Algemeen Log 198

Dit is een Algemeen Log. Wil je iets kwijt wat niet van toepassing is op een van de vele nieuwsberichten, dan kan dat hier.

De redactie probeert dit Algemeen Log na ongeveer 250 reacties van een vervolg ( Algemeen Log 199 ) te voorzien. Dus, heb je een tip, nieuws of iets anders dat je kwijt wilt: ga gerust je gang!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

263 gedachten over “Algemeen Log 198”

  1. Joppuh.

    Dick heeft op dit moment even geen zin meer ,wat ik wel begrijp,maar wel ontzettend jammer vindt,hij was op zijn eigen wijze een toegevoegde waarde aan dit forum.

  2. Wij van de felicitatiedienst feliciteren;

    Drama met zijn 12de Goudenplak 😀 😀 😀

    Eregalerij:

    met 2: blauwtje, -p- en Dame

    met 3: JanD, Verdieping, marieke de tweede en Plantje

    met 6: Gezellig, Appie,Wim en bernard

    met 8: ingrid. ja-tja, Eva en Natascha

    met 9: Koko hattem

    met 10: Tim

    met 12: drama

    met 15: Derk

    met 17: Joppuh

    met 19: Assendörper

    :D:D:D

  3. Nou mijn hartje zat me in de strot!
    Denk dat ding stort ff te pletter enzo…:o
    Wat is dit voor flauwekul zo laat nog toeren boven Zwollywood?
    Is er wat loos en gaande of…horen we hier niets meer over…

  4. 84’Ajax Amsterdam [0 – 4] Real Madrid
    GEEL: 33’S. Ramos
    GEEL: 35’E. Enoh
    36′[0 – 1]K. Benzema
    44′[0 – 2]A. Arbeloa
    GEEL: 61’D.d. Zeeuw C. Ronaldo
    70′[0 – 3]C. Ronaldo
    81′[0 – 4]C. Ronaldo (pen.)
    GEEL: 84’R. Albiol

  5. Idd behoorlijke vliegtuigherrie – past meer bij schiphol 🙁
    Russische toepeljev met defecte hoogtemeter?
    Als er iemand meer info heeft…

  6. Teletekst:

    In het Utrechtse dorp Westbroek is een ‘droge’ oefening van de vrijwillige brandweer bij toeval uitgedraaid op een echte brand. In een boerderij waren op verschillende plaatsen knetterkasten gezet, die door hun knetterende geluiden brandhaarden moeten voorstellen.

    De brandweerlieden zouden de nephaarden moeten lokaliseren. Maar toen ze voor de oefening kwamen aanrijden, zagen ze echte vlammen uit het dak komen. Pas na uren hadden ze de brand onder controle.

    Volgens de brandweer is er sprake van een bizar toeval: de kasten kunnen niet in brand vliegen. Onderzocht wordt wat de brand dan wel heeft veroorzaakt.

  7. WTF doet er een straaljager op dit tijdstip boven onze stad????

    Ja, ben heel benieuwd. Kon de t.v. niet meer verstaan, dacht dat er vliegtuig naar beneden kwam. Was het wel een straaljager? Geluid leek meer op dat van een verkeersvliegtuig.

  8. Momenteel militaire oefeningen met van die grote proppeschieters op de Veluwe, incl. nachtelijke verplaatsingen. Ik denk dat die F16? even kwam kijken hoe wakker de lua was.

  9. @Biele, ik vond m’n dienstplicht al lang genoeg, en vooral niet vrijwillig. En lua is daarna blijven hangen doordat ik met een medecursist regelmatig van Zwolle naar Meppel reed met de auto: richting de Lichtmis zag hij dan al 2 stipjes ergens boven Meppel: F16. Hij was beroeps geweest bij de Lua in Wezep.

  10. Feyenoord wordt gered John van Beukering traint mee.Been kent hem nog van zijn NEC tijd,stond toen er naast omdat hij te dik was.Hij scoort wel.

  11. Klonk niet als een F16/straalvliegtuig, maar eentje met props. Bovendien duurde het veel te lang (vloog dus te langzaam) voor een straalvliegtuig.
    Is overigens niet de eerste keer – tijdje geleden ook en dat was in de nacht (werd er wakker van).

