 5 WVF
  VV Hellendoorn 2 – 1 Zwolsche Boys
  SV Zalk 5 – 0 Edon
  ’s Heerenbroek 11 – 0 Storica
  ZAC 0 – 7 DVS ’33
  Ulu Spor 2 – 4 Wijthmen

  11-0 voor de ’s Heerenbroekers :o:o:o Wat zou ZAC volgende week tegen Storica doen:

  WVF 04/12 VVOG
  Zwart Wit ’63 04/12 Be Quick ??28
  Zwolsche Boys 04/12 ASC ’62
  DVO ’71 04/12 SVI
  CSV ??28 04/12 Mari毛nberg
  Kampen 04/12 Wijthmen
  SV Zalk 04/12 VSW
  ZAC 04/12 Storica  Maak melding

 38. @Dame: Technisch gezien is deze gewoon scherp. Maar misschien bedoel je het anders. Hij is misschien iets te somber.
  (Maar wat let jou om ook een profiel aan te maken met een leuk plaatje erbij? Je kunt daarbij nog steeds anoniem blijven.)  Maak melding

 39. Klopt Bernard; ik bedoelde dat je gezicht er minder duidelijk op staat; ik denk niet dat ik je zo op straat zou herkennen. Het is een klein fotootje en je staat een beetje veraf. Misschien idd ook beetje somber; op je vorige profielfoto keek je heel vriendelijk in de camera.
  Zal eens over een plaatje bij mijn postings denken.


  Maak melding

 40. @ Dame, dat kun je dan zien, maar je kunt het beperken door 2x dame in te vullen. Kijk gewoon bij het aanmelden bij mij staat er ook niet meer dan 2x ingrid. Alleen is je email adres dan bekent bij de webmaster.


  Maak melding

 41. Gisteren heb ik mijn prijs voor het goed raden van de vorige hotspot ge茂ncasseerd: een optreden van Bertolf in Hedon. Shame on me, maar ik was nog nooit in Hedon geweest. Bertolf kende in tot voor kort ook niet, maar toevallig was hij recent bij DWDD. Gisteren speelde hij voor een uitverkocht Hedon. Een geweldig talent! Ik vond het geluid wel wat te hard staan, maar niettemin een belevenis.
  Marleen, nog bedankt voor het organiseren van de hotspots!


  Maak melding

 42. Nice, dame!

  Tja Ingrid… bij Twente zijn ze enigzins “blij” met deze blessure… komende weken relatief makkelijke tegenstanders, en nu is ook de kans dat Ruiz vertrekt in de winterstop behoorlijk klein geworden…


  Maak melding

 43. Bericht door bernard, op 28 november 2010 om 19:04
  Ja, geregistreerden kunnen elkaars profiel zien.
  Elkaar e-mailen kan ook (maar dat gaat via WLZ. Je ziet elkaars e-mailadres niet.)

  incorrect, ontvanger ziet w茅l jouw e-mail adres.


  Maak melding

 44. Als je gaat emailen, dan ken je elkaar ook. Tenminste daar ga ik van uit. Hoewel ik niets (nou ja weinig) te verbergen heb, bevalt de anonimiteit op dit log me wel. Ik heb de tip van Ingrid opgevolgd.


  Maak melding

 45. Bericht door JanD, op 27 november 2010 om 12:34
  @Doeksen, geen dank. En we gaan zeker binnenkort een biertje drinken bij de Pierik.

  @JanD, wordt de aanwezigheid van Sjakie ook op prijs gesteld?:):):)


  Maak melding

 46. Hoe zit het met je culturele bagage, Assie?

  Sjakie is sociaal medewerker, ambtenaar bij de gemeente. Eindeloos na茂ef en solidair richting de familie. Iedereen die een vinger richting de Flodders wijst kan van Sjakie een donderpreek verwachten.  Maak melding

 • @Assend枚rper, klopt we zijn nog even geweest. Hebben de hele middag bij EDON gezeten.8)
  @Drk, zit gelukkig al weer een hele tijd in het oosten. Was maar voor een maandje.