  12. Been kent hem nog van zijn NEC tijd,stond toen er naast omdat hij te dik was.

    Dat kon Jhonnie van de Burger King wel eens enorm motiveren om Been te laten zien dat ie wel opgewicht zou kunnen blijven?

    Ik zie er niet wat in maar ik hoop dat het de doelpuntenmaker is die Feijenoord nodig heeft.

  13. @Admin; TIP; Waterlek bij Mercurehotel… Westenholte en IJsselmuiden (en nog meer regio’s) nu met weinig tot geen waterdruk. Kan een paar uur duren.

  14. Stadswandeling

    Het is 13:28 uur en ik zit in Dino’s.
    PGK is net weggegaan en er wordt geprobeerd de computer
    weer aan de gang te krijgen.
    Ik heb uitgegeven aan 2x thee (een mangothee voor PGK en
    een zoethoutthee voor mezelf) een bedrag van twee euro
    en verder heb ik voor vijf euro sneeuwwitje gekocht.
    Het is inmiddels 13:31 uur en ik ben nog steeds in Dino’s.

    Wanneer u het vervolg van deze dag wilt weten,
    maak dan honderd euro over naar P.E. de Visser
    te Zwolle.

    SNS Bank 86.61.96.862

  15. Komende vrijdag wordt er (al) om 18:45 afgetrapt in het FC Zwolle stadion tussen FC Zwolle en FC Volendam. Dit is natuurlijk de topper om de koppositie van de Jupiler league. De nummer 1 tegen de nummer 2. Dit beloofd een waar spektakel te worden in een hopelijk vol stadion. De Supportersclub FC Zwolle heeft in goed overleg met alle betrokken parijen besloten het Jupiler supporterscafé voorafgaand aan deze wedstrijd ook open te stellen voor de supporters van FC Volendam. Al vele jaren is er goed en vriendschappelijk contact tussen de beide clubs, vandaar dat de Volendammers van harte welkom zijn bij FC Zwolle. De Supportersclub FC Zwolle en Volendam zijn er van overtuigd dat ook bij wedstrijden, waarbij het belang op het veld extreem groot is, naast het veld supporters gezamenlijk moeten kunnen optrekken, een biertje kunnen drinken en dat alles zonder dat er ongeregeldheden uit voortvloeien.

  16. @ Tim, denk niet dat je dat gaat lukken bij de vijand in het vak. Wil je echt gaan. Of ga je achter (of zeg je nu voor) de laptop zitten kijken.

  17. Nee geen zenuwen hier, geen tijd voor haha door het vroege tijdstip ben ik vandaag net een vliegtuig 😉

    Ga je er vanavond wel heen Wichert? Het schijnt weer erg druk te worden en vreselijk koud, denk dat ik maar dubbele kleding aan ga doen haha

  18. Natascha helaas met dit weer kan ik absoluut niet zolang buiten zijn,dan zou ik teveel last krijgen.Gelukkig zend Eredevisie-live het uit om 18.45 en die kan ik via mijn schotel ontvangen.Veel plezier

  19. stadion= bijna uitverkocht

    dus wees er vroeg bij … en veel:D:D:D krijg je het lekker warm

    ga ook maar voor tv hangen 18:45 uur
    biertje bij de hand kacheltje aan kaarsjes:D:D:D

  20. ga ook maar voor tv hangen 18:45 uur
    biertje bij de hand kacheltje aan kaarsjes

    Dat klinkt heeeeel erg goed en interessant, behalve dat biertje dan ;D

  21. BRON NU.NL:

    BERLIJN – Automobilisten die door Duitsland rijden, moeten vanaf maandag winterbanden onder bij sneeuw of ijzel.
    De Duitse Bondsraad, vergelijkbaar met de Eerste Kamer, heeft daarmee vrijdag ingestemd. Wie toch met zomerbanden door de sneeuw rijdt, kan 40 euro boete krijgen.
    ————————–
    ’t is maar dat je ’t weet

  22. Laatste kaarten FC Zwolle – FC Volendam
    26-11-2010

    Er zijn nog enkele honderden kaarten beschikbaar voor de wedstrijd FC Zwolle – FC Volendam. Tot 17.00 uur kunnen er kaarten gekocht worden bij de receptie van FC Zwolle, vanaf 17.15 uur zijn de stadionkassa’s geopend. Kom snel, want op = op!