  Maak melding

 • Bericht door Dame, op 28 november 2010 om 22:15
  Hoe zit het met je culturele bagage, Assie?

  Sjakie is sociaal medewerker, ambtenaar bij de gemeente. Eindeloos na茂ef en solidair richting de familie. Iedereen die een vinger richting de Flodders wijst kan van Sjakie een donderpreek verwachten.

  Dame, alle Sjakies lijken op elkaar.:D:D:D


  Maak melding

 • Bericht door Drk, op 28 november 2010 om 22:12
  Wij (maat en ik) waren vandaag nog in de stap”s in maar geen JoppeH wel en biertje achter gelaten was tegen 4 uur

  Ouwe GabberT, kon je die laatste niet meer op. Hier moet een vraagteken achter maar het toetsenbord van mij is in de war. :D:D:D Morgen even bij de Kringloop kijken naar een ander toetsenbord.


  Maak melding

 • Toetsenbord in de war of weer bijna toe aan een laatste? Staat je toetsenbord niet op verkeerde taal ingesteld (rechtsonderin); NL ipv EN. Dat overkomt mij nog weleens.


  Maak melding

 • W: 270px

  Fokke & Sukke
  Voor Fokke & Sukke hier[/url] klikken.

  Sigmund
  Voor Sigmund hier klikken.

  Garfield
  Voor Garfield hier klikken.

  Indien comics het niet doen, probeer het dan later nog eens, de data is dan nog niet geupdate
  ++++++

  Maar bovenal…

  GOEDEMORGEN, ZWOLLE!


  Maak melding

 • Ik ook niet Bernard maar ik word de laatste week standaard rond die tijd wakker en val dan niet meer in slaap tot de wekker, die normaal gesproken 6.15 uur gaat.

  Begin er goed van te balen en moe te worden uiteraard.


  Maak melding

 • Voorspelling ‘eind top 3 van deze eredivisiecompetitie’???.nu zitten we bijna op de helft: as weekend volgens mij.

  1. Ajax
  2. Twente (close-finish tussen nr 1 en 2)
  3. PSV  Maak melding

 • H茅 Drk, doe ze de grote’n op Urk en vraag maar ff of ze niet weer zo luguber in het nieuws willen komen.

  Owwwww, zo’n heerlijke vers gerookte paling hmmmmmmm


  Maak melding

 • @ Zwolse over Kroon(13:11) ik hoorde het bij Frits Spits. Kroon had verdedigd: ik scheer me daar altijd en deze haren waren wat oud…..Hij had ze zelf gegeven. En op allerlei foto’s van hem op het internet stond ie steevast nogal stoer, met borsthaar. Dat kon nooit zo snel groeien als hij aangaf.

  Handel in drugs is lastig te bewijzen.

  Gebruik coke en xtc is bewezen

  Hem wordt ook te laste gelegd:
  Overdragen (stroomstoot)wapens ……………

  ZAKIE!


  Maak melding

 • Hou toch op ja-tja die sneeuw geeft 3x rotzooi als het valt als het ligt en als het smelt. Maar is wel een leuk gezicht en de kids zijn er gek van.


  Maak melding

 • @ (t)ja, reken maar dat de winkeliers Zwolle niet zullen overslaan bij het shoppen. Maar de fc weet ook dondersgoed dat dat het lot van goed presteren is. Ach, zei kennen hun wegen ook wel, in het amateurvoetbal en uit eigen gelederen misschien wel? Laat ze zich nu echter NOG NIET rijkrekenen!


  Maak melding

 • Bericht door Hans van Eijsden, op 29 november 2010 om 16:20
  Ja, redelijk uniek. Als het maar geen weken aanhoudt en de wegen begaanbaar blijven, vind ik het best wel leuk!

  Ik heb zo’n gevoel dat we nu de hele winter de sjaak zijn:(


  Maak melding

 • Haha, Assie, geweldig dat je de foto van catweazle hebt genomen. Ik zou het nog wel eens terug willen zien. Valt misschien erg tegen, maar de herinneringen zijn goed.


  Maak melding

 • Dank je Dick, heb ik weer de hele avond zo’n geweldig lied in m’n hoofd.>:(
  Je kunt het goedmaken door een link met een goed nummer te posten.:)


  Maak melding

 • Top 2000 op radio alleen bij toeval in de auto; op TV wel. Maar geweldig filmpje niet? Die jongen heeft er ook een voor zijn moeder gemaakt; hoe kan het ook anders She


  Maak melding

 • BeeldBuisBode-restant; best geinig:

  Nieuwsuur (N2, 22:00)
  – WikiLeaks zet tienduizenden ambtsberichten online
  – Hoe komen politieke partijen aan hun geld?
  – Kindervredesprijs 2010 uitgereikt

  MaDiWoDoVrijdagShow
  – Zanger Marco Borsato
  – Zangeres Simone Kleinsma

  Pauw & Witteman (N1, 23:00)
  – Femke Halsema, GroenLinks-fractieleider
  – Geert-Jan Knoops, advocaat
  – Frans Timmermans, voormalig staatssecretaris van Buitenlandse Zaken

  BeeldBuisBodeBeschouwingen…..pfff manipuleerderTs:

  Kijkcijfer
  Paul de Lange van nu.nl twijfelt aan de intentie van SBS6, dat zegt de kinderen in Paranormale kinderen (woensdag, 20:30, SBS6, 585.000 kijkers) te willen helpen: ‘Kinderkamers worden gefilmd wanneer het buiten donker is. Tussendoorbeelden van spinrag moeten helpen een bepaald sfeertje te cre毛ren. Net als een shot van een kind in de spiegeling van de ruit – naar buiten turend alsof het The Exorcist of The Omen betreft. Het programma gaat over paranormale zaken, dus moet en zal het spooky zijn ook. Stel dat de bedoelingen van medium Liesbeth integer zijn: waarom hier dan een tv-programma over maken? Je helpt kinderen met problemen niet door een camera op ze te richten. Al sluit je elke reportage af met de zin: “Drie weken later gaat het een stuk beter met…” en een vrolijk, op bed springend kind.’
  ***

  twijfelt aan de intentie van SBS6

  Twijfelen aan de intentie van SBS6…..ALTIJD GOED NATUURLIJK


  Maak melding

 • @Dick Wel beter dan je eerste posting, maar vind het wel kunst met een kleine ‘k’ als je het vergelijkt met Aznavour. En dat geldt exponentieel voor het filmpje.
  Maar allee, over smaak vanlt niet te twisten.:)


  Maak melding

 • Nee, wist ik niet, maar had ik ook liever niet willen weten.:o
  Ik vind hem een vreselijke ijdeltuit. Goh, merk dat ik wel dwars ben vanavond; spreek je permanent tegen. Ik vind DWDD wel aardig vermaak, maar ook grenzeloos oppervlakkig en in de combi met P&W veel overlap en herhaling.


  Maak melding

 • Ach Dame, Matthijs presenteert toch OOK (naast zijn ijdele, dat ie overigens denk ik met elke tv-ster deelt) goed en uniek?

  Vind dat DWDD en P&W heel goed naast elkaar kunnen. Wel overlap maar ik vind het niet irri. Mag Jan-overkill, en uber-ijdel, Mulder weg bij DWDD? Wat een afgang laatst die Prem he :o:o:o

  Nu 茅cht tv kijken.


  Maak melding

 • 4-0 :D:D:D Het moet volgens Filomon W. (die ook maar tot 2-0 had gezien) gaaf voetbal zijn geweest: hoogtepunten zullen morgen toch wel op Youtube staan en straks misschien bij Studio Sport?


  Maak melding

 • Reageer