  23. Vreemd, nog niet op WLZ, wel in Stentor.

    Man op nippertje gered uit stadsgracht
    door Janine Stougie. vrijdag 26 november 2010 | 16:02
    De automobilist kon onder andere dankzij alert reageren van een omstander gered worden. foto Janine Stougie

    ZWOLLE – Hij kon op het nippertje uit z’n auto gered worden. Een man raakte vrijdagmiddag met zijn wagen te water aan het Groot Wezenland, pal voor ziekenhuis De Weezenlanden.

    Waarschijnlijk door een bedieningsfout reed hij met zijn auto vooruit in plaats van achteruit. Door het snelle ingrijpen van omstanders en een politieman kon hij net voor z’n auto tussen wal en schip verdween via het achterruitje uit z’n wagen gevist worden. Hulpdiensten waren massaal aanwezig. De man werd met een brandweerkraan van het dek van de boot, waaronder zijn auto is verdwenen, aan wal getakeld. De klaarstaande ambulance reed hem zo de eerste hulp van het ziekenhuis binnen, op nog geen vijftig meter van het ongeval.

    De hulpdiensten kunnen nog niet zeggen hoe het met de man is, behalve dat hij leeft. De man had geluk dat omstanders zo snel aanwezig waren en ingrepen. Het water en de omgevingstemperatuur zijn momenteel zo laag dat hij binnen een mum van tijd onderkoeld zou zijn geraakt.

    Het verkeer in Zwolle liep helemaal vast, doordat de politie de toegangsweg naar de stadsgracht aan het Groot Wezenland moest afzetten om alle hulpdiensten ruimte te bieden.

  24. Tim ik zag je op de trap bij het casino (denk ik) maar ik stond nog buiten het hek anders was ik je even komen groeten….

    Ingrid, ik kon echt niet eerder dan half 7 pas naar het stadion gaan ivm werk, heb het geweten ook:( stond me potverdeurie een rij

  25. @ Derk, blijf niet zo lang, de tv belooft te veel moois…van het weekend deel 1 (dan ook de hele zondag) van 3 verjaardagen in 1 (ok 2 delen, dinsdag deel 2) Morgen vroeg op voor uw aller veiligheid: oefening dijkwacht bij het waterschap waar wij misschien wel op termijn mee fuseren, een crematie en een verjaardag. Volgende week maar eens kijken.

  26. Dick je nhebt dus alweer een druk weekend geniet ervan want voor je het weet zijn die twee dagen weg 😉 Toch leuk dat je even wat van je liet horen. Tot laterrrrrrrrr :D:D:D

  27. Ok, lees het Dick. Mogen morgen 2 wedstrijden bij HTC bekijken.
    De eerste om 10.15 uur en de 2e om 12.30 uur. Zij we tenminste een paar uur onder de pannen:s

  28. Ah Ingrid goes to The Tuinders: altijd gezellig daar. Tussen die 2 wedstrijdjes een gezellig broodje en een sapje aan de bar. Je komt vast wel met mooie verhalen terug; veel plezier!

  29. Maar een seizoenskaart voor de rest van het seizoen aanschaffen Tim, kun je ook gratis naar de wedstrijd tegen Cambuur. Die is dan wel weer op zondag.

  30. Ik ga naar bed, genoten, en morgen weer werken. Trouwens derk je schermpje wordt al gebruikt sinds de dag dat ik heb had. Prachtig dingetje.

  31. @ ingrid: 1e volle week van december ergens. Goed onthouden!

    Er waren 3 potjes afgelast bij of van WVF zag ik.
    Hou het maar goed in de gaten, ze voorspellen 4 graden vorst.

  32. Bericht door Tim, op 26 november 2010 om 22:27
    Natascha het is gelukt. Stem kwijt, mocht in vak 4/5 zitten, oh wat een feest!! Prachtige wedstrijd

    dan was jij het toch, he wat jammer nou dat ik nog niet binnen het hek was;D

    Volgende x gewoon wat eeder een kaartje kopen 😉

  33. De toekomst van de regionale kranten de Stentor en de Twentsche Courant Tubantia is in gevaar. Dat zegt de raad van commissarissen van uitgeverij Wegener.

    Binnen de uitgeverij heerst grote onzekerheid, chaos en verdeeldheid. Vorige maand stapte de topman van het bedrijf op. Volgens de ondernemingsraad van Wegener staat het bedrijf sindsdien stil. Ook is het bedrijf mogelijk tientallen miljoenen euro’s kwijt vanwege een verliesgevend contract met dagblad De Pers.

    RTV Oost

  34. voor Dick!

    vrijdag 26 november 2010 door Youp

    Maxiempje, Maxiempje!
    Vandaag is er in Utrecht een CDA-congres, maar de werkelijke CDA??ers zullen er ontbreken. Balkenende is een weekendje naar Parijs, Ernst Hirsch Ballin geeft de voorkeur aan een lezing in een zaaltje in het land en Ab Klink heeft gewoon geen zin in die dikke kop van Hans Hillen. Waar zouden Ab en Hans het over moeten hebben? Over het feit dat Ab jaren oprecht zijn best deed om uit oogpunt van volksgezondheid de horeca rookvrij te krijgen, terwijl Hillen zich door de tabaksindustrie liet betalen om dat tegen te gaan? Sparren noemt Hans het zelf. Via een obscure BV regelde hij dit soort vuige schnabbels. Toch wel leuk om te weten dat er een redelijke kans is dat hij voor zijn mening wordt betaald als hij in het RTL-programma Business Class van Harry Mens zit te kakelen. Aandoenlijk landje zijn we toch. Zal Hillen in Utrecht op het congres aanwezig zijn? Ik vraag dat omdat Hans nog wel eens wat vergeet. Bijvoorbeeld dat hij zich een tijdje goed heeft laten betalen door de tabaksmaffia.

    Hoe zal Hillen aan zo??n baantje zijn gekomen? Via Elco Brinkman? Een van de zevenhonderd bijbaantjes van Elco is commissaris bij longkankerproducent Philip Morris. En het zou best kunnen dat er aan Elco gevraagd is of hij nog wat politici wist die tegen betaling positief wilden praten over het rookgenot in de kroeg. Ik vrees dat Elco lachend gezegd heeft dat hij van het CDA is en dat ze binnen die partij allemaal wel willen. Het werd Hillen. Hans wilde in ruil voor wat poen best zeggen dat het aantal van 600.000 meerookdoden per jaar meevalt. En hij wilde zich ook wel hardop afvragen of de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) het echt goed onderzocht heeft. En bij het aantal van 165.000 onschuldige kinderen die sterven door het meeroken met de volwassenen heeft hij vast ook nog een paar vragen. De vragen zijn waarschijnlijk gedicteerd door de pr-manager van de tabakslobby. Zal Hillen dit verteld hebben bij Harry of heeft hij zijn objectieve mening alleen in Den Haag gebruikt? Heeft hij als senator voor of tegen het rookverbod gestemd? Wordt Harry Mens door de tabaksindustrie betaald omdat hij de rokers een podium geeft. Podium? Podium? Die oubollige fauteuil bij die smakeloze open haard.

    Het wordt vandaag een raar congres in Utrecht. Vorige keer in het rumoerige Arnhem kreeg Maxime nog het voordeel van de twijfel, maar ik denk dat veel leden inmiddels meewarig hun christelijke bolletjes schudden. Natuurlijk zal Maxime net als Rutte op katholieke toon zeggen dat alles een interne aangelegenheid van de PVV is, maar ondertussen gloeit het schaamrood van zijn kruin tot diep in zijn sokken. Op welk moment hij zijn ogen ook sluit, steeds ziet hij het lieve gezicht van Hannie van Leeuwen, die verdrietig fluistert: ⤸Maxiempje, Maxiempje, wat heb je toch gedaan?⤝ Hij krijgt haar niet uit zijn hoofd. Dag en nacht reist Hannie met Maxime mee en steeds herhaalt ze deze ene regel.

    En Maxime maar hopen dat er niet een rechtlijnige gereformeerde opstaat en vraagt of de minister van Defensie Hans Hillen ook wel eens wilde sparren met de wapenindustrie. Zou toch zomaar kunnen? En hoe het met de andere leden zit? Zijn er nog andere Kamerleden of senatoren die bijvoorbeeld betaald worden door de telefoongiganten en dat ze daarom niks willen doen aan de helpdeskterreur en de maffiose tarieven? Durft Maxime zijn handen nog in het vuur te steken voor zijn partijgenoten? Of zijn ze net zo onbetrouwbaar als hijzelf? Mag Jack Biskop zijn vergelijking van de PVV met het Duitse nationaal-socialisme nog een keer maken of blijft deze mening voorlopig in de Haagse fractiekamer?

    Zal Verhagen stamelen? Stotteren? Gaan we tranen zien? Zweetdruppels? Als ze maar wel bidden in het begin! Dat vind ik altijd zo heerlijk. Maar ja, dan moet Maxime zijn ogen sluiten en dan? Dan ziet hij toch weer Hannie.

  35. JAN D.

    ONWIJS BEDANKT VOOR DE GRASTIS KAARTJES VOOR DE WEDSTRIJD VAN ZWOLLE GISTEREN
    HEB GENOTEN,HOOP JIJ OOK
    MISSCHIEN EEN KEER AFSPREKEN IN DE PIERIK OM EEN BIERTJE TE DOEN

    GROETJES DOEKSEN

  36. sinterklaas reed net bij me door de straat 8)
    dus hij is ook hier in holtenbroek weer aangekomen 😀

    maar hij zat niet eens op zijn schimmel 😮
    maar zat in zo’n koets 😮

    die arme man zal het wel lekker koud hebben 😉

  37. @ Joppuh…Elke letter van Youp is weer raak :D:D:D Hansie, dikkop, Hillen en Ab over de tabaksindustrie.

    Uitstekend over Maxime…ogen dicht bijvoorbeeld:

    En deze hilarische maar ozo droeve zin

    En Maxime maar hopen dat er niet een rechtlijnige gereformeerde opstaat en vraagt of de minister van Defensie Hans Hillen ook wel eens wilde sparren met de wapenindustrie.

  38. WVF & Berkum: pluimen van de week…

    Lelystad ’67 0 – 3 Berkum
    FC Horst 0 – 5 WVF
    VV Hellendoorn 2 – 1 Zwolsche Boys
    SV Zalk 5 – 0 Edon
    ’s Heerenbroek 11 – 0 Storica
    ZAC 0 – 7 DVS ’33
    Ulu Spor 2 – 4 Wijthmen

    11-0 voor de ’s Heerenbroekers :o:o:o Wat zou ZAC volgende week tegen Storica doen:

    WVF 04/12 VVOG
    Zwart Wit ’63 04/12 Be Quick ??28
    Zwolsche Boys 04/12 ASC ’62
    DVO ’71 04/12 SVI
    CSV ??28 04/12 Mariënberg
    Kampen 04/12 Wijthmen
    SV Zalk 04/12 VSW
    ZAC 04/12 Storica

  39. @Dame: Technisch gezien is deze gewoon scherp. Maar misschien bedoel je het anders. Hij is misschien iets te somber.
    (Maar wat let jou om ook een profiel aan te maken met een leuk plaatje erbij? Je kunt daarbij nog steeds anoniem blijven.)

  40. Klopt Bernard; ik bedoelde dat je gezicht er minder duidelijk op staat; ik denk niet dat ik je zo op straat zou herkennen. Het is een klein fotootje en je staat een beetje veraf. Misschien idd ook beetje somber; op je vorige profielfoto keek je heel vriendelijk in de camera.
    Zal eens over een plaatje bij mijn postings denken.

  41. @ Dame, dat kun je dan zien, maar je kunt het beperken door 2x dame in te vullen. Kijk gewoon bij het aanmelden bij mij staat er ook niet meer dan 2x ingrid. Alleen is je email adres dan bekent bij de webmaster.

  42. Gisteren heb ik mijn prijs voor het goed raden van de vorige hotspot geïncasseerd: een optreden van Bertolf in Hedon. Shame on me, maar ik was nog nooit in Hedon geweest. Bertolf kende in tot voor kort ook niet, maar toevallig was hij recent bij DWDD. Gisteren speelde hij voor een uitverkocht Hedon. Een geweldig talent! Ik vond het geluid wel wat te hard staan, maar niettemin een belevenis.
    Marleen, nog bedankt voor het organiseren van de hotspots!

  43. Nice, dame!

    Tja Ingrid… bij Twente zijn ze enigzins “blij” met deze blessure… komende weken relatief makkelijke tegenstanders, en nu is ook de kans dat Ruiz vertrekt in de winterstop behoorlijk klein geworden…

  44. Bericht door bernard, op 28 november 2010 om 19:04
    Ja, geregistreerden kunnen elkaars profiel zien.
    Elkaar e-mailen kan ook (maar dat gaat via WLZ. Je ziet elkaars e-mailadres niet.)

    incorrect, ontvanger ziet wél jouw e-mail adres.

  45. Als je gaat emailen, dan ken je elkaar ook. Tenminste daar ga ik van uit. Hoewel ik niets (nou ja weinig) te verbergen heb, bevalt de anonimiteit op dit log me wel. Ik heb de tip van Ingrid opgevolgd.

  46. Bericht door JanD, op 27 november 2010 om 12:34
    @Doeksen, geen dank. En we gaan zeker binnenkort een biertje drinken bij de Pierik.

    @JanD, wordt de aanwezigheid van Sjakie ook op prijs gesteld?:):):)

  47. Hoe zit het met je culturele bagage, Assie?

    Sjakie is sociaal medewerker, ambtenaar bij de gemeente. Eindeloos naïef en solidair richting de familie. Iedereen die een vinger richting de Flodders wijst kan van Sjakie een donderpreek verwachten.

  • @Assendörper, klopt we zijn nog even geweest. Hebben de hele middag bij EDON gezeten.8)
    @Drk, zit gelukkig al weer een hele tijd in het oosten. Was maar voor een maandje.

  • Bericht door Dame, op 28 november 2010 om 22:15
    Hoe zit het met je culturele bagage, Assie?

    Sjakie is sociaal medewerker, ambtenaar bij de gemeente. Eindeloos naïef en solidair richting de familie. Iedereen die een vinger richting de Flodders wijst kan van Sjakie een donderpreek verwachten.

    Dame, alle Sjakies lijken op elkaar.:D:D:D

  • Bericht door Drk, op 28 november 2010 om 22:12
    Wij (maat en ik) waren vandaag nog in de stap”s in maar geen JoppeH wel en biertje achter gelaten was tegen 4 uur

    Ouwe GabberT, kon je die laatste niet meer op. Hier moet een vraagteken achter maar het toetsenbord van mij is in de war. :D:D:D Morgen even bij de Kringloop kijken naar een ander toetsenbord.

  • Toetsenbord in de war of weer bijna toe aan een laatste? Staat je toetsenbord niet op verkeerde taal ingesteld (rechtsonderin); NL ipv EN. Dat overkomt mij nog weleens.

  • W: 270px

    Fokke & Sukke
    Voor Fokke & Sukke hier[/url] klikken.

    Sigmund
    Voor Sigmund hier klikken.

    Garfield
    Voor Garfield hier klikken.

    Indien comics het niet doen, probeer het dan later nog eens, de data is dan nog niet geupdate
    ++++++

    Maar bovenal…

    GOEDEMORGEN, ZWOLLE!

  • Ik ook niet Bernard maar ik word de laatste week standaard rond die tijd wakker en val dan niet meer in slaap tot de wekker, die normaal gesproken 6.15 uur gaat.

    Begin er goed van te balen en moe te worden uiteraard.

  • Voorspelling ‘eind top 3 van deze eredivisiecompetitie’???.nu zitten we bijna op de helft: as weekend volgens mij.

    1. Ajax
    2. Twente (close-finish tussen nr 1 en 2)
    3. PSV

  • Hé Drk, doe ze de grote’n op Urk en vraag maar ff of ze niet weer zo luguber in het nieuws willen komen.

    Owwwww, zo’n heerlijke vers gerookte paling hmmmmmmm

  • @ Zwolse over Kroon(13:11) ik hoorde het bij Frits Spits. Kroon had verdedigd: ik scheer me daar altijd en deze haren waren wat oud…..Hij had ze zelf gegeven. En op allerlei foto’s van hem op het internet stond ie steevast nogal stoer, met borsthaar. Dat kon nooit zo snel groeien als hij aangaf.

    Handel in drugs is lastig te bewijzen.

    Gebruik coke en xtc is bewezen

    Hem wordt ook te laste gelegd:
    Overdragen (stroomstoot)wapens ……………

    ZAKIE!

  • Hou toch op ja-tja die sneeuw geeft 3x rotzooi als het valt als het ligt en als het smelt. Maar is wel een leuk gezicht en de kids zijn er gek van.

  • @ (t)ja, reken maar dat de winkeliers Zwolle niet zullen overslaan bij het shoppen. Maar de fc weet ook dondersgoed dat dat het lot van goed presteren is. Ach, zei kennen hun wegen ook wel, in het amateurvoetbal en uit eigen gelederen misschien wel? Laat ze zich nu echter NOG NIET rijkrekenen!

  • Bericht door Hans van Eijsden, op 29 november 2010 om 16:20
    Ja, redelijk uniek. Als het maar geen weken aanhoudt en de wegen begaanbaar blijven, vind ik het best wel leuk!

    Ik heb zo’n gevoel dat we nu de hele winter de sjaak zijn:(

  • Haha, Assie, geweldig dat je de foto van catweazle hebt genomen. Ik zou het nog wel eens terug willen zien. Valt misschien erg tegen, maar de herinneringen zijn goed.

  • Dank je Dick, heb ik weer de hele avond zo’n geweldig lied in m’n hoofd.>:(
    Je kunt het goedmaken door een link met een goed nummer te posten.:)

  • Top 2000 op radio alleen bij toeval in de auto; op TV wel. Maar geweldig filmpje niet? Die jongen heeft er ook een voor zijn moeder gemaakt; hoe kan het ook anders She

  • BeeldBuisBode-restant; best geinig:

    Nieuwsuur (N2, 22:00)
    – WikiLeaks zet tienduizenden ambtsberichten online
    – Hoe komen politieke partijen aan hun geld?
    – Kindervredesprijs 2010 uitgereikt

    MaDiWoDoVrijdagShow
    – Zanger Marco Borsato
    – Zangeres Simone Kleinsma

    Pauw & Witteman (N1, 23:00)
    – Femke Halsema, GroenLinks-fractieleider
    – Geert-Jan Knoops, advocaat
    – Frans Timmermans, voormalig staatssecretaris van Buitenlandse Zaken

    BeeldBuisBodeBeschouwingen…..pfff manipuleerderTs:

    Kijkcijfer
    Paul de Lange van nu.nl twijfelt aan de intentie van SBS6, dat zegt de kinderen in Paranormale kinderen (woensdag, 20:30, SBS6, 585.000 kijkers) te willen helpen: ‘Kinderkamers worden gefilmd wanneer het buiten donker is. Tussendoorbeelden van spinrag moeten helpen een bepaald sfeertje te creëren. Net als een shot van een kind in de spiegeling van de ruit – naar buiten turend alsof het The Exorcist of The Omen betreft. Het programma gaat over paranormale zaken, dus moet en zal het spooky zijn ook. Stel dat de bedoelingen van medium Liesbeth integer zijn: waarom hier dan een tv-programma over maken? Je helpt kinderen met problemen niet door een camera op ze te richten. Al sluit je elke reportage af met de zin: “Drie weken later gaat het een stuk beter met…” en een vrolijk, op bed springend kind.’
    ***

    twijfelt aan de intentie van SBS6

    Twijfelen aan de intentie van SBS6…..ALTIJD GOED NATUURLIJK

  • @Dick Wel beter dan je eerste posting, maar vind het wel kunst met een kleine ‘k’ als je het vergelijkt met Aznavour. En dat geldt exponentieel voor het filmpje.
    Maar allee, over smaak vanlt niet te twisten.:)

  • Nee, wist ik niet, maar had ik ook liever niet willen weten.:o
    Ik vind hem een vreselijke ijdeltuit. Goh, merk dat ik wel dwars ben vanavond; spreek je permanent tegen. Ik vind DWDD wel aardig vermaak, maar ook grenzeloos oppervlakkig en in de combi met P&W veel overlap en herhaling.

  • Ach Dame, Matthijs presenteert toch OOK (naast zijn ijdele, dat ie overigens denk ik met elke tv-ster deelt) goed en uniek?

    Vind dat DWDD en P&W heel goed naast elkaar kunnen. Wel overlap maar ik vind het niet irri. Mag Jan-overkill, en uber-ijdel, Mulder weg bij DWDD? Wat een afgang laatst die Prem he :o:o:o

    Nu écht tv kijken.

  • 4-0 :D:D:D Het moet volgens Filomon W. (die ook maar tot 2-0 had gezien) gaaf voetbal zijn geweest: hoogtepunten zullen morgen toch wel op Youtube staan en straks misschien bij Studio Sport?

  • Reacties zijn gesloten